Yüzünüze kullandığınız yüz bakım ürünleri nelerdir paylaşabilir miyiz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba!
Öncelikle kesinlikle makyajla uyumamaya çalışıyor ve makyajımı temizlemek için 2 farklı marka kullanıyorum: Nivea Micellar Su ve Yves Rocher- Pur Bluet ekspres goz makyaj temizleyici. Hassas ve alerjik bir cildin varsa kesinlikle öneririm. Bende alerjik reaksiyona, yanmaya yol açmadı.
Gelelim yüz temizleme jeline. Cildinize -özellikle yüzünüze- kullandığınız ürün kesinlikle kalitesiz olmamalı, içeriği temiz olmalı, herkes kullanıyor ben de kullanayım kafasında alınmamalı cilt tipine uyhun seçilmelidir. Ben tercihimi CeraVe seramid ve hyaluronik asit içeren yüz temizleme jelinden tarafa kullandım. Gayet memnunum. Normal & yağlı ciltler için oldukça ideal, ürünün küçük bir görselini bırakıyorum:
Cildime haftada 2 gün maske yapıyorum. Bu cildimi haftanın yorgunluğundan ve kirinden daha iyi arındırıyor hissiyati veriyor bana. Bunda da Yves Rocher'ın kaolin içerikli arındırıcı maskesini kullanıyorum. Yüzümde sivilce yapmadı, kisa bir suredir kullanmama ragmen cok memnunum.
Cildimiz kuru da olsa, yağlı da olsa nemlendirme şart! Ben krem yerine serumu tercih edenlerdenim. Bu konuda en sevdiğim serum Esthederm Intensive Spiruline serum. Cildimi cok guzel nemlendiriyor ve parlaklik kazandiriyor. Yapisi da cok ince hemen emiliyor. Hayatimin urunu diyebilirim. Fotoğrafını birakiyorum:
Umarım yardimci olabilmisimdir. Guzellesme azminiz hic eksilmesin!
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sabah ve akşam günlük cilt bakımını asla aksatmıyorum.
- Yüz temizleme jeli olarak Simple markasının Ferahlatıcı yüz yıkama jelini kullanıyorum. Cildimi derinlemesine temizlerken asla kurutmuyor. Yaz aylarında ferahlık sağlıyor.
- Tonik olarak organik gül suyu kullanıyorum.
- Nemlendirici olarak W-lap markasının Madelep kremini kullanıyorum. Medikal bir krem. Cildi yeniliyor, lekeleri gideriyor. Cildi pürüzsüzleştiriyor. Özellikle burun kenarlarındaki pullanmayı yok ediyor. Ciltte yağlanma da yapmıyor.
34 Yorumla- +1 yıl
w lab beyazlatıcı degıl mı
- +1 yıl
Belli
+1 yılSimple’ın ferahlatıcı yüz temizleme jeli var yüzü çok az kurutuyor onu seviyorum. Yüzün yağlıysa neutrogena’nın siyah nokta karşıtı yüz temizleme jelini öneririm <3
10 Yorumla
- Cilt Bakım konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYüz temizliğim için genelde doğal yöntemler tercih ederim gadası.
- Günde en az 2 litre su içerim.
- Sağlıklı ve doğal beslenmeye dikkat ederim.
- Stresden uzak durmaya gayret ederim.
- Cildimin nem dengesine dikkat ederim.
73 Yorumla- +1 yıl
Stresten nasıl uzak durulur ki? O gelip buluyor bizi
- +1 yıl
@ÇakmaLucie ben sana anlatırım
- +1 yıl
stresten beni de kurtarın ya içimde hep kötü bir his sureklı birilerini düşünüyorum kafamda yer edınıyor bunu yaparmı su olur mu falan diye kafayı yicem yakında
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
91
Cevap
19Cevap
+1 yılCilt temizliği için yüz yıkama jeli kullanıyorum. Jel formundaki ürünler cildi derinlemesine temizliyor. Özellikle Simple, Nivea ve Neutrogena ürünlerinin yıkama jellerini severek kullanmıştım. Şu an uzun süredir Simple Daily Skin Detox arındırıcı yüz yıkama jelini kullanıyorum. Cildi kurutmadan derinlemesine temizliyor. Kadifemsi bir his veriyor. Tavsiye ederim.
11 Yorumla- +1 yıl
Ben de dove sabun var. Nivea yüz temizleme jeline geçeyim mi
+1 yılmerhaba öncelikle senin için cilt temizliği rutinimi paylaşmak istedim belki işine yarar :)
1-öncelikle cilt temizliğini düzenli yapman gerekiyor sabah kalkınca ve gece yatmadan önce yapman yeterli olacaktır
2-sabahları yüzünü temizleme jelleriyle temizlemeni öneririm cildi ferah ve nemli tutmakta üzerlerine yok cilt tipine uygun herhangi bir jel kullanman yeterli olucaktır internetten kolayca bulabilceğin yüz temizleme fırçaları ar onlarla masaj yaparak sabahları yüzünü yıkayabilirisn
3-yüzünü yıkadıktan sonra tabii ki tonikle silmen gerekiyor aksi takdirde hiçbir işe yaramaz yine cilt tipine uygun herhangi bir tonik veya gül suyu kullanabilirsin
4-yüzünü tonikle sildikten sonra herhangi bir nemlendiricyle nemlendirmen yeterli olacaktır
5-gece yatmadan önce ise herhangi bir makyaj ve cilt bakım mağzasında veya internette bulabileceğin sabunlar var onları kullanabilirsin onları istemezsende niveanın yüz temizleme köpükleri var cilt tipine uygun olanı kullanman yeterli olucaktır yine herhangi bir fırçayla masaj yaparak temizleyebilirsin
6-ardından yine yüzünü tonikle silip nemlendirmen yeterli her üç günde bir peeling yapabilirsin ardındana bir kağıt maske yaparsan mükemmel olur
umarım yardımcı olabilmişimdir :)00 Yorumla
+1 yılÇeşitli yontemlerim var.
Karbonat Maskesi
Pirinç unu maskesi
Argan yağlı guzellik sabunu
Farmasi aydınlatıcı sabun
Gül suyu
Ayva cekirdegi peelingi
Yüz yikama köpüğü
Her seferinde birini deniyorum. Yani canim hangisini isterse. Değişiyor..
Bunun dışında yüzümü nemlendiriyorum kuruyup catlamamasi için.
Deneyeceklerim arasinda da maden suyu toniği ve buz var. Onlar da cok iyi geliyor diye duydum.
Cilt bakımı önemli..
Ama en cok sevdigim uyumadan once gül suyuyla miss gibi kokusuyla gül suyunu bir pamuk yardimiyla yüzüme uygulamak..
00 YorumlaSabah ve akşam Avene cleanance hydra yüz temizleme jeli ile yıkıyorum. Dışarıya çıkarken de yine Avene'in güneş kremini kullanıyorum nemlendirme için de Bioderma güzel. Bu rutinler yeterli oluyor. Bu arada ben roaccutane kullandığım için bu jeli kullanıyorum hassas bir cildin varsa veya roaccutane tarzı bir hap kullaniyorsan tavsiyemdir, onun dışında La Roche Posay'in ürünleri de güzeldir yıllarca kullandım ki benzer özellikler gösterir. Onun dışında başka kimyasala gerek yok dengeli beslenme yeşil çay, maydanoz ve bol suyun da önemi büyük
10 Yorumla
+1 yılYüz temizliği, kişinin cilt yapısına göre değişkenlik gösterir. Akneli, yağlı, hassas, sivilceli, lekeli ciltler için ayrı ayrı doğal ürünler veya satın alabileceğiniz marka ürünler bulunmaktadır.
Doğal maske olarak akneli ciltler için; yumurta akı, yoğurt, karbonat-limon maskeleri olabilir.
Sivilceli ciltler için; aspirin-bal, maya, yoğurt-karbonat-limon maskeleri olabilir.
Karma ciltler içinse; patates, salatalık-şeker, kahve telvesi, bal-limon gibi ürünler kullanılabilir.
Satın almak isterseniz cildinizdeki soruna göre neutrogena yüz temizleme jeli, garnier 3in1 gibi markaların bir çok çeşitlerini inceleyerek seçebilirsiniz.
Bunlara ek olarak besleneme ve su tüketimine özen göstermekte fayda vardır.00 YorumlaBıoderma hassas ciltler içim yıkama jeliyle yüzümü iyice yıkarım sabah/akşam
Güzel gül suyu iyi toniklerim
Sabah ise güzel nemlendirici surup daha da bisey yapmam
Uyumadan önce yine yıkar ve gül suyu ile tonikler madelep kremimi surup uyurum.
NOT: hafta 2 kez kil maskesi ve peelling yaparım ayrıca10 Yorumlayves rocher sebo vegetal serisinin yüz yıkama jeliyle sabah akşam yüzümü yıkarım. Her yüz yıkamasından sonra da aynı serinin tonik ve nemlendiricisi ile devam ederim rutinime. haftada 1-2 defa da bu serinin maskesini yapıyorum yine. internetten doğal maske tarifleri de ilgimi çeker onları da yaparım arada sırada. gözeneklerim falan iyi yani.
10 Yorumla
+1 yılCildim kuru ve hassas onun için herşeyi kullanamıyorum her gün önce yüzümüGarnier Besleyici Temizleme Jeli 200 ml (https://www. trendyol. com/garnier/besleyici-temizleme-jeli-200-ml-3600542049702-p-1178501? boutiqueId=316843&merchantId=241213&gads=true&tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=pla_shopping_smart_category_kozmetik&gclid=CjwKCAiA_eb-BRB2EiwAGBnXXlOTsd0RbzhYpkLUMuceFdu6hG8DyaPEa9qY1WuBj6cG0zycNJtnMhoCT9UQAvD_BwE) ile yıkıyorum sonra yüzüme buz pres yapıyorum sonra kantoron yağı ile ovalıyorum ve gül suyu kullanıyorum. Her gece de Estee Lauder Yaşlanma Karşıtı Gece Serumu (https://www. trendyol. com/estee-lauder/yaslanma-karsiti-gece-serumu-advanced-night-repair-onarici-gece-serumu-20-ml-887167485495-p-45689234) kullanıyotum
00 Yorumla
+1 yılYa bence asla kimyasal kullanma çok mükemmel bi marka olsa bile. Çünkü ben neutregenanın hydro boost serisiinin peelingini falan kullanıyodum yüzüm sarktı zaten greyfurtlu olanı berbat. Bide şu an psikolojimin bozuk olma nedeni olan Ostwint in yenileyici jeli mor renkte yüzümü mahvetti yüzüm kıpkırmızı ve benekler çıktı. Asla ve asla kullanma bunları söylemiş oliyim. Ayrıca da üzerlerinde hepsinde dermatolaglar tarafından incelenmiştir yazıyor pardon da hangi dermatoloğlar motor yağı için falanmı yani bunlar aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor bu yüzümdekiler geçmiyoda çok korkuyorum
00 YorumlaBimde satılan garnierin yüz temizleme seyi var onunla suratımı çitileyip gül suyu sürüyom sonra bee beauty keçi sütü kremini kullanıyom dudağımq a 101 aldığim avokadolu dudak nemlemdiricisi suruyom siyah noktalar için bimdeki siyah bandı kullanıyom :3
00 YorumlaAdini ezbere bilmiyorum isveç veya kuzey avrupa markası olmalı. Berfu YENENLER önermişti. Trendyolda bak en çok satanlar veya en çok degerlendirilenlere. Beyaz büyük silindir kutuda mavi yazılı , sıvı sabunlardaki gibi basmalı şeysi var. Turk markası değil. Isveç marka olmalı yaaa galiba belkide ingiliz
00 YorumlaÖncelikle cildimi temiz tutmak için sürekli yıkıyorum. Ayrıca evde kendim maske yapıyorum. Sadece bal sürdüğüm oluyor, bazen de kahve, bal ve peelingi karıştırıp maske hazırlıyorum. Cilt bakım ürünü olarak da himalayanın fresh start yaban mersinli yüz temizleme jelini kullanıyorum. Ama çok önermem, güzel temizliyor, kokusu güzel, yumuşacık yapıyor ama sivilce çıkarıyor. Niveanın arındırıcı pirinç peelingini kullanıyorum ve memnunum, başarılı bir ürün. Ve bir de bimden L'Oreal Paris'in değerli çiçekler yüz toniğini almıştım, bence herkesin kullanması gereken bir ürün, ciltteki bütün ne varsa temizliyor, cildi parlatıyor ve yumuşatıyor. Yüz kremi de kullanıyorum.
00 YorumlaBioderma ürünleri kullanıyorum. Karma ve yağlı ciltler için temizleme jeli o kadar harika ve memnun kaldığım bir ürün. Cildin ph seviyesini dengeliyor bu yüzden sivilce oluşumu engelleniyor. Ve hassas ciltler için olan kremini kullanıyorum cildimi yakmıyor memnunum ürünlerden
00 Yorumla
+1 yılBen sebamedin yüz temizleme köpüğünü çok seviyorum önce onu kullanıyorum sonra onun toniği üstüne de loreal nem terapisiyle nemlendiriyorum mis gibi oluyo bir de loreal parisin saf kil yüz temizleme jelini seviyorum ama o yıkanması zor olduğu için duşta kullanıyorum genelde
00 Yorumla
+1 yılHaftada 3,4 kez neutrogena sivilce karşıtı yüz yıkama jeliyle yıkarım. Ardından farmasinin aloe vera jelini sürerim yvesh rocher onarıcı dudak balsamı sürerim.
Yeni başladığım simple pürüzsüzleştirici peeling var oda haftada 1
Niveanın canlandırıcı yüz yıkama köpüğünü kullanıyorum bazı sabahlar o kadar
Onun dışında doğal malzemelerle daha çok yaparım :))00 Yorumla
+1 yılGünlük temizlik için doğal kil sabunu kullanıyorum.
Loreal Paris'in tüm maskeleri ve peelingleri çok güzel, dönüşümlü olarak onları kullanıyorum.
Cildin nem dengesi önemli, bunun için Loreal Paris'in aloa vera nem terapisini kullanıyorum.
Bunun dışında bol su için.
Sağlıklı beslenin.
Stresten uzak durun.
Cildinizi güneşten koruyun 😊00 YorumlaLa roche posay effaclar jel ve tonik kullaniyorum. Gece K+ krem, gunduz 30 spf koruyuculu leke karsiti nemlendiricisini kullaniyorum. Cok da memnunum. Haftada 2 kez yine la roche'un effaclar serisinin maskesini uyguluyorum.
10 Yorumla
+1 yılCildim kendiliğinden güzel olduğu için günlük olarak temizler ve nemlendiririm sadece. Yüz temizleme cihazı ve niveanın yüz yıkama köpüğü ile temizlerim ve alovera jel ile nemlendiririm 😊
27 Yorumla- +1 yıl
Niveanınnhangi köpüğü kuru ciltlermi yağlı mı
- +1 yıl
@Napiimtabiatımböyle yağlı değil onu biliyorum normal ve kuruya iyi gidiyor
- +1 yıl
Pembe olan mı
- +1 yıl
@Napiimtabiatımböyle mavi olanı kullanıyorum ben
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
@Napiimtabiatımböyle rica ederim
- +1 yıl
İyiymiş
+1 yılYüzümü önceden sabun gibi şeylerle yıkardım şimdi cilt tipime uygun yüz temizleme jeli kullanıyorum. 🌸
00 YorumlaKarma ve sivilceye eğilimli cildim olduğundan mineadermin çay ağaçlı yüz yıkama Jeli o kullaniyorum üşenmedigim zamanlarda doğal sirkeli tonikle cildimi yatıştırıyorum haftanın üç günü de L'Oreal pleeling ve maske kulaniyorum🌺
00 YorumlaYves Rocher Sebo Pure Vegetal 3'ü Birarada Peeling Etkili Temizleyicisini sabah kullanıyorum akşam da aynı serinin yüz yıkama jeli ve toniğini kullanıyorum. Yakın zamanda Bioderma Sensibio da kullandım ama favorim Yves Rocher Tonik
00 Yorumlaneutrogena yüz temizleme jelini sabah uyandığımda ve akşam yatarken kullanıyorum. Jelden sonra da nemlendirici için Nivea aqua nemlendiricisi var ferahlık hissi veriyor epey benim günlük rutinim bu şekilde :)
00 YorumlaYarım limonu biraz toz şekere batırıp peeling yapıyorum 15 dk bekletip yıkıyorum oh mis yumuşacık olup parlıyor cildim bunun dışında sabah kalkar kalkmaz su içiyorum 3 bardak gün içinde de susuz bırakmıyorum cildimi arada bir ayva çekirdeği maskesi geriyor nemlendiriyor ve tabi dışarı çıkarken güneş kremi ☺️
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle neutrogena pürüzsüzleştirici yıkama jeli var cildin eğer çok sivilceli değilse gönül rahatlığıyla kullanabilirsin ayrıca yumuşak nemli bir his bırakıyor onun dışında loreal parisin kil maskesi ve şeker peeling sayesinde siyah noktalarım bitti tüm bu uygulamaları yapıp cildimi temizledikten sonra madecassol keremle bebantheni karıştırıp sürüyorum gece yatmadan sabah yıkıyorum neredeyse bütün izlerim geçti
00 Yorumla
+1 yılKore ürünleri kullanıyorum gayette memnunum. Makyajımı heımısh markasının yağ bazlı temizliyicisiyle çıkarıp cosrx markasının low ph good morning yüz yıkama jeliyle temizliyorum
05 Yorumla- +1 yıl
Cosrxden memnunum low ph good morning yüz yıkama jelini kullanıyorum
- +1 yıl
Bende sivilce yapmadı tonik ve serum kullanmiyorum canim cildimde pek bir problem yok
+1 yılVİCHY’nin temizleme jelini kullanıyorum fakat biraz kurutuyor sanırım, onun için SİNOZ’un Aloe Veralı temizleme jelini kullanıyorum arada. Onun dışında fondöten süreceksem altına nemlendirici.
00 Yorumla
+1 yıl-Bol su içerim
- Haftada bir kil maskesi ya da soyulan maske yaparım
-Yüzümi günde iki kere Nivea Yüz Yıkama Köpüğü yle yıkarım (Şahane bir ürün)
-Her gün kremle nemlendiririm
-Ve çok önemli bir tabsiyem var 3 günde 1 yastık kılıfımı değiştiririm
-Havlu değil peçete kullanırım01 YorumlaSigara kullanmamak, canli su içmek, spor, erken yatip erken kalkmak, katkili gidalardan uzak durmak, ozel bir urun kullanmiyorum neticede hepsi kimyasal.
00 Yorumla
+1 yılNekadar az ürün kullanirsan okadar cok sonuc alirsin, maksat cildi temiz tutmak kimyasallara bogmak degil
10 YorumlaSiyah nokta temizlemek için vakum makinesi var duştan sonra onu kullanır sonra tonik sürerim ve yüz temizleme köpüğü kullanıyorum
00 YorumlaCildimde sorun olmuyor öyle Allahtan aleovera, nemlendirici akşam da yatmadan temiz cilde gülsuyu sürüyorum benim için yeterli oluyor :))
00 Yorumla
+1 yılSoğuk su ve dove sabun yeterli oluyor bana :). Çok yüzüme herşeyi sürüp yapısını bozmak istemiyorum açıkçası.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYüz temizleme jeli olarak= Celenes ve Acnecinamide
Nemlendirici olarak= Acnecinamide jel nemlendirici
Güneş kremi olarak= Bioderma
Haftada birkaç gün duşta = Neutrogena nın Serinletici peeling ini kullanıyorum00 Yorumlayüz temizleme jeli, sonra tonik sonra nemlendirici , haftada 1 peeling , ve 1 kezde maske
10 YorumlaAcnacinamide yüz yıkama jeli favorim başka bir şey kullanmıyorum ama lekelerim için kore bakım ürünlerine geçicem sanırım
00 Yorumla
+1 yılYüzümü yıkamak temiz tutmak ve nemlendirmek 😊
Su tüketimi ve uyku düzeni de çok önemli 😊00 YorumlaBioderma bin yüz temizleyici jelini kullanıyorum gayet iyi
00 YorumlaHerkesin cilt tipi farklıdır cildine hangisi uygunsa onu kullan benim cildim yağlı olduğu için yağsız temizleme jellerini kullanıyorum eğer cildin yağlıysa benim gibi diadermine yüz yıkama jeli veya neutrogena ürünlerini onerebilirim. Nivea da güzel.
00 YorumlaÇay ağacı sabunu ve neutrogena'nın makyaj temizleme jeli sivilcelenmeye yakın ciltler için olanından uygulayıp yıkıyorum ve nemlendirici krem sürüyorum sivilceleri olanlar için güzel bir bakım diyebiliriz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnce clean it zero sonrasında su bazlı jel ile yıkıyorum ardından peeling ve kil maskesi mükemmel oluyor
00 Yorumla
+1 yılSudokrem bebek bakım kremi aşırı iyi geliyor yüzüme
00 Yorumlaneutrogena yüz temizleme jeli
baby yagi ile masaj yaparim
sonra duru su ile yikar.. gül suyu ile toniklerim
sonra bepanthol ile nemlendirir yatarim.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBioderma white jel
aztek kil
la roche sivilce toniği
bepanthen00 Yorumla
+1 yılbütün içtenliğimle söylüyorum dov sabunlar varya katı onu kullanıyorum ve yüzüm tertemiz bembeyaz ve pürüssüz açıkcası bence bakım için satılan şeyler boş
00 Yorumla
+1 yılBimden aldığım yüz temizleme cihazı ve sinozun salatalıklı yeşil jelini kullanıyorum ekstradan farmasinin çay ağacı yağını yüzümün yağlı bölgelerine uyguluyorum
00 YorumlaBen yüzüm için Dalin kullanıyorum. Ardından krem ile nemlendiriyorum. Yatmadan önce gül suyu sürüyorum. Hafta iki kez yaş maya maskesi yapıyorum. Arada yumurta ya da kahve maskesi yapıyorum.
00 YorumlaKeçi sütü sabunu. Garnier 3i 1 arada beyaz maske. Ardından neutregina greyfurtlu canlandırıcı peeling ve en son nivea aqua sensation. Sırasıyla bunlar ve soğuk pirinc suyu sürüyorum haftada 1 kere
00 Yorumla
+1 yılYüzüm temiz pürüzsüz zaten benim knk zamanında iyi baktım yüzüme
00 Yorumla
+1 yılSadece su ile yikıyorum sivilcem yok lekem yok Allaha şükür. içinde bir sürü ne olduğunu bilmedigim krem vs öyle şeylerle alakam yok
11 YorumlaPeeling ve skrab kullanırım fazla şekerli şeyleride tüketmeyi sevmem
00 Yorumla
+1 yılpudra ve gül suyu tabiki bol su meyve ve düzenli beslenme
00 Yorumlabenim cildim yağlı olduğu için doktor Cevdet tunanin çay ağacı sabunu ve serumunu kullanıyorum
00 YorumlaSabundan haric ne varsa kullan cünkü sabun yüzünü asiri kurutuyor kirisikliligi erkek olusmasini saglar ve ph dengeni bozar
01 Yorumla- +1 yıl
Dove sabun için iyi diyorlardı. Snece yüz temizleme jeli kullanayım mı nivea
+1 yılsu, sabun, havlu haftada bir falan yumurta akıyla siyah lekeleri alıp tenimi açarım parlatırım bu kadar
01 Yorumla- +1 yıl
Yumurta akı işe yarıyor mu? Siyah nokta var burnjmun üzerinde
+1 yılher sabah ve akşam deniz tuzuyla peeling yapıp geceleri c vitamini serumu sürüyorum ve cildim porselen gibi
00 YorumlaUyandığımda ve yatmadan önce Bee Beauty Keçi Sütlü sabununu kullanıyorum cilt tonunu eşitliyor yeterli matlığı sağlıyor üstelik :)
00 Yorumla
+1 yılBeyaz sabun var. Transparan diye biliniyor. Hem pürüzsüzlük etkisi var hemde nem dengesini ayarlıyor.
00 Yorumlabir tane sabun var ama böyle sivilcelere iyi gelen onu kullanıyorum genelde her gün yatmadan önce
00 YorumlaAleo vera bitkisi dogal ve cok guzell tonik icinde gülsuyu
02 Yorumla- +1 yıl
Devam et
- +1 yıl
Senin ihtiyaçın yokki
Argan yağlı sabun kil maskesi elma sirkesi gül suyu yüz yikama köpüğü ve nemlendirici
00 Yorumla- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım