Saçlarımın her zaman güzel kokmasını istiyorum. Önerebileceğiniz bir saç kremi, şampuan, saç açıcı vs var mı? Çoğu şampuan duştan çıkınca kokusunu yitiriyor o türden bir şey olmasın. Ve parfüm gibi ağır bir koku da istemiyorum Hindistan cevizi, badem yağı, bal gibi bir koku olabilir.. Ve marka belirtirseniz sevinirim Saçlarımın güzel kokması için neler yapabilirim?Saçların Güzel Kokması İçin
Mis kokulu saçlara sahip olmak hemen hemen herkesin ortak isteğidir. Bir de bu koku uzun süre kalıcı olursa bizden keyiflisi yok! Peki saçlarımız nasıl misler gibi kokacak? En iyi kokan saç bakım ürünleri hangileri? Olumlu sonuç aldığım birkaç ürün ve yöntem bulunuyor. Bunları paylaşmak isterim :)
Saçların güzel kokması için ne yapmalı? Saç nasıl güzel kokar?
Saç nasıl güzel kokar?
Saçlar düzenli olarak yıkanmalı.
Saç parfümü kullanılmalı.
Kokulu doğal yağlar tercih edilmeli.
Isı kullanımından kaçınılmalı.
Güzel kokan şampuan ve saç kremleri tercih edilmeli.
Şampuanınıza vanilya eklemeyi tercih edebilirsiniz.
Saçlarınızı kötü kokulardan koruyabilirsiniz.
Tarağınızı temiz tutmak da saçlarınızın kötü kokmasını engelleyecektir.
Saçı güzel kokutan ürünler nelerdir?
Şimdi size saçlarınızın harika kokacağı ürünler önereceğim :) Hepsini denedim ve bayıldım diyebilirim. İçlerinde çevremden saçlarımın kokusuna iltifat aldıklarım da var :)
1. Elidor Hindistan Cevizi Saç Bakım Yağı
Saçı güzel kokutan ürünler
İlk göz ağrım bu olduğu için bununla başlamak istedim. Hindistan Cevizi kokusuna bayılırım :) Bu yağı nasıl kullanıyorum derseniz; duştan sonra nemli saçlarıma diplere değdirmeden uçlara doğru uyguluyorum. Sonrasında saçlarımı nemliyken örüyorum. Yaresi gün açıyorum ve mis gibi koku günlerce saçlarımdan gitmiyor.
2. Elidor Gün Boyu Hacimli Saçlar Süper Saç Kremi
Saçların güzel kokmasını sağlayan ürünler
Elidor'un tüm süper saç kremleri harika kokuyor. Fakat en yeni kullandığım bu olduğu için örneği de bununla vermek istiyorum :) İçeriğindeki koku incileri sayesinde saçlar 48 saat boyunca harika kokuyor. İçeriğinde C vitamini deposu olarak bilinen Nar Çekirdeği yağı bulunuyor. Artık kokusunu siz tahmin edin :) Elidor'un misler gibi, 48 saat kokan diğer süper saç kremleri neler dersen;
Güçlü Saç Uçları için Hindistan Cevizi Yağı Süper Saç Kremi
Kalın ve Gür Avokado ve Üzüm Çekirdeği Yağı Süper Saç Kremi
3. Elidor Güçlü ve Parlak Saç Parfümü
Güzel saç kokusu
Güzel saç kokusu için kullanılabilecek muhteşem ürünlerden bir tanesi, çantamdan ayırmam. Saçların güzel kokması için sprey önerisi isteyenlere mutlaka tavsiye ederim. Gün içerisinde saçlarımız birçok kötü kokuya maruz kalıyor. Elidor Güçlü ve Parlak Saç Parfümü saçları tazelerken misler gibi kokmasını sağlıyor :) İsteyenler için Esmer Parlaklık çeşidi de bulunuyor, benden söylemesi ♥
Elidorun ve avonun saç spreyleri iyi meyve kokulu hem canlılık katıyor, elidorun parlak ve canlıydı sanırım avonunda birsürü seçebilirsin katalogdan uygun kokuyu
Onun dışında güzel kokan yaglar var çiçek ya da meyve özlü yaglar aktarlardan bulabilirsin.
taragına parfum sık fırcalı tarak hem az parfum kokmus olur hem saclarının hepsı guzel kokar saclarına parfumu doğrudan sıkarsan hem zarar verırsın hem de yoğum parfum kokusu sacta ıyı olmaz :)
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bunu biliyorum ama ben hafif bir koku istiyorum parfüm gibi değil de sanki şampuan kokuyormus gibi ama yine de teşekkürler :)
Elidor'un 1. adım şampuanı var pembe renk olanı çok tatlı bir şeker kokusu var. Arkadaşlarım hep sorup duruyordu hangi şampuanı kullandığımı. Kokusu parfüm yapılsa keşke, denemelisin :D
kesinlikle kokulu saçlar dayanılmazımdır. Bir bayanın saçları hoş kokuyorsa beni baya bir etkiler. Bazıları parfüm sıkıyor sanırım bence bunun yerine kokulu sabunlar olması gerek onlar daha güzel olur.
Saçlarınızı yıkadıktan sonra ardından ıslak saçlarınızı taramadan önce hindistan cevizi yağı gül yağı ve lavanta yağı gibi güzel kokulu doğal yağlarla saçlarınızı hem nemlendirin hem de mis gibi kokmasını sağlayın
ben dove kullanıyorum kokusu ertesi gün bile duyuluyor.. ama sürekli mis gibi koksun istiyorsan redist marka saç parfümleri satılıyor kuaförlerde.. pembesi çok hoş kokuyooo
head and shoulders kullan :D bide banyodan çıkıp saçlarını tararken yani saçların ıslakken tarağına parfüm sık gerçekten etkili oluyor saçların 2 gün falan parfüm kokuyor :)
Saf olarak kendi kokumu alamıyorum ama vanilinimsi ve sut gibi [ :( ] koktuğu duydum birkaç defa. Fakat sürekli nemlendirici, parfüm falan kullandığım için o koku kayboluyor :D
En İyi Cevaplar