Cilt Bakım Yüz temizliğinde ne kullanıyorsunuz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Yüz temizliğinde ne kullanıyorsunuz?#Edamedaciltbakım 🤍 #Bioderma Yüz temizliğinde ne kullanıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Nemlendirici sadece 1 0 Yorumla
Nisanurxxx12 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl şu an roaccutan tedavisi görüyorum bu yüzden bir şey kullanmıyorum 1 0 Yorumla
RobynWeber Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Hiç özenmediğim bir cildim var, ne yaparsam yapayım bakımlı ve sivilceden uzak duruyor kullandığım el sabunu ve suyla temizliyorum. bir de her banyo yaptığımda yüzümü keseliyorum. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ballı peeling Elma sirkesi su 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. Çeşme suyu 🤣 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. Sabun 1 0 Yorumla
Hahjskddmdk Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Doğal sabun kullanıyorum 1 3 Yorumla Pinkflower17 +1 yıl Hangi sabun Yorumla Hahjskddmdk +1 yıl Keçi sütü sabunu bide defne sabunu bazen kullanıyorum Yorumla Pinkflower17 +1 yıl Cilt tipin ne Yorumla
o_kankaa Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Duş jeli 😇 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😱 Duş jeli yüze sürülmemeli Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Nemlendirici sadece
şu an roaccutan tedavisi görüyorum bu yüzden bir şey kullanmıyorum
Hiç özenmediğim bir cildim var, ne yaparsam yapayım bakımlı ve sivilceden uzak duruyor kullandığım el sabunu ve suyla temizliyorum. bir de her banyo yaptığımda yüzümü keseliyorum.
Ballı peeling
Elma sirkesi su
sabahları killi sabun
sabun hemi de sıvı :D
Kullanmıyorum bir şey
Çeşme suyu 🤣
su..
Güneş kremi kullanıyorum sadece.
Sabun
Ne bulursam
Jel ve tonik
Doğal sabun kullanıyorum