Aynısını kullanıyorum sürekli koku değiştirmiyorum gereksiz geliyor sürekli değişik bir şey kullanmak bence bir insan kendisine bir koku belirlemeli ve gerçekten sıkılana kadar bunu kullanması lazım kokuyu iyi seçmek lazım hem yazın kullanabilecek kadar güzel Ve hafif hem de kışın kullanabilecek kadar çok ağır olmalı
Burberry Classic for Woman ışıltılı, şehvetli ve uyumun sadeliğine sahiptir. Klasik ve zamanın ötesinde olan, sade ama şık, kendinden emin ve ne istediğini bilen kadını temsil eder.
Yeşil elma, bergamot, şeftali, kayısı ve erik. Kalp nota:Yasemin, sandal ağacı ve sedir. Alt nota: Misk ve vanilya
Ben parfüm kullanmıyorum sadece Nivea nın pudralı siyah beyaz dedorantını kullanıyorum o da terlemeyi geciktirici için aslında parfüm almayı düşünüyorum ama fazla bir yere gidemediğim için yani yaşantımda dolayı pek sosyal olamadığım için parfüm de kullanmıyorum.
Evet kışın daha ağır kokular, yazın daha fresh kokular seviyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
kullanmam rahatsız eder
1
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
etrafta benim gibi bir sürü astım hastası var ancak bazı insanlar sürekli ağır kimyasallar içeren parfümleri bolca sıkıyorlar toplu taşıma gibi dar alanlarda bulunuyorlar , kolonya buhur gibi doğal bitkisel ürünler rahatsız etmiyor.