Artık cidden üzülüyorum kardeşim için. 10 yaşında ergenliğe girdi şu an 11 yaşında. Erkek. Anneme demekten utandığı için bana burnum çok büyük okulda maskemi açamıyorum, tüylerim çıktı diyor. Sonra odasına gidip ağlıyor. En çok burnuna kafasına taktı. Burnum çok büyük, hafif kemer var uzun diyor. Sınıfta kimsenin öyle değil diyor. Yemek yerken maskemi açıp kapatıyorum diyor. Bende ergenlikte böyle sıkıntılar çektim ama bilmiyorum bide siz ne dersiniz nasıl bir yol izlemem gerek. Bunu yazarken bile odasında çığlık felan atıyor kusurları yüzünden. Her yerimde sivilce var, sınıftakiler dalga geçiyor diyor.
Şu burun ve ergenlik meselesini nasıl çözebilirim Dediğim gibi anneme ya da babama demekten utanıyor, sadece bana diyebiliyor. Gerçekten üzülüyorum. Sonuçta bizde o yollardan geçtik. Ne yapabilirim şu konular için. Rehber öğretmeninide aradım konuşabilir misiniz diye yine olmadı artık nasıl bir yol izleyeyim.
Şu burun ve ergenlik meselesini nasıl çözebilirim Dediğim gibi anneme ya da babama demekten utanıyor, sadece bana diyebiliyor. Gerçekten üzülüyorum. Sonuçta bizde o yollardan geçtik. Ne yapabilirim şu konular için. Rehber öğretmeninide aradım konuşabilir misiniz diye yine olmadı artık nasıl bir yol izleyeyim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer