Özellikle ergenlik zamanlarım :/
Vücut değişiminden dolayı alınan kilolar, yuvarlak henüz oturmamış bir surat 😒
Vücut değişiminden dolayı alınan kilolar, yuvarlak henüz oturmamış bir surat 😒
Evet diyorum😂😂 Bir dene fotoğrafım var. Ellerimi dizlerimin üstüne koymuş oturmuşum sandalyede. Saçlarım tam babaanne saçı gibi kısa😂🙈Tombulmuşum bide o zamanlar😛😍 Önümde de sarma ve poğaça var. "Eee daha daha nasılsınız" dicekmiş gibi bakıyorum 😂😂
Diyorum hatta görseniz iki foto arasındaki farkı aynı kişi olduğuna bile inanmazsınız ki benimle konuşmayan kızların birkaç sene sonrasında konuşmak için can attığına şahit olduğum gün anladım o değişimi ahahhsjsjsjd
Cevap
100Cevap
çok eski fotoğraflara evet
Evet hep şimdiki halim normal geliyor nedense 😅 5 sene sonra şimdiki halime tekrar bakınca bu sefer bunun için tipime bak diyebilirim ve bu döngü böyle devam edebilir 😅
Hep öyle olucak ya haklısın 😂
Aynen 😅
He ya zap zayif kadin gibi ince hicte erkeksi durmayan bi vucudum vardi. Sonra bi ara kilo alma evresine girdim. gobekli igrenc bi fizige sahip olmustum. Şu an guzel gidiyom ipin ucunu sikica tuttum...
Genel olarak erkeklerin çok kötü oluyor. Bir de bizim nesilde kollara faça atma modası vardı. Kesik kollar, iğrenç saç tipleri, benim pek kötü değil ama utandıklarım var
Lisedeyken bir ara kilo almıştım. Bir tek o fotoğraflarda diyorum. Harici olarak "O zamanlar da fıstık gibiymişim." diyorum.
Hayir onu demiyorum da giydiğim kıyafete bak diyorum fjfhfhf
59 kiloydum ilaçlardan mafvolan bir yüz bir göbek ve şuanda 48 kiloyum çok tatlı bir yüzüm var şuanda
Bazen öyle fotoğraflarıma denk geliyorum ki, kendi kendime şunu söylüyorum direkt; beni bu tiple hayatına alan herkese teşekkür ediyorum ahshsha
Evet dediğim oluyor. Özellikle depresyonda olduğum dönem çok berbat görünüyordum hiç bakmıyordum kendime.
Evet, cidden bana da oluyor. Örneği 😂😂
He yaa gittikçe yakışıklı oluyom dmkdkskkdm optimum yakışıklılık yaşım 40 falan olcak herhalde :D
Ben hepsini seviyorum 😁 hepside benim çünkü ve hep kendimi sevmişimdir. İnsan kendini sevmezse kimse sevmez.
Daha çok şunu diyorum; Sen o kadar sivilce ile nasıl yüzüne hiç bir şey sürmeden geziyordun? 🤦♀️
Yok her zaman karizma olduğum için sorun olmuyor 😄
baktigimda nasıl bir evrim gecirdigime sasiriyorum acikcasi
Öyle bisey demiyorum ama eski fotoğraflarımı görünce kendimi tuhaf hissediyorum
Ergenken de fena değildim ama büyüdükçe yüzüm biraz daha güzelleşti
Knka eskiden harbi cok pis yakısıklıymışım bakıyorumda
Diyorum, eski halime organ mafyası bile bakmaz sanırım 😂
Uff yakışıklıya bak ne saçlarım varmış bee diyorum 😂
Ben daha çok “Ne idim, ne oldum?” triplerine girip 10 dakika falan fotoğrafla dertleşiyorum
Geçen 5 dakika güldüm bu yüzden, 10 sene önceki fotoyu görünce ahhah
Benim eski halim aşırı çirkin halen resimlerim duruyor arada diyorum
Hayır. Her yaşımda ayrı güzeldim. Yani her halimle güzelim maşallah.
Ayyy şimdiden bile yaşıyorum ama güzel oluyor kendimi öyle görmek.(:
Daha genç, daha diri durduğumu gördüğümde hüzünleniyorum. 🤧
Siliyorum yenilere dönüyorum eskiler eskide kalıyor :)
Neden?
Ben her geçen yıl daha iyiye gidiyorum. Ben demiyorum, konu komşu diyor 🤭
Asla! Ben tarih boyunca her çekindiğim fotoda son derece karizmatik çekici ve yakışıklı çıkmışımdır.
tamam belki çekici kısmı doğru değil ama yakışıklı ve karizmatik olduğum gerçeği inkar edilemez
Evet diyorum eskiden ne yakışıklıymışım be diyorum 😂
Her daim rakışıklı olduğum için demiyorum 😄
Evet diyorum valla. Yaş aldıkça daha da karizmalaşıyorum Allah'a şükür. 😅
Yüz ve vücudum çocukluktan bu yana çok değişmedi o nedenle hep aynıymışım diyorum ben daha ziyade... 😊
mükemmel soru. diyorum valla. neden öyle oluyor :). ben eski fotoğraflarıma bakınca ne kadar malmışım diyorum :)
Bende tam tersi bir durum söz konusu. Eskiden çok daha zayıf ve güzeldim
Yok be mutluymusum lan diyorum gulebiliyormusum diyorim
Genelde ulan ne yakışıklıymışım saçımı mı kessem tarzında oluyor :d
Evet ergenliğe girerkenki halime
Aa sen burada mıydın ismin neydi yaa unuttum evlenmedin mi hala😄
Herkes için farklı bir durum; bazı kişiler zayıf ya da kilolu, sivilceli falan olabiliyo, ben önceki ve şimdiki halimi beğeniyorum
Eskidende derdim şimdide diom her aynaya baktığımda suratıma tükürüom tipsiz olduğum için deqil yaptıklarımdan dolayı
Hemdd nasıl 2 yıl önceki fotom ile simdi arasinda cok fark var kilo alip degisincede fark oliyo
Kilo giyim kuşam duruş bile herşeyi değiştiriyormuş vay bee
Hepsini attigim icin gerek kalmiyor ahshdh
Bir fotoğrafım var, abimin önlüğünü giyip dudağımı büzmüşüm. Şimdi ben de aynı meslektenim. :))
Meslek nedir?
şu an da ergenim ve 2-3 yıl önceki fotoğraflarıma bakarken kendimden tiksiniyorum..
yok 15 yaşındayken de yakışıklıydım kızlar peşimde koşardı
Galerimde hala duruyorlar ama dursun ya zararları yok birgün çocuklarım olursa baksınlar babalarına
Eski fotoğraflarıma baktıkça evrim geçirdiğime inanıyorum
Yani insanin tarzi ister istemez hergün degisiyor demedim hic
Dememek için beğenilenler bölümü yaptım ama kesmiyor 😂😂 zaman çok her şeyi değiştiriyor
Diyom kanka ama senin öyle bir derdin yok gibi pp bakınca
kesinlikle diyorum ya çok çirkindim eskiden berbattı şuanda idare eder bir tip var bari
Ben her baktığımda eski halime hayattan soğuyorum 😂
Evet jdjsjs
Yeni fotoğraflarıma da bunu diyorum ben 🥺
Hayır ya üzülüyorum önceden daha güzeldim çünkü:(
Eskiden ne kadar güzelmişim diyorum aksine 😄
14'ümden sonra hiç demedim. Hep aynı kaldım.
Ay ne kadar cirkinmişim diyorum yeni fotolarıma bakınca ay ne kadar güzelmiş diyorum
hey gidi gençligim diyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?