Olmak mümkün tabi ne istersen yaparlar para uğruna. Ama bence hiç gerek yok, çünkü zaten estetikli gibi resmen. Herkesin istediği burun modeli. Ama sen sevmiyorsun seni anlıyorum elinde değil hoşuna gitmiyor ama emin ol bu takıntıların geçebilir. Kalıcı takıntılar değildir. Eskiden sevmediğin, kafaya taktığın şeyleri ileride yaş geçtikçe kafaya takmıyor ve hatta sevebiliyor insan.
Küçükken kulaklarımı hiç beğenmezdim ve büyüyünce estetik olmayı düşünürdüm. Ama şimdi hiç kafama takmıyorum ve umrumda değil kulaklarım. Estetik hiç düşünmüyorum ve istemiyorum.
Bence sürekli burnunu düşünmeyi bırak ve olabildiğince aynalara bakmamaya çalış.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGayet güzel burnunuz var, benim gözüme çarpmadı.
Bence plastik cerrahi yerine psikiyatriden sıra alın, sorun burnunuzda değil. Burnunuz güzel. bu düşüncenizi de destek alıp aşın. Ve revizyon cerrahi de zor olur bilginize, çökme vs yoksa gerekli olmaz.04 Yorumla- +1 yıl
İlaç verir, geçer.
Takıntı yapmışsınız bu da bir hastalık. - +1 yıl
Hayır, takıntı haline gelmiş sizde. İlacı var, okbli olanlara vs veriyorlar. Gitmenizi tavsiye ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yılGayet gayet iyi duruyor, hiç kalkışmamanı öneririm estetiğe falan. Kendi kararın tabii ki fakat yorumlamamız için sorduğun için söylüyorum cidden çok düzgün duruyor ve suratınla da tamamen uyumlu, hiçbir şekilde göze batmıyor. Dediğin gibi takıntı yaptığın için kötü geliyor olabilir fakat bu övüneceğin bir şey. Sevmeye bak bu yüzden…
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 492 cevap paylaştı. Herkes böyle burun için Paralar harcıyor bence güzel dokunma
110 Yorumla- +1 yıl
Bunun burnu zaten estetik ki. Bi kere estetiksiz fotolariyla bu fotolari karsilastirmali atmisti fil hafizam işte tak diye hatirladim
- +1 yıl
@selingaliba helal olsun o zaman, iyi yakalamışsın 😀
- +1 yıl
E zaten abimizin ilgi için yaptığı çok belli ama bizim kızlar kıyamam masumca cevap veriyor birde arkadaş utanmadan bende takıntı oldu falan diye güncellemiş ben sadece güldüm.
- +1 yıl
Burun estetik ztn kendısını begenıo sanrm o yuzden de yorum almaya mı cıkmıs napmıs? Bence burnunun ayarnı yapamamıslar ha ona kalana kadar bence estetık olması gereken baska seyler var. Sonuc ıtıbarıyle ıdare eder
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle merhaba kardeşim🙋♀️
OKB hastalığı evet takıntı durumunu içerir ama her takıntı OKB değildir. Senin yaşadığın şey birşeye kafayı taktığında olayın daha kötüye gidip aklına daha fazla takılması olayı. Burnun gayet iyi bence yüzüne de çok yakışıyor. Ameliyat olduğunda bu halini arayacak hale gelebileceğini de düşün bence. Bu aralar ilgi odağını değiştirirsen aslında burnunun kafana takmanı gerektirecek bir şeyi olmadığını da görmüş olursun diye düşünüyorum 😊00 Yorumla
+1 yılSakın valla gayet iyi ameliyata falan gerek yok daha beter olmasın sonra.
00 YorumlaKimisinin ameliyat masasına yatıp sahip olduğu burna doğuştan sahipsin ama beğenmiyorsun. İnsan oğlu değişik. Kimisinin hayali kimisinin nefret ettiği şey oluyor.
05 YorumlaBurun çok iyi yalnız 🙄🙄
Burnuna odaklanıyorsak güzel göründüğü içindir dkflşs
Bu yüzden takma pek.
Ayrıca nasıl kendini yakışıklı bulamazsın?00 Yorumla
+1 yılAmeliyyat olmaktansa en basit yöntemle geçici dolgu ve ya kalıcı dolguyla çok güzel istediğiniz formayı doğal şekilde ala bilirsiniz
04 Yorumla- +1 yıl
Ama dolgu ameliyyat değilki lokal anesteziyle 5 10 dakikalık kısacık işlem kadınların erkeklerin çoğu yaptırıyor. Ameliyyatdansa bence güzellik uzmanına git ve yaptır
- +1 yıl
Dolguyla her şey yapıla biliniyor saplarla bazı doğal ürünlerle ve lokal anastezi olunuyor ve çok acısız güven bana tüm kadınlar ve çoğu erkek fark edilmediği için rahatca yaptırıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılTü tü maşallah analar neler doğuruyor 😂
Oğlum sen zaten yakışıklısın kendini de biliyorsun bizden iltifat almak için yapma şimdi
Birbirimizi kandirmayalim sen ameliyat falan olmazsın
Annene söyle nazar boncugu taksın 😂02 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 483 cevap paylaştı. canım benimmm
dövücem artık seni mükemmelsin anla artık
burunla ilgili hiçbir sıkıntın yokk
sadece takıntı yapmışsın
su fotoğraflari da galerime indireyim hsjdj çok güzel çıkmışsın00 Yorumla
+1 yılAmacı övgü kazanmak akalkaşs bizim saf kızlarımızda buna kanıyor tabiki
14 Yorumla- +1 yıl
Tamam kanka kötü burnun ucunu düşür sen git 15 bin TL ver düşürtmek için xdd
- +1 yıl
Bişe olmaz s. et
+1 yılHerkes birbirine benzemeye başladı başka modeli yok mu bunun hepsi aynı
15 Yorumla- +1 yıl
Benimki doğal knk benimki biraz daha hokka benzemiyor )
- +1 yıl
Bir süre sonra düşüyor diye biliyorum
Yercekininden dolayı burun ucu zamanla düşer. Sen ameliyat olsan da düşücek. Çünkü burnun ucu kıkırdaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence estetik müdahale gerektirecek bir durum yok, riskli de zaten önceden bir operasyon geçirdiğin için. Burnunda tuhaf bir durum yok. Ama merak ettim bu şekli beğenmiyorsan neden daha düz yaptırmadın? Sonradan fikrin değiştiyse bence buradaki sorun burnun değil genel bir özgüven eksikliği. Kendini beğenmeyi öğrenmen lazım yoksa tüm yüzünü değiştir yine tatmin olmazsın.
01 Yorumla
+1 yılBurnun çok güzel lan daha ne istiyorsun belanı mı maşallahın var kardeş hiç oynama burnunla
02 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah kardeşim
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmeliyatlı burunlar zamanla oturuyor bu şekilde kalmaz bence bide arada at böyle fotolar üstsüz olsa daha iyi😄 sitenin seviyesi yükseliyor
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGömleksiz, tişörtsuz😁 manitaya atılır ya anlık heh sen bazen burayada att
Bence çok iyi. Estetiğe gerek yok. Tabi senin kararın nasılsa öyle yap.
00 Yorumla
+1 yılolum sen iyi misin herkesin milyarlar verip yaptırdığı bir burnun var saçmalama ağsialsşalzz
00 Yorumla
+1 yılLan herkes böyle bir burun ister senin derdini bak kıymetini bil.
00 Yorumla
+1 yılBence iyi, birden fazla ameliyat da pek sağlıklı değil üstelik.
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar böyle bir burun için ölüp bitiyor indirme sakın böyle gayet iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGuzel burnun ama doktora ne istedigini soyleseydin herkese yaptigi standard kiz burnu yapmis
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOnden guzel burnun ama
Cevap sahibi+1 yılAcikcasi bu burun bende olsa erkeksi burun yaptirirdim kalkik burnu kizlar yaptiriyor genelde
+1 yılBurnun iyi duruyor fakat yine de rahatsızsan ameliyata gerek yok. Burun ucunu dolguyla kaldırabiliyorlar. Dolguyla da biraz indirebilirler o şekilde biraz kullanırsın çünkü dolgu geçici bişey. Sonra karar verirsin kendine yakışanı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLan olm kalsın senin güzel burnun var takma kafana. benim burnum kırık mesela ilerden sola dönüyor kavşak gibi burnumuz var awmk
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlm bende kalkık olsun diye evde kendi kendime bı şeyler deniyorum skdjek
00 YorumlaIndirtirsen begenmeyeceksin bence ama tabii senin kararin. Nasil mutlu olacagini dusunuyorsan o sekilde devam et
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurnunda her şey çok normal gözüküyo hiç bulaşma amelyat işlerine
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence normal aşırı bişi yok
00 Yorumla Bu burun mükemmel abi sen bana ver o burnu benimkini al gerçi benimkide düz güzel ama birazcıcık ucu var oda gülünce düşüyor sadece hafiften
04 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok güzel sen delirdin mi? Bence şükret ve saçmalama
00 Yorumla
+1 yılHayır gayet güzel doğal duruyor zaten
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel keske benimde burnum böyle olsa estetik gibi duruyo hatta
02 YorumlaBence çok hoş. Yüzüne yakışıyor yani takmanı gerektirecek bir durum değil
00 YorumlaMillet kaldırmaya çalışır sen indirmiye çalışıyorsun skkdks
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence burnun gayet güzel. Bu arada tüm galerini boşaltmışsın buraya, gözümüz gönlümüz açıldı tütütütü öşqalödl
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTakım elbise mii görmeyi isterdim..
Arka fonda "yapma şunu kendine be yapma şunu kendine be yapma be" çalıyor ya
Cevap sahibi+1 yıl"Ya" yazmadım randomumu niye sansürledi bu KS
Cevap sahibi+1 yılGöstersene 🤭
+1 yılAllahtan belanı mı istiyosun
11 Yorumlailtifat edelim diye mi bu soruyu sordun
11 Yorumla
+1 yılÜzerine oturt sısko birini iner
01 Yorumla
+1 yılDylan O'Brien 1
Sen 2.03 Yorumla- +1 yıl
Benim için. 😎
Bulmuş bunamışsın arkadaş.