Kendisi askerde ve kalkmış bana ruyalandigini ve duş alması gerektiğini söyledi. Ekrana bakakaldım ve sert bir tepki gösterdikten sonra daha yazmadim. Sürekli özür diledi fakat cevap vermeye niyetim yok. Haksız mıyım?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
O zaman konuşmayın sizde
Konuşmuyorum zaten.
Rüyalanma regl gibi bir şey. Doğal bir durum ama bunu sana nasıl söylediği de önemli. Seni baya bro görüyor olsa gerek, buna bozulmuş olabilirsin.
Reglden kan geliyor sevhetlik yok. Ama rüyalanma bambaska olay.
Bedenin senin isteğin dışında bir şeyler yapıyor. Düşünerek kendini azdırman da mümkün elbette ama şöyle anlatayım 72 günde sperm keseleri doluyor. Sperm sürekli üretilir. Sınırsız depo kapasiten yok bir yerden sonra yaşlanan spermlerin yerine yenileri gelmesi için bir şekilde vücut bunu dışarı atar. Erkekleri kadınlar gibi düşünme biz bu olayı zihinsel olarak yaşamıyoruz. Erkeklerin sürekli kadınları düşündüğünü falan düşünebilirsin ama öyle bir durum yok aslında. Beden kendi hareket ediyor diyebiliriz. Biz bununla sürekli mücadele halindeyiz.. Ayda 4 tane yumurta hücresi üreten bir kadın ayda iki dönem cinsel açlığa düşerken, günde iki milyon sperm üreten bir erkeğin sürekli cinselliğe hazır olması çok doğal bir durum.
sen kardeş olarak görüyorsun ama ben seni öyle görmüyorum
gelince bir otel odası yaparmıyız diye ayar veriyor . yazma bir daha
Oha yaa oha
peki iyi geceler
https://youtu.be/RusSL-vhJmw
Jsjssjjss emin ol yalan ha doğruysa bile boş ver normal
Doğru olsa bile böyle birsey söylenmez bence
Yooo sen özele gel sana bir şey soyleyecem
burada söyle
Xperimi düşürüyor modlar söyleyemem
Haklısın onun altında aradığı mana başka
Başka gözle bakıyor yani?
Yani bende erkeğim herkesin başına gelebilecek bir durum bu cinsiyet fark etmeksizin de kalkıp reklam yapar gibi karşıya söylenmez bu ayrıca biraz insanın ağırlığı olur her şey herkesle konuşulmaz bu dönem insanları çok cıvık
Kesinlikle denecek laf değil hele ki bir kıza
Böyle yaparak bizleri de zan altında bırakıyorlar bu yüzden insanları sevmiyorum
B*k gibi devirdeyiz
Gibi fazla oldu gibi
Saçma 😃trol mü dıycem böyle de trol yapmk
Yemin ederim değil
Çocuk niye böyle bişe desin
İşte ben de onu anlayamadım o yüzden sordum buraya. Asabım bozuk anlamadan dedim dedi. Yani dahada güvenemem acikcasi yazmayada gerek duymuyorum
Asabım bozuk ne dedi?
Tm nasıl dedi sana bunu
Direkt yazarak. Kanka ruyalandim ve duş almam lazım dedi. Asker ya işleri varken olmuş. Sonra sinir stresten anlamadan dedim diyor. Tamam da birseyin ağırlığı olur denecek söz var denmeyecek söz var yani
Heklısın rüyalarına sahip çıksın 🤪 numara yapıyor boş ver
Yani gülerek tepki versem neler olurdu Allah bilir artik
Niye gülesin :))
Konu nasıl başladı ki sana böyle söyledi
Valla hiç bir konu yoktu. Günaydın kanka dedi günaydın dedim direkt bu şekil yazdı. Sonra işte asabım bozuk anlamadan yazdım vs vs dedi
Yaş farkını bilmem de askerde başına vurmuş, sana da niyet olduğuna göre açığa çıkmış iletişimi kes yazık olur
İkimizde 23 yasindayiz
Daha yazmaya gerek duymuyorum zaten
Kardeş deyince yaş farkı fazla sandım iyi yaparsın benzer diyolog kuran kız olmuştu şakaydı vs derken iş yanlış yere varmıştıç
Yoo bu konularda şaka yapmam erkeğin yüz bulacağını bilirim çünkü. Yüz verince olay başka yerlere gidiyor dikkat ederim bu tür konulara
Sana yürüyor
O zaman s*ktirsin gitsin affedersin
Bence de
Haklısın