Güzellik & Bakım Gerçek yaşından küçük durmak avantaj mıdır? kahvekralcesi Takip Et Xper 4 Yaş: 100 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Beni genel olarak küçük sanıyorlar, üniversitede son sınıfa kadar herkes beni yaşıt sanıyordu ama ben çoğundan 4 5 6 yaş büyüktümBenim adıma güzel bir histi ama büyük olduğumu öğrendiklerinde gösterdikleri saygı da hoşuma gidiyordu 😁 Gerçek yaşından küçük durmak avantaj mıdır? Cevapla Üniversite Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
NeverBrokeAgain Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Bu güzel bir şey bende öyleyim ve yaşıtlarımın yüzleri kırışıp saçları dökülürken ben hala 25 yaşında gibi gözükeceğim. 0 0 Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 695 cevap paylaştı. Ben de göstermiyorum ileri yaşlarda avantaj olabilir. 0 0 Yorumla
günselll Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 58% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 628 cevap paylaştı. öyle de yönü var. tabi ufak tefek değilsen. o tip insanlar buna çok bozuluyorlar 0 0 Yorumla
Mysteriaa Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Bi avantajını görmedim ama ilerleyen yaşlar için olabilir 0 0 Yorumla
serdarsinanatmaca Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 72% +1 yıl 33 yaşındayım görünüş 23 yani etraf çapında çok seviliyorsun Lakin ilişkinin Cansu yaşayamıyoruz 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Herkes genç gösterdiğimi söylüyor yaşıma kimse inanmıyor zaten 0 0 Yorumla
Hayatbirliktegüzel Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Bende 26 yaşndaym 20-21 yaslarnda saniyolar miyon tipli oldğm için 0 0 Yorumla
1gitaristkız Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 454 cevap paylaştı. Bu yaşıma kadar bir avantajını göremedim🙄 0 0 Yorumla
sarıkardanadam Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 91% +1 yıl Evet avantajdır ama tabi dezavantajları da var 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. bence avantaj 0 0 Yorumla
kimsinlanben Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 368 cevap paylaştı. tabiki 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Oyledir 0 0 Yorumla