Güzellik & Bakım Saçlarım güzel kokması için ne kullanabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Selam arkadaşlar ben pantane nem terapisi kullanıyorum güzel kokmasi için daha neler yapabilirim Saçlarım güzel kokması için ne kullanabilirim? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Sadece şampuan ya da saç kremi yetmez saç parfümü kullanabilirsin ya da bakım yağları olabilir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sadece şampuan kullanıyorum kardeşim hangisini tercih edersin şampuanım bu Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Türkiye’de kullanılabilecek en iyi marka Elidor ya da L’Oreal her zaman Yorumla Soran +1 yıl Benim istediğim saçlarım kötü kokuyor ve kuru saçlarim onun için bu şampuanı kullanıyorum Elidor kepek yaptı ve geçmedi çok kullandım onu Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Saç parfümü kullan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam abla peki bu şampuanı kullanıyorum peki hangi saç parfümünü kullanayım önerin var mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sadece şampuan ya da saç kremi yetmez saç parfümü kullanabilirsin ya da bakım yağları olabilir
Sadece şampuan kullanıyorum kardeşim hangisini tercih edersin şampuanım bu
Türkiye’de kullanılabilecek en iyi marka Elidor ya da L’Oreal her zaman
Benim istediğim saçlarım kötü kokuyor ve kuru saçlarim onun için bu şampuanı kullanıyorum Elidor kepek yaptı ve geçmedi çok kullandım onu
Saç parfümü kullan
Tamam abla peki bu şampuanı kullanıyorum peki hangi saç parfümünü kullanayım önerin var mı