Kadın Emeği Duş sabunu dediğin nasıl kokmalı? KirliSakal Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Ürünlerin kokuları çok önemli. Sen vücudunu temizlemek için kullandığın sabunun nasıl kokmasını istersin? Duş sabunu dediğin nasıl kokmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Apple-Crow Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Temizlik kokmalı , hacı Şakir klasik favorim gerçek temizlik hissi veriyor , onun haricinde yves Rocher duş jeli kullanıyorum tiare çiçekli 0 0 Yorumla
_betz_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cildim kuru, sabun daha da kuruttuğu için kullanamıyorum. vanilya sütlü duş jeli kullanıyorum, le petit marseillais marka. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sütlü ve kremalı kullanıyorum çok güzel ve hafif bir kokusu var meyveden sonra favorim 0 0 Yorumla
flfkckdlcldlfldlffl Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Meyveli kokulardan nefret ederim ekşi ekşi. Manav mı burası dkgkekre. Çiçeksi kokular iyidir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Temizlik kokmalı , hacı Şakir klasik favorim gerçek temizlik hissi veriyor , onun haricinde yves Rocher duş jeli kullanıyorum tiare çiçekli
Cildim kuru, sabun daha da kuruttuğu için kullanamıyorum.
vanilya sütlü duş jeli kullanıyorum, le petit marseillais marka.
Sütlü ve kremalı kullanıyorum çok güzel ve hafif bir kokusu var meyveden sonra favorim
Meyveli kokulardan nefret ederim ekşi ekşi. Manav mı burası dkgkekre. Çiçeksi kokular iyidir
Ferah kokmalı pembe gül gibi.
Hindistan Cevizli, veya çilekli
Beyaz hacı şakir favorim
Alt tarafı sabun kokmasa da olur
Ferah
Vanilya 🤍
Sidik suyu gibi
Meyve
vanilya
Fresh
ciceksii