- Tartışma + kavga + anne dayağı.. tekrar aynı şekil. Kısır döngü taki evden kovulana kadar 🤦🏻♂️

Zaten 1 tane erkek kardeşim var. Benden 11 yaş küçük, çok kavga ederdik, tabi ben büyük olduğum için ablalik ic güdüsü herseyine karışırdim, bende az değildim hani özellikle kahvaltıda yemek saati bir didismemiz olur du😂😂😂😂
Hayır benim kardeşim anlaşılmaz bir zevk alıyordu gıcık olacağım şeyleri yapmaktan birinde okadar sinirlendirdi ki 5. Sınıftayım annemler evde yoktu abim uyuyordu sabrımı taşiracak bir şey yaptı kovalamaya başladım evde yakalasam döveceğim odaya girdi kapıyı kilitledi ne kadar sinirlendiysem yumrukla camı kırdım o sinirle geri çekince cam bileğime girdi abim uyandı falan kardeşime kızdı annemler gelince de acile gittik bir süre sargıli gezdim bir kere de onun yüzüne elime cam düşmüştü bir kere lafımı dinlemedi 5 6 yaşında falanım bunun yüzune kaybolduk inadı yüzüne illa şu yoldan gidicez diye sonra yolu karıştırdik ayrıca bebeklerimin gözünü çıkarırdı nasıl açilip kapanıyormuş bak gene sinirlendim
Bana en yakın yaşta olan abimdi zaten onunla dövüşerek anlaşıyorduk biz... Annemler de ablamları bir yere gönderecekleri zaman peşlerine beni takarlardı diye ablamlar biraz kıl oluyordu ama onların arkasını topladığımı görünce her yere kendileri götürür olmuşlardı 😂
Uzun süre öyle olamadı maalesef hemen evlenip hemen bebe yapmaya başladılar sırayla, asıl onlar bana kuyruk taktı sonra 😂😂😂 ele bir kuyruk ki hala peşimdeler 😂😂😂
Hahaha zaten hiç şikayetçi değilim bu durumdan 😂 en büyük koruyucum ve destekçilerim 🥰
Amin teşekkürler 🌸
evet, konusmazdik bile eger ki o bana bulassin sadece bakiyordum ve galiba bu ondan urkuyordu tekrar asla bulasmadi, hic abi kardes iliskimiz olmadi kavga da etmedik ama her zaman benden cekinir veya igrenir bilemiyorum
yuzume vurulunca kotu hissediyorum.
yuzume soyle ya da
paranoyak oluyorum, vur iste
Peki
Cevap
6Cevap
Evet... Onlara yazdığım notlar var hep :)) bir kaçını saklamışlar 🥹 abim ısırırdı bir ona kızardım bide evlatlıksın diyordu bir ara jdndjsnd
En küçüğüm ama ben benden büyüklerdi onlarda
Bir de her kavgada bağıra bağıra ağlayıp ağlama sesini babama duyurmak gerekir ki babamdan da nasibimizi alalım ajajsjsjsjdkdkdkfmf
Yoo küçük olan bağıra bağıra ağlardı en ufak şeyde bile büyük olan azarı işitir otururdu bizim evde sjskdkdkfkfkfkf
Ya yok bir birimizi döverdik sonra da bir tur da annemiz döverdi 😂
Olmazsa olmazımız 😂 yoksa tadı kaçar
Az kumanda tv kırmadım be 😂😂abim eşime anlatıyor bide yaptıklarımi 🥴🥴🥴
😂😂 damarıma basmasinlar yakar geçerim ortalığı
Hala gecinemiyoz. Ablaliktan istifami nereye vermem lazim?
Yok gecimemezdim hep kıyafetlerimi giyerdi batirirdi kızardım babamla çok iyi anlasirdi kıskanırdım sanki😥
Abimle pek geçinemezdik doğruya doğru ahsjah ama evden gidince insan ne kadar çok sevdiğinin farkına varıyor.
Kavga ederdik iki gün ayrı kalınca özlerdik birbirimizi gerçi hala arada kavga ederiz ama sağlık olsun 😂😂
Ben ve ablam kedi köpek gibiydim hiç anlamaşamazdım şimdi evlendi sürekli evlerine gidiyorum kahve içmeye
Yok kavga dövüş savaş biz birbirimize girince teyzem Rumlarla Türkler savaşıyor derdi
Ablamla iyiydik ama erkek kardeşimle tekme tokat 😂😂
Ablam ile aynı böyleydik ama şimdi o günleri gözümüz yaşlı anıyoruz ve çok özlüyoruz
Küçükken ablamla şakalaşırken dişimi kırmıştı, şimdi şehit oldu keşke tüm dişlerimi söksede burada olsa
Amin
Yaa 🥺 gözüm doldu okurken. Ruhu şad olsun 🙏
Zaman zaman olurdu küçük tartışmalar şimdilerde bunları konuşup gülüp geçiyoruz. Hepsi benim canimm
Sadece çocukken olsa iyi🤣🤣
Ben çocukken herkesle kavga ederdim
Kardeşim yok o yüzden öyle bi sıkıntım olmadı 😂
Halen de kavga ediyoruz
Ben geçiniyordum abimle
Çok şükür kardeşim yok
Abilerimle geçinemezdim hiç
Az dayak yemedim
Ya birbirimizi döverdik ya da söverdik
Hala geçinemiyrouz
Hayir
Ben geçiniyordum