şu anda soldaki gibiyim yan profilden aslında yüzüm çok güzel ama yan profilden böyle olunca kendimi çok çirkin hissediyorum :(
Sizce parayı bulunca ameliyat olmalı mıyım :(?

Biraz kilolusun sanirim... senin yapacagin sey kilo vermek... yuz cukurlarin çekilecektir fazla kilolarini atinca
Ama fazla da yok ki ideal kilom 60 ben 65 kiloyum (boyum 1.70)
İnternette ideal kilonuz 61 diyor ama evet bende 55 olmak istiyorum
Para kendini iyi hissetmek için bir araçtır. Bence kendini iyi hissetmek için harcamak doğru yöntem.
Aynen bence de
Bu kadar piskolojini bozuyosa ol tabi ayni bu fotodaki gibiysen kilo versende tamamen duzelmez cunku cene geride
Aynen çene yapım bozuk benden daha kilolu arkadaşlarımın gıdısı böyle değil :(
Para durumu ya sorma çalışınca yaptırıcam artık :(
Maske takarak geçirenler de var. Eğer rahatsız oluyorsan ve de günah değilse yaptır
Cevap
11Cevap
bence bir ortodontiste gitmen gerekir benimde yan profilim böyle suratımı yandan göründce iğreniyorum meğersem bende üst çene küçüklüğü varmış şu an 8 aydır damaklık tedavisi görüyorum bence amiliyat seni manevi açıdan yorabilir
yanı bu bır rahatsızlık aslında doktorla gorusmen gerek
Bildiğin estetik doktora gitsem bir şey demez ki genetik bu estetik yaptır der
anladığım kadarıyla gıdığın var. benim de var. rahatsız oluyorsan ol
Ulan kiza bak nasil degismis burnu estetikli mi sagda
Galiba öyle sanatçılara bakıp imreniyordum şunları görünce tek şey para diyorum artık
Allahın yarattığına karşı mı çıkıyorsun? Sende böyle güzelsin demek ki 🌹
Yaptırmalısın, kesinlikle.
1.70 boy 65 kiloyum kilo versem gider mi
Yine geldim maalesef..
Kilon mu var fazlalık?
65 kiloyum boyum 1.70 diyet yapıyorum hedefim 55 ama kilo versem gider mi ki
Zayıflasan geçmez mi?
Geçmez diye okudum ama diyetteyim kilo vermeye devam edicem inşallah gider
Kilo ver gider bence birde gıdı eritmek için hareketler vardı elle yapılıyor onları da dene bence.
liposakşın yaptır hanfendi
O ney
Bunun tek çözümü ameliyat
@Ginalolololo söylemem. onla benim aramızda
O hiposaksin ya
@Ginalolololo kızım içip içip girme siteye. bugün bayram ulan
Ne degisiksin 🍭
Ayni seyi senin icin dusunuyorum ben
@Ginalolololo ben küçükken kuyuya düşmüşüm
Kuyu şarap doluydu anlaşılan😂
@Ginalolololo hayır. rakı kuyusuna düştüydüm. anlayacağın içmeme gerek kalmıyo genelde
Anladim 👹👹👹👹
Doktorun onay verirse ol
Kiloluysan bence öyle durursun 😐
Geŕek yok bence bolede tatlisn
Ne tatlısı ancak abazalar tatlı bulur :/
Sacmalama be sende allahin yarattigina kimse cirkin kotu diyemez biraz kilo vermelisin gerdan gozukuyo sadece guzelsn bnce ama. abaza demeni yakistramadm sana tamam abaza degilim cnku allaha sukur cok hatun var hayatmda
Sana demedim onu zaten sen beni üzmemek için öyle diyorsun ama normalde ancak yoklukta olan beğenir heralde fotodaki ben değilim bu arada
Kilo verince gider mi acaba güzel olur mu
Olur tabi needen olmasin ayrica fotoya bakarak soledim zaten ama sen. Olsanda aynisini derdim seninle ozelden konusabilseydm. keske
bence olmalısın hos durmuyor.
olma diyen kızlar neyin kafasını yaşıyor :D
Rahatsızsan yaptır tabi.
balyozla vuralım düzellir.
olmamalısın
Sağdaki süperr ama ya vallahh
Olmalısın
zayıflasan düzelir
Gerçekten mi şu an diyetteyim 55 e düşücem inşallah ama gitmez diye okudum
yani gıdık bu çeneyle alakası yok
Fotoya dikkatli bak ama çene yok gibi bir şey benim de öyle küçücük
biraz ceneyle alakalı ama zayıflasan dediğim gibi cok farklı olur
onun kilosu var ama
Bak şu an 1.70 boy 65 kiloyum kilo fazlam var ama çok da değil gıdım var ya aynı boy aynı kiloda arkadaşım var ama onda gıdı falan yok
Şu an diyetteyim zaten 72 den indim hedefim 55 ama gidermi kesin ya eğer giderse 50 bile olurum 😂😂
Ama fotoyu iyi incelesen en baştaki tıpkı ben gerçekten o yüzden iyi bak çenem aynı yok gibi bir şey :( çene yapın iyidir gıdın gitmiştir sende :/
Ya bana azıcık taktik versen o kadar kilo da vermişsin 😂 2-3 haftadır diyetimi bozdum gibi bir şey oldu devam edeceğimi bildiğim için çok takmadım ama önce 2 hafta aynı kiloda sabit kalınca biraz hevesim gitti :(
Okul açılmaya 2 hafta var tam bir 3 kilo vermek istiyorum :( 60 a ineyim gerisi kolay :(
Anahtar kelime o zaten sabır galiba elimden geleni yapıp zamana bırakmam gerek teşekkür ederim
Gerek yok
Evet
Olmalisin
Bu yüz tanıdık geldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar