'' Saçlarım güzel koksun '' diyenlerden misiniz? Peki siz bunun için ne yapıyorsunuz? Saçın güzel kokması için doğal yöntemler ya da saç kokusu için şampuan, köpük gibi saça güzel koku veren ürünler biliyor musunuz? Önerilerinizi bekliyorum, çok teşekkür ederim.
Saç parfümleri var saçınızın güzel kokması için kullanabilirsiniz. Yalnız şöyle bir şey var bu parfümler saça zarar veriyor diye duymuştum. Parfüm saçtaki kötü kokunun gitmesini sağlıyor evet ama saça uzun süreli zarar verebiliyor sonuçta kimyasal maddeler var içinde. Saçın kepeklenmesine neden olur, cildinizi kurutur ayrıca saçınızın cansız sönük gözükmesine neden olur. Bence saçınızın güzel kokması için parfüm yerine doğal yöntemlere başvurmanız gerekiyor sabunlar gibi.
Hola 💕 Saçların güzel kokması ve kokusunun kalıcı sağlanması. Duş sonrası önemlidir. Duşun ardından ıslak saçlarınızı taramadan önce Hindistan cevizi yağı, gül yağı ve lavanta gibi yağları kullanmak ve doğal kokulu olması cidden çok öenmlidir. Yağlarla saçlarınızı hem nemlendirin hem de mis gibi kokmasını mutlaka sağlamayı unutmayın. Sigara içilen ortamlarda şapka takmayı öneriyorum. Saç şekillendirme ürününüzle şampuanınız uyumlu olmasını dikkat edin. Spreyler alınabilir ama kaliteli olması şart. 💜
Selam. Duş aldıktan sonra ıslak saçlarınıza çeşitli yağlarla bakım yapabilirsiniz. Bu hem saçlarınızın bakımlanmasını sağlar hem de güzel kokmasını sağlayacaktır. Islak saçlarınızı taramadan önce Hindistan cevizi yağı, gül yağı ve lavanta yağı gibi güzel kokulu doğal yağlarla saçlarınızı nemlendirebilirsiniz. Bu sayede saçlarınız mis gibi kokacaktır. Ayrıca duşun ardından kullanılan durulanmayan saç kremleri de saçlarınızdaki o yeni yıkanmış mis kokuyu hapsedecektir.
Annem ile birlikte kullandığımız Muddy B-tox&Keratin şampuanın kokusu saçlarımda uzun süre kalıyor. Ayrıca 1000 ml. bir şampuan. İkimizede uzun süre yetiyor:)