Burnumun önden ve yandan duruşu çok mu kötü? Estetik yaptırmalı mıyım?

O değilde makyajsız cildin ne kadar güzel, kıskandım valla pürüzsüz bebek gibi ☺️Burnun da kötü değil yüzüne yakışıyor karakteristlik yüzün var estetik olursan bu gider. Ama ille de burnundan memnun değilsen yaptır
Yaaa çok teşekkür ederim :) ne kadar güzel bir yorum bu. Eminim seninde güzeldir❤️
Cildim için ekstra yaptığım hiç bir şey yok açıkçası marketten aldığım nivea maskeler dışında 🤣
Ya kıyamam sana 💜 stres ve uykusuzluk etkiliyor olabilir. Bir ara benimde uzun dönem mosmordu, seni eklemek istiyorum profil resmimde terazi burcu simgesi var kabuk eder misin 🤣
Bence yaptirma estetikle herkes birbirine benzedi. Burnun cok guzel.
Cevap
58Cevap
Gerek yok bence tatlı bir kizsin
Bende yaptıracağım
Çok kötü değil tabi ki.
Aslında her burun o yüze özgüdür. Ama biz güzellik algılarına çok takıldığımız icin okka gibi mini minnacık burun istiyoruz.
Zaten bu estetik algısı sayesinde sokakda yürüyen 3 kadından 2si artık birbirinin aynısı.
Herkes dolgulu , estetikli dolanıyor. Kimse olağan halini beğenmiyor.
Tabiki sen beğenmiyorsan değiştir. Sonuçta bunun imkanı var. Burun amekiyatları eskiden 1.500 -3.000 arasındayken şu an 5 bin -10 bin arası değişiyor. Talep cok olunca fiyatlar arttı.
Iyi bir doktor ayarlayarak düzelttir. Hem içeride sorunlar varda onuda çözebiliyorlar , örneğin et vs problemlerini.
Kendini sevmeye başladığın zamanbu komplekslerinden arınacaksın. İllede merak ediyorsan kötü durmuyor. Ama insanların ben de dahil, ne düşündüğünü umursamamalısın.
Olduğun gibi kendini kabul et ve kendini sev. Kendinden emin olursun ve kendinde güvenen insan her daima daha çox sevilir.
Yani problem burnun değil kendine güvenmemen.
Aşırı rahatsız etmedikçe ve sağlık açısından sorun olmadıkça bence estetik yaptırılmamalı. Kötü sonuçlar doğuran estetik ameliyatlarda oluyor güzelleştirmek isterken daha da kötü olabilir 😕
Zayıfsın ve yüzün çökük. O yüzden kemiklerin aşırı belli. Kilo alırsan daha estetik bir yüze kavuşursun. 65 kiloydum suratım çöküntü. şu an 78 kiloyum ve herkes şahane olmuşsun diyor
Herkesler estetik yaptırdın doğal bir insan kalmasin
Normal ya burnun. Millet artık can sıkıntısından ağzına burnuna sarıyor 😂😂
Bence bir sorun yok nefes alma sorunu yoksa dokunma
Boşver milletin lafını. Kendini sev salla gitsin. Estetikle herkes ayni burna sahip olunca nolcak ki
yandan tuhafta önden güzel duruyor estetiğie falan ihtiyacın yok
Bence böyle de güzelsin ama rahatsız oluyosan yaptır ne diyiyim.
Burnun doğal ve yüzüne uygun ameliyata gerek yok 31 yaşındaysanız çok genç görünüyorsunuz ,)
Olmalısın. Mükemmel olmaya son 1 adım gibi düşün. Köprüden önce son çıkış.
benimde kötü ama estetik düşünmüyorum daha kötü oluyor
Sen istiyosan yaptır bence milleti umursama çünkü bugün burnunu yaptırsan yarın gözüne kilona kusur bulurlar bence sen ne istiyosan onu yap
allahın yarattığı ile çok oynama... böyle güzelsin. hem bak piyasada estetik kurbanı çok
Resimde ki sensen allah seni ne guzel yaratmış birilerine kendini güzel göstermek için çabalama bırak seni kabullenen böyle sevsin sahiplendin aşık olsun takılma böyle şeylere yaşın çok güzel devam et canım benim
kötü değil ama estetik ile işi çözersin.
bu estetik çıktı çıkalı da herkesin burnu birbiriyle aynı.
Bence bu şekilde olması daha iyi bende de hafif kemik var asla estetik olmam y.
En İyi Cevaplar