müşterisi kanser sebebiyle göğüslerini kaybetti tam göğüsten başlayıp kasıklarına kadar bir dövme yaptırmıştı. Kanseri yendiği için bu dövmeyi yaptırmaya karar vermişti çok efsane bir dövmeydi ben çok beğenmiştim
hikayesi güzel estetik olarak da çok güzel duruyor bence işinde iyi bir dövme sanatçısı bulursanız bence muhteşem olur. çocuklarınız için değil kendiniz için yaşayın hayatı ;) annesiniz çocuklarınız sizi her halinizle sevecektir tıpkı sizin onları her haliyle sevdiğiniz gibi ;)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sanmıyorum ya yaptır en kötü tekrardan sildirirsin
Sildirmem zaten tam sildirebileni de görmedim. Hangi renk daha az pişman eder onu merak ediyorum
yaptıracağın dövmeye göre değişir ama bir zümrüdüanka dövmesi gördüm ki bittim :)
Ne renkti?
Hiç görmedim ben
link ekleyemiyorum kahretsin :(
kırmızısı sarısı mükemmel bir dövmeydi arkadaşım yaptı bir müşterisine gördüğüm en güzel dövmelerden biriydi
Boşluk bırakarak yazsana bakayım yine de
h t t p s ://blog. newobsessions. com/anka-kusu-dovmesi-anlami-ve-en-iyi-phoenix-dovme-modelleri/
müşterisi kanser sebebiyle göğüslerini kaybetti tam göğüsten başlayıp kasıklarına kadar bir dövme yaptırmıştı. Kanseri yendiği için bu dövmeyi yaptırmaya karar vermişti çok efsane bir dövmeydi ben çok beğenmiştim
Çok beğendim. Mavi ve sarı galiba zor renkmiş sildiremiyomuşsun vs. Öyle başıma bela almayayım hangi renkleri kullanmalıyım?
Anka kuşu yüzünden çocuklarım keko der mi acaba strese girdim biraz
hikayesi güzel estetik olarak da çok güzel duruyor bence işinde iyi bir dövme sanatçısı bulursanız bence muhteşem olur. çocuklarınız için değil kendiniz için yaşayın hayatı ;) annesiniz çocuklarınız sizi her halinizle sevecektir tıpkı sizin onları her haliyle sevdiğiniz gibi ;)
Yaptırma bence. Pişman olursan sildirmesi çok zor olur.
ne yaptıracağına bağlı
Hangi renkler daha iyi?
Belki olursun belki olmazsin
Ten rengine göre değişir
Hiç yaptırma ya ben sevmiyorum
Olursun bence