Cildim sorunlu, karma cilde sahibim. Bu sıralar bayagı bozuldu. Sivilceler çoğaldı. Temizleme jeli mi sabun mu köpük mü ne kullanayım bilemiyorum
2 gü
Cildim sorunlu, karma cilde sahibim. Bu sıralar bayagı bozuldu. Sivilceler çoğaldı. Temizleme jeli mi sabun mu köpük mü ne kullanayım bilemiyorum
Cevap
5Cevap
Ben retinol içeren bir krem kullanıyorum. Düzenli buz maskesi yapıyorum c vitaminli cilt serumu kullanıyorum ve sudocrem kullanıyorum gayet de memnunum
Hangi krem acaba?
Trent yola A313 krem yaz çıkar hemde şu an indirim de ben pahalıya almıştım valla kaçırma derim
Benim bir lekem vardı onu düzenli kullandım hiç bir şey kalmadı
Alayım da senin cildinde sorunlu muydu? Cildi sorunlu olmayanlar için bu tür şeyler işe yarıyor
Ama haftada iki kez kullan ve gece yatarken kullan. Gündüz kullanıp dışarı çıkma
Benim de cildim karma. Leke vardı gitti genel olarak da kullanabilirsin memnun kalırsın
Alayım o zaman, bu tür pahalı kremler aldım ama olan parama oldu hep
Al fiyatı da uygun şimdi
Memnun kalırsın mutlaka
Evet bayagı memnun kalan varmış yorumlara baktım
Çok teşekkür ederim
Rica
Cildin hassas olduğundan dolayı Bioderma ve Avene dışında ürün kullanmaman gerekir. Jel mi sabun mu köpük mü olduğunun da bi önemi yok, saydığım markaların ürünlerini incele istersen.
Bioderma çok öneriliyor bakayım hemen
Cilt bariyeri bozulduysa köpük forumda olanları tercih edin. Tanecikli jel formunda olanlar daha fazla bozar
Benim kullandığım pharmaceris puri albucin
Bakıyorum hemen
Muz kabugu kullaniyorum
Biraz once yaptim
İyi geliyor mu gerçekten?
Gerçekten bu kadar iyi mi ya denicem böyle çoooook teşekkür ederim iyi gelirse
@Pansy65 sorunlu cildi var mı normalde 😁
@Pansy65 bakalım deneyelim bizde 😅
@Pansy65 valla öyle bakalım
ben sadece bir tane sabun kullanıyorum, hiçbir şey kullanmıyorum doğru düzgün.
Ne sabunu
yüz sabunu
Yüz temizleme jeli
Temizleme jeli
Hangisi
su yeterli
Umarım bende bir gün böyle derim 🥲
Beyaz sabun
Yapay Zeka Cevapladı
Karma ve sivilceye yatkın bir cilde sahipsen, ben de zamanında aynı şeyleri yaşadım ve gerçekten cildin ihtiyacını bulmak çok önemli! 🎀 Sabun, cildi fazla kurutabiliyor. Ben de bir ara sabuna yönelmiştim ama cildim hem pul pul oldu hem de daha fazla sivilce çıkmaya başlamıştı. Köpükler ise genellikle çok hafif oluyor ve yeterince temizlemeyebiliyor. Temizleme jeli bana hep daha iyi geldi çünkü gözeneklerdeki yağı ve kiri daha derinlemesine temizliyor ve cildimin dengesi bozulmuyor. Yalnız çok agresif, alkol içeren ürünlerden uzak durmanı öneririm. Cilt bakımında nazik ve istikrarlı olmak, öz güvenini arttırmanın püf noktası! 🌸
Sana da kocaman sevgiler, güzellik hep yüzünde olsun! 💗