+1 yılVücut spreyi ne işe yarar?

Vücut spreyi, vücudumuzun çeşitli bölgelerinde kullanabildiğimiz , normal parfümlerden daha hafif, daha az kalıcı, terlemeye maruz kalmış bölgelerde ki istenmeyen kokuları bir nebze gidermek için kullanılan parfüm benzeri ürünlerdir diyebiliriz.
Deodorant gibi sadece terleyen bölgelere uygulanabilen bir şey değildir. Genel olarak vücutta hoş koku bırakmak için kullanılır. Bu yüzden parfüm benzeri demek istedim.Vücut spreyi nasıl kullanılır?
Vücut spreyinin duştan sonra nabız bölgelerine uygulanması daha uygundur. (Bilek, boyun, göğüs) Çünkü nabız noktalarına uygulanan spreylerin kalıcılığı daha uzun sürecektir.
Vücut spreylerinin deodorantlar kadar kapatıcılığı yoktur bu yüzden deodorant kullanımından sonra da vücuda uygulanabilmektedir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
vücut spreylerini daha çok kışın duş sonrası kullanma taraftarıyım, yaz aylarında ağırlıklı olarak deodorant ve rolon kullandığım için çok tercih etmiyorum. vücut sıpreyleri güzel konu ve eğer simli işe vücuda ışıltı katması için tercih ediliyor ama çok terliyorsan kullanmanı önermem ter le karışında çok kötü kokuyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılSimli var zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yılDuştan çıktığında sıkarsan eğer buram buram kokuyor. Hem parfüme göre de daha hafif.
10 Yorumla
+1 yılbody mist, parfümün daha hafif versiyonu işte
10 Yorumlakullanma boş ver terleyince igrenc kokuyor
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddimisin ta
Bence kullan özellikle sevgilin varsa
00 Yorumla
+1 yılKullanmam pek
10 YorumlaGüzel kokudur
00 YorumlaGereksiz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVücuda sıkılıe