Makyaj yaptığım zaman daha çok kendimi böyle aynaya baktığım zaman daha güzel görebilmek için yapıyorum ya da mesela kadınlar gördüğünde daha çok böyle bana baksınlar diye yapıyorum tabii ki yalan söylemeye gerek yok erkeklerde benim için önemli onlar için de yapıyorum ama daha çok aslında kendi hemcinsim için yapıyorum çünkü kadınlar arasında bu konuda inanılmaz bir rekabet var okula bile gidiyor mesela kızlar öyle makyaj yapıyorlar ki ama erkekler için değil daha çok birbiri arasında yarışıyorlar
Hem erkeklere güzel görünmek için, hem kendi cinslerinin yanında sönük kalmamaları için, hemde kusurlarını kapatmak için. Hepsini aynı anda ister ve elde eder. Elde ettiği için mutlu olur kendimi mutlu etmek için der :D Evet kendinizi mutlu etmek için yapıyorsunuz da temel nedenleri bunlar. Makyaj yaptığınız için insanlar sizi iğrenç bulsalardı yine de mutlu olur muydunuz makyaj yaparken? İşte temel sebep kendini mutlu etmek değil. Mutluluk asıl sebeplerin getirisi sadece.
çoğu kadın kendim için yapıyorum desede, aslında başkaları için yapıyordur. bu erkek ya da kadın olsun fark etmez. işin içinde cinsellik düşünenin çok fazla olacağını zannetmiyorum. kadınlarda , kendini güzel görme çabası gibi bi hastalık var. halbuki doğallıkları her zaman yeydir.
Bana çok mantıksız geliyor kendilerini mutlu etmek için makyaj yapma lafları. Erkekler niye kendilerini mutlu etmek için makyaj yapmıyorlar o halde. Bana göre tamamen karşı cins için yapılan bir eylem
Göz ve hafif dudak makyajı yapar evde öyle dolandırım genellikle. Kadınlar için de yapar, bir adamın ilgisini çekmek için de. Ama en çok kendi için yapar. Kadının fıtratında beğenilmek arzusu vardır ve dolayısıyla süse meyillidir
Kendimi ne zaman daha güzel görmek istersem o zaman makyaj yapıyorum bunun gerçekten erkeklere alakası bana göre 0. Zaten zorla yaptığım makyaj birşeye benzemiyor içimden gelmesi lazım.
Makyaj karşı cins için yapılmasa ne olur makyajın kendisi karşı cins için bir kere. Dudakların kırmızıya boyanması bile erkeğe cinsel çağrı. Bunun gerçeği bu.. Dudaklar neden kırmızı boyanır? 😏 Hatta bu biliniyor herkes tarafından. Kırmızı ruj sekse davettir.