Temizleme jeli
Temizleme köpüğü
Temizleme sütü
Yüz sabunu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben yüz temizliği için genelde sabun falan kullanıyorum. Yeni çıkan dove sabun var o cildime çok iyi geliyor tavsiye ederim. Hem kuru ciltler içinde oldukça etkili bir sabun. Sıvı sabun falan bana iyi gelmiyor kuru cilde sahip olduğum için ya.
Ben bundan once maruderm ürünleri kullandım ama maalesef çok da hoşuma gitmedi. Şimdi temizleme jelim serumlarım ful mia klinika dan ve etkisini görüyorum özellikle yeşil akne kremi hayat kurtarır arkadaş grubunda herkes aldı baby face olmaya doğru yürüyoruz jdjfjdnfj
Sabah; buharla gözenekleri açtıktan sonra kilsiz maske yapıyorum, tonikle yüzümü siliyorum, ardından nemlendiricimi kullanıyorum.
Öğlene doğru %50 güneş koruyucu krem sürüyorum.
Akşam soğuk suyla yüzümü yıkadıktan sonra buzluğa koydugum salatalık dilimlerini göz kapaklarıma koyup biraz uzanıyorum. 15 dk sonra ise benzoxin krem sürüp yatıyorum.
Limon suyu
Salatalık
Aloe vera (tüm cilde kızarıklık, tahriş, yanık vs) olduğu zaman deneyebilirsin.
Biberiye (jeli, yağı, özü) yine tüm ciltte kullanabilirsin. Özellikle saç uzamasında ve kökünü beslemesi açısından faydalıdır.
Zerdaçal
Bal
Domates'le doğal maskeler yapıp kullanabilirsin.😃
Genel olarak sadece yıkıyorum ve medikal ürünler kullanıyorum doktordan yazdırdığım için tam etkisini gösteriyor öyle marketten alıp da etki beklediğimiz gibi ürünlerden değil
Cevap
10Cevap
köpükler pratik ve nazik bir temizlik sağlıyor
Nemlendirici kullanıyorum
Sabun ve yıkama fircasiyle yikiyorum nemlendirici krem sürüyorum o kadar. Fazla fondöten kullanmamaya calisiyorum bide.
Skinfood Egg White Pore Gözenek Maskesi 125 gr
https://www. hepsiburada. com/skinfood-egg-white-pore-gzenek-maskesi-125-gr-p-HBV00000LPRR7? magaza=Ocean+Group&url_src=ios-product-detail
Bunu kullanıyorum şu an
Temizleme jeli kullanıyorum. Bana daha derinlemesine bir temizlik sağlıyor gibi geliyor.
En güzeli soda ile temizlemek bende seda sayandan duymuştum 🤣
Bioderma nın yuz temizleme jelini kullaniyorum. şu aralar seffaf gano sabunlara gecmeyi düşünuyorum
Yüzümde egzama oldugu için hiçbir şey süremiyorum. Sadece suyla yıkıyorum
Benim berber acı bir jel sürü sürüyor domates salçası gibi oluyorum
Cerave yeşil olan salisilik asit var siyah noktaların görünümünü azaltıyor. 1 bucuk aydan fazladır kullanıyorum 2 defa aldım fakat sivilce çıkıyor yinede oysa ilk ikinci hafta güzeldi
Nivea ya Sensation diye jelimsi bir şey var genelde onu sürüyorum.
Tek kullandığım şey temizleme jeli.
Dovenin yüz sabunu çok güzel
Doğal ürünler
Temizleme jeli
Eşek bilmem ne sabunu ve keçe gibi bir lif
Önce yağ bazlı jel sonra su bazlı jel
Su kullanıyorum.
Sperm çok faydalı diyolla
Jel tonik
jel temizleyici
Hıı şey sadece su
Köpük