Güzellik & Bakım Zayıf vücutta basen kötü mü durur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Belim 61ama basen 97 98 çıkıyor üst bacağım da kalın bayaboy:164 kilo.53çok moralim bozuk bu yüzden basen çok mu kötü bir şey yani mide bulandırıcı mı Güncellemeler+1 yıl Göğüs 87 omuz da geniş çok az basen geçiyordur omuzu Zayıf vücutta basen kötü mü durur? Cevapla Vücut Soruları Basen Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende de basen sorunu var bir ayda 7 kilo verdim ama tuniklerde hala belli oluyor birazdaha vermem lazım yaz girmeden 1 1 Yorumla handsomee88 +1 yıl boy kilo nedir Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 919 cevap paylaştı. basenn belin inceyse yakışır ama sana 0 0 Yorumla
ChooChoo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 343 cevap paylaştı. Zayifsa asil basen lazim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bende de basen sorunu var bir ayda 7 kilo verdim ama tuniklerde hala belli oluyor birazdaha vermem lazım yaz girmeden
boy kilo nedir
Foto olmadan zor anlariz
basenn belin inceyse yakışır ama sana
Zayifsa asil basen lazim
Naptın öyle
Kötü duyuyy 🥺
Seni merak ettim bak şimdi kanka