Güzellik & Bakım Burnumun ucu çok mu aşağıda? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yeni farkettimde burnumun ucu aşağı doğru uzuyor 😂 iticimi sizce nasıl duruyor pek göze batmıyor gibimi? Burnumun ucu çok mu aşağıda? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Wuierss Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Abi zombi gibi duruyon o gozler ne burnunda sorun yok nefes aliyosan okeydir millet ne burunlarla çile çekiyor burnunda bişey yok 1 4 Yorumla Soran +1 yıl :D yok kanka zombi olmadık daha adsd Yorumla Wuierss +1 yıl şğclfsgkaskhdagbkgd Yorumla Soran +1 yıl benim dudaklar çok kalın gözlerde iri ama burnum çok ince ve uzun kanka Yorumla Wuierss +1 yıl Şahsen kardeşim ben bir sorun görwmiyorum ideal burun Yorumla
krielde Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Iy evet 1 8 Yorumla Soran +1 yıl ıy ne kız Yorumla krielde +1 yıl İğrenç geldi gözüme birden karşıma çıkınca kesinlikle burun estetiği ol biriyle konuştuğunda karşındakinin gözüne çok batacak bir burun şeklin var Yorumla Wuierss +1 yıl Bacim abartma istersen öyle top burun erkeğe yakismiyor en ideali bu Yorumla krielde +1 yıl Boş yapma benim görüşün altına bana ne senin fikrinden Yorumla Wuierss +1 yıl Düzgün konuş uçarım sana burdan bu da benim fikrim saygı duy ozaman ne üste çıkmaya çalışmalar falan Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl En ideali bu degil top burunda iyi degil ama bu burun fazla asagida ucu Yorumla krielde +1 yıl Kess kezban Yorumla krielde +1 yıl @JuniorForeverrrr aynen öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Abi zombi gibi duruyon o gozler ne burnunda sorun yok nefes aliyosan okeydir millet ne burunlarla çile çekiyor burnunda bişey yok
:D yok kanka zombi olmadık daha adsd
şğclfsgkaskhdagbkgd
benim dudaklar çok kalın gözlerde iri ama burnum çok ince ve uzun kanka
Şahsen kardeşim ben bir sorun görwmiyorum ideal burun
Iy evet
ıy ne kız
İğrenç geldi gözüme birden karşıma çıkınca kesinlikle burun estetiği ol biriyle konuştuğunda karşındakinin gözüne çok batacak bir burun şeklin var
Bacim abartma istersen öyle top burun erkeğe yakismiyor en ideali bu
Boş yapma benim görüşün altına bana ne senin fikrinden
Düzgün konuş uçarım sana burdan bu da benim fikrim saygı duy ozaman ne üste çıkmaya çalışmalar falan
En ideali bu degil top burunda iyi degil ama bu burun fazla asagida ucu
Kess kezban
@JuniorForeverrrr aynen öyle
Biraz öyle
yoo normal