Senin burunda kemer varsa bizimkinde kolon falan vardır dememiz gerekir herhalde, takıntı oldu iyiden iyiye bu burun meselesi, çok çok sorunlu olmadıkça gözardı edilmelidir. Ayrıca tipsizliğini burnuna maletmeye çalışma, bu tipsizlik senin yaradılış sorunundur.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevgilimin burnu da senin gibi. Bence kötü durmuyor. Takılıyorsan eğer burun ameliyatı olup o kadar para verip çok büyük ihtimalle çok yapay bir burun elde edeceğine, burun ucuna bir dolgu yaptırırsan eşitlenir. Çünkü kemerli burunlar gibi değil seninki, ufak dolguyla eşitlenir.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet çok düşündüm bu yöntemi ama kalıcılığı 6 ay falan sürüyormuş :) Ama denyebilirim teşekkürler
İnsanları anlamak gerçekten mümkün değil bu burunun neresine ameliyat gerekiyor cidden merak ediyorum ya sen burun görmedin ya da ben görmedim sağlık açısından bir engel yoksa ne diye ameliyat olma isteği var anlamış değilim
Kuzenim yaptırmıştı burnu düşmüştü, 2. ameliyatta iyi oldu. Önerebileceğim hiç bir yer bilmiyorum ama diyebileceğim bol yorumlu birini bulman gerçek yorum yazılanlardan
Çok güzel bir kadınsın ve burnun da güzelliğinin en güzel unsurlarından birisi yani estetik tavsiye etmem.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
rahatsız edecek bir görüntün yok bence karakteristik bir özelliğin o senin estetik burunlar hep aynı ve emin ol bundan 10 sene sonra farklı burna sahip olmak için uğraşacak insanlar
Çok uzun bir operasyon gerektirmez bence hafif var. Yaşadığın şehirde vardır ünlü estetikçilerin olmadığı şehir kalmadı nerdeyse. Google amcaya sor bulursun.
Artık firmaların sadece ürün değil, itibar yönetimi de önemli hale geldi. Tavsiyebenden. com bu konuda iyi bir çözüm sunuyor. Firmalar hem yorumları görebiliyor hem de müşterilere memnuniyet çağrısı yapabiliyor.
bence gereksiz doğallığını kesinlikle bozma. estetik ameliyatlar arasında göğüs ameliyatından sonra en risklisi bu, boş ver seni beğenen her halinle beğensin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Neden burnundan memnun değilsin? Günümüz güzellik modasına uygun olmadığını mı düşünüyorsun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bu ameliyatı gayet başarılı yapan biri olarak söylüyorum yaptır. eğer düz ve orta hatta ise burnun kemerini aldır daralttır ve ucunu yükseltsinler güzel olur