Ben Garnier exfo fırçalı yüz temizleme jelini kullanıyorum. Özel tasarım mikro kıllara sahip fırçası yüzünüzü çizmeden yağ ve kirlerden arındırarak parlak bir görünüm veriyor ayrıca ilk kullanımdan itibaren gözeneklerinizin açıldığını ferahlığından hissedebiliyorsunuz. İçeriğinde yaban mersini bulunduran özel temizleme jeli salistik asit ile vücut yağlarına karşı resmen savaş açıyor. Bu ürünü kullandıktan sonra ekstra onarıcı bir krem kullanmak isterseniz gözeneklerinizi açtığı için kullandığınız ürünün derinize nüfus etmesi çok daha kolay oluyor 👌🏽 hem fiyatı uygun hem kullanımı kolay bu ürünü yağlı yüze sahip herkese tavsiye ederim.
fircalar cok tahris edici, hem icinde bha varmis. Hem BHA, hem firca fazla. sadece bha iceren yikama jelleri var zaten. gidin onlardan alin. + zamanla fircada bakteriler olusacak, gelsin cilt sorunlari, özellikle hassas biriyseniz yandiniz. degilseniz dahi zamanla hassaslasma riskinizi artirabilir. ben bu ürünü kullanmayi kimseye tavsiye etmezdim acikcasi.
ben kendim Şu an ayni markanin (garnier) mizellar water temizleyicisini kullaniyorum. ondan sonra purito'nun jel temizleyicisi ile sonlandiriyorum.
hic fark etmez. micro yaralar acmaya yeter. ayrica dedigim gibi ne kadar temizlense de, zamanla üzerinde mikroplar cogalacak. akli basinda hicbir dermatolog firca kullanimini yüz icin önermez.
dermatologlar onayliyor sözünün hicbir degeri yok.
Dermatologically tested can mean testing anything listed under the medical practice of Dermatology.
At its most basic, it means that the product was tested by or in consultation with a dermatologist for tolerance and signs of obvious or severe skin reactions.
Dermatologically tested may mean that a doctor of dermatology may or may not have been in charge of the tolerance tests that were carried out on voluntary test persons while using the product.
The generally accepted meaning for ‘dermatologically tested’ relates to the following claims:
That the product has been tested on human skin That the formula has been found to be mostly safe when applied to the skin That the finished product was well tolerated by persons who tested it on their skin, and in most cases, it did not cause skin reactions
However, no information is provided regarding:
the way in which the tests were carried out how often the product was used and for how long the amount of product that was applied at any one time the specific body part the product was tested on the data regarding the results of the test
It is possible that some of the individuals that made up the sample did not tolerate the product well or not at all.
Akabinde Ciltte kuru ve pullu bir görünüm oluşur. Cilt sıklıkla kaşınır. Akne veya iltihaplı sivilcelerin sıklığı artar. Mantar ve benzeri cilt enfeksiyonlarına rastlanır. Pürüzlü ve renksiz bir cilt tonu görünümü oluşur. Ciltteki ışıltı söner ve soğuk bir görünüm oluşur.
Uzun vadede zararini gorebilirsiniz kisa vadede ise yarar gibi gostersede. Foreo marka yuz yikama aparatlari vardi bi ara. Bir populer oldu Cizik yapiyor demeye basladi kullananlar