Maddi durumunuz çok süper falan değilse haklı adam. Biraz anlayışlı ol. 450 TL tırnak ve 1.000 tl bakım ürünü almadan da bakımlıyım. Olan olabiliyor yani her bütçeyle.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılKöyden çıkma bir kızım estetisyenim emin ol tırnaklarım Senden çok daha bakımlı protez ve ne laflar Her gün başka birrenk oje var nail art var Artık senin yukarılara açamıyorum emin ol tırnak dedin ya tırnaklarımı görsem Hasretinden zaten çatlasın kullandığım makyaj ürünleri ona keza ama En pahalısı değil emin ol avokadodan maske yapalım bir maskeyi 15 liraya denk getiririm Aloe veradan Ellerime Peeling yaparım yine fazla para kaçırmam emin ol tırnaklarım ve cildim bir görsen Hasetinden çarpmasın artık dediğim gibi
25 Yorumla
Soran+1 yılKendini benle kıyslayacak kadar özgüven eksikliği yaşama lütfen. Sen harikasın hadi işine bak tamam
Cevap sahibi+1 yılSenin gibiler saat gün alıp gelebiliyor ben ok dersem
Soran+1 yılTamam köylü fjdjfjrjdı
Cevap sahibi+1 yılTüm köylüler seni
Soran+1 yılSakin ol köylü djelwpdodneheeıeofnelpxudnendodnendjdıdı
+1 yılBakım için illa binlerce liramı ödemen lazım? Senin dünyadan haberin yok heralde bigün parasız kalırsan 5 tl ekmek parasına muhtaç kalırsın paranın değerini bil saçma abuk subuk yere özenmeyin şu ünlülerin hayatını görende güzel bütün kızların pahalı takıldığını sanar becerebilen çok makul fiyatlara bakım yaptırmasını beceriyo valla ünlülerden farksız görünüyolar.
01 Yorumla- +1 yıl
1000 tlye daha yararlı işler yapılır bakım ürünlerine vermek nedir tamamen gereksiz israf nutkum tutuldu ben 1000 tlyi bulsam sabaha kadar halay çekerim.
+1 yıl... dedi hayatında beaulis dışında marka kullanmamış trol ergencik. Geçen de bordo dantelli donuna umursamaz davranmıştı kocan boşa sen bunu zor bir şey değil bak, sadece ikinizi adliyede hayal edeceksin hepsi bu hatta hakim de cübbe giymiş bir panda olabilir
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
+1 yılKöyde doğmuş büyümüş hala da köyde yaşayan bir kız olarak şunu söylemeliyim ki, köydeki kızların şehir kızlarından bir farkı yok artık!!! Adam ne günah işledi de Rabbım ona seni nasip etti acaba şu kafaya bak 🤣
42 Yorumla
Soran+1 yılYa misal verdim. Abartmayın
- +1 yıl
Adamın hayatı yanıyor bu zihniyetsizle.. Üzüldüm
+1 yılPabucumun bakımlı kadını! köyden alsaymışmış avarel ya köyde yaşayanda para verip bakım ürünleri alıyor ancak senin gibi parayı sokağa dökerek değil. Her yönden hesaplı ama bakımlı kadınlar bilir işini.
417 Yorumla
Soran+1 yılUlan sakin ol. Misal verdik yaran mı var fkeşle
- +1 yıl
Konuştu avarel.
- +1 yıl
Yüzüne ne kadar bakıma ihtiyacın var ki tonla para döktün tatlım? Yoksa başka türlü seni başka ürünler kurtar mıyor mu? Yazık. Lisan, diploman varya senin ulan sokakta görse yüzüne bakmazlar sen hala diplama katla istediğin kadar şimdi evde kalmış dedin ona gelirsek kuzum ben koca delisi değilim koca parası yiyorum diye yakınmıyorum senin gibi şurada millete kaldı ki evde kalmaktan bahsetmişsin bana iyi güldüm.
Kocanın parası ile oyna sen. 😏 - +1 yıl
Hala konuşuyor mu bu? 😂😂
- +1 yıl
Öf ne çene yaptın 😂😂
- +1 yıl
Kedicik kızdı tırnakları varmış bunun bak sen 😂 kocana söyle tasmanı iyi bağlasın gevşek kalmış millete tıslama.
- +1 yıl
Lafın kısası sana gezdiğin ülkeler, yaptığın spikerlik ya da aldığın diploma hiç bir şey kazandırmamış hayatın boyunca sen yine gez yine kırk diploma al sende ki bu acınası durumu kapatmaz yaran var kaşı dur millete saldır. Acınası birisin bak üstüne basarak söylüyorum çünkü o dünyaya getirdiğin çocuğu da böyle yetiştirmezsin umarım ne var ki annesi bu kadar deneyim yapmış ama yaşadıklarından ders alamamış. Kocan nitekim iyi insan ki sana iyi katlanıyor rabbim iyi sabır versin. Kendine cici bak senin aldığın veya kullandığın ürünlerden çok insanlığını sorguladım ama beş para etmez çıktın seni yetiştiren anneye de helal olsun önümüzdeki nesile sözde ilim sahibi ama özünde, ruhunda vasıfsız bir evlat yetiştirmiş. Hadi selametle kal lafı nereden anlarsan oraya çek.
- +1 yıl
Kes.
- +1 yıl
Harika bir yorum
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Soran+1 yılArkadaş tüm köylüler alındı fjdkfkfı bilsem demezdim
- +1 yıl
Avarel sen hala yazıyor musun?
- +1 yıl
Hahaha konuşuyor bu 😂
Soran+1 yılSjejdjdjrj köylüler öpüyorum
- +1 yıl
Valla mı
- +1 yıl
Diyosun lfkfld
Soran+1 yılGjepeğckfn
+1 yıl1. TL çok int üzeri benim kullandığım kozmetikci var 400 e herşeyi alıyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılKim bilir ne marka cildim değerli
- +1 yıl
Vala yıllardır kullanıyorum hiç bişey yapmadı kapaticiligida iyi kerizmiyim ben marka peşine koscam bu krizde
Soran+1 yılBen kendime çok önem veririm
- +1 yıl
O senin bilcegin iş ben yorum yaptım sadece
+1 yılKöy kızlarını küçümsemen doğru değil bu bir, kocanı maddi açıdan zor duruma sokman da çok saçma bu iki, daha uygun fiyata da tırnak yaptırır makyaj malzemesi alırsın tutumlu olmazsan kocan bırakır seni bu da üç
29 Yorumla
Soran+1 yılKocam beni bırakırsa kendi kaybeder. O ayrıca köy kızı kücümsemiyorhm lafın gelişi söyledim
- +1 yıl
Valla sana bişey diyim mi, kocan bıraksa seni akıllılık etmiş olur bence
Soran+1 yılVallahi benim kocam evden çıkıyor işe cama dönüp öpücük atıyor. Gelipte hakkım ılan bakımı yapıyorum diye beni bırakmaz. Çünkü aşk huyları ile kabul etmektir. Eşim sinirli birisi o sinirlenince benim sesim çıkmaz. Neden? Çünkü huyları ile kabul ediyorum
- +1 yıl
Biz sana bakım yapma demiyoruz ki bakımları daha uygun fiyata da yaptırır alacağını alırsın
Maaşı 20 binmiş aşağıda öyle demişsin ama 20 bin kazanıyor diye de gereksiz pahalıdan takılmak pek iyi değil bence kocan 20 bin kazanıyor evet ama o da bi insan onun da hedefleri hayalleri vardır almak istediği yapmak istediği şeyler vardır
Soran+1 yılGereksiz pahalı ne alaka ! Ben gidipte cildime boktann şey sürmem en kalitelisi olmalı. Ayrıca herkes k parasına göre Yaşar mezara mı götürcez
- +1 yıl
O kadar şey dedim sadece buna mı takıldın
Soran+1 yılEvet benimle evlendiyae babamın evinde Gigi yaşatmak zorunda
- +1 yıl
Demek ki eşini kullanıyorsun sadece parası çok diye
Soran+1 yılDkdkdkdk para için neden birlikte olayım djdjdj babamın evinde kalırdım en çok para orada. Neden kullanayım. Ben alıştım bu şekilde yaşamaya ve karşılmak zorunda yoksa almasın benim gibi kız
+1 yılKöydeki kizada bu parayı harcasa bakimli olur. Bencede köyden kız almalı
72 Yorumla
Soran+1 yılKöydeki kızlar. Bakım nedir bilmezler ve yenilikçi şeyler bulamazlar markasını okuyamayacığı yabancı ürünler var. O yüzden azla tatmin olurlar
- +1 yıl
Ok
Güzellik & Bakım konusunda 633 cevap paylaştı. 450₺’yi tırnaklarıma vermeden, 1.000₺’yi bakım ürünlerine harcamadan da bakımlıyım. Kocan haklı, az dikkat et bacım benim içim acıdı burada kocanı düşünemiyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılBacım ben kaliteli seviyorum vallahi
Tabi gelen parayı bilemem ama ev geçindiremeyen evlenmemeli bir aile olmuşsunuz senin tırnağın veya rujun o evi gecindirmez ki bence eşin gayet iyi niyetli sakin ol demis ve anlayisli karşılamış ve eşin eğer köylü bir eşe layıksa sende ozaman zengin bebeleriyle takilsaydin kendin kazan kendi parani harca ozaman ki bunlar artik bekarlikta gecerli zengin olsan bile belli bir sınırın vardır harcamada ilk once ev gecindirmeyi ogrenmelisiniz bence...
12 Yorumla
Soran+1 yılEvimiz geçiniyor... Boktan ürünleri yüzüme süremem
+1 yılokey bakımlı olmanda sorun yok kadınlar genel anlamda bakımlı zaten de neden " köy kızı " şekilden ötekileştirici bir tabir ile kullanıyorsun ki bunu çok yazık
11 Yorumla
Soran+1 yılYa ben onu lafın gelişi söyledim takılma
Tabi canım hayır yani bir de kampanyalı olan yere gitmişsindir düşünüp ama gelde erkek milletine anlat. Yaranılmıyor bunlara
21 Yorumla
Soran+1 yılYeminle
Gizli Üye(30-35)+1 yılPardon da köyde ki kızlara kurban ol. Senin gibi bir tırnağına boya sürecek diye kocalarını somurmuyor. Ayrıca kocan haklı Allah yardımcısi olsun. Devir geçinme devri senin derdine bak. Peh.
327 Yorumla
Soran+1 yılJrowpwdkjewkdoıdejjrjr kocamı neden sömüreyim ona Güzel görünmek için çabalıyorum
- +1 yıl
Güzel değilsin ve özgüvensizsin ki güzel görünmek için yırtınıyorsun. Zavallı
- +1 yıl
@Butterfly46 süper bir cevap
- +1 yıl
@Butterfly46 güzel olsa ne yazar içi güzel değil insanın içi güzel olmasa dış güzelliğin bir önemi yok. Benim de ailem varlıklı ben gene de ekonomik davranmaya çalışıyorum sağa sola boşuna para harcamak israftan başka değil. Eğer kocası değil de kendisi kendi bakım ürünlerine para verseydi çepinden 1 kuruş bile çıkmazdı. Ancak kocayı kaz gibi yollar
- +1 yıl
@tengriciturkkizi sağol canım
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa tabikide öyle kendi parasından allah bilir 3 kuruş bile harcamıyordur pinti
- +1 yıl
@Butterfly46 Allah bilir işi gücü bile yok
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa bence dee
- +1 yıl
@Butterfly46 varoş ancak kocasının parasına muhtaç
Soran+1 yıl@Tubaacelyaaa tüm köylüleri kudurtmuşum hepsi beni önemseyip her yorumda uzun uzun yazıyor rjekfkrı kudurun köylüler,😀
- +1 yıl
Anca koca parası yersin böyle kocan da olmasa sokakta kaldın vah vah acıyorum sana
- +1 yıl
Ne köylüsü be senden daha zengin bir hayatım var zavallıcigim kocasının verdiği 3 kuruş parayı görünce kendini sosyete kadını zannetti koca parasına mahkum varoş
Soran+1 yıl@Tubaacelyaaa koca parası yemiyorum. Doğum iznindeyim. Haber spikeriyim jdjdjd ilerde sizin boktann hayatlarınızı sunucam haberiniz yok fkfkfkfk
- +1 yıl
varoş sonradan parayı görünce nereye harcayacoğini şaşırdı işte buna çok güldüm 😂 😂. Parası olmayanlara köylü diyen sonradan 20 bin TL maaşla orta seviyeli kocayı bulunca kendini sosyate zannetti 😃ula seni daha önce tanısaydım çevrem de çok zengin adamlarla tanıştırırdım ahahh belki o zaman sosyate kadını olurdun sonradan görme varoş kadın
- +1 yıl
Ula ben de radyo ve televizyon bölümünü okuyorum ee desene meslektaşız. Ee en fazla bu işten ne kadar para kazanabilirsin ki? Çok yüksek gelirin yok ama
- +1 yıl
Ne boktan hayatı be fakirlerin hayatlarını boktan mı sanıyorsun? Bu arada benim hayatım senden daha çok şükür. İnsanlarin hayatlarını küçük görmen doğru mu peki? Herkes illaki zengin olacak diye bir şey yoktur!
Soran+1 yıl@Tubaacelyaaa jdjejdjfjfjfjrjr
- +1 yıl
😃😃
Soran+1 yıl@Tubaacelyaaa djkekdjfkf köylü
- +1 yıl
Köylü muyum bacım benim babam müteahhit. Dedem desem memleketin en zengini memleketim en zengini kendi memleketim de meşhur biriyimdir. Ayrıca köylü olmak kötü bir şey değil ki? Herkes köylüdür.
Soran+1 yıl@Tubaacelyaaa djjdjdjd konuşma köylü fjdkd
- +1 yıl
Bacım kendimi sana inandıracak değilim şimdi kudur hayatım senden daha zengin 20 TL koca parasıyla zengin bir hayatınız yok çünkü devirde.
Soran+1 yıl@Tubaacelyaaa Tamam köylü fmdkdkf i
- +1 yıl
20 bin **
- +1 yıl
Sensin köylü be
Soran+1 yıl@Tubaacelyaaa hani köylü olmak kötü değildi fjrjrk yakaladım seni fkrkrk
- +1 yıl
Iyy bu eziğin eşi 20 bin lira mı alıyormuş babamın bile aylık geliri daha fazla
+1 yılKendi paramı kendim kazanan biriyim, aldığım şeyler evlenirsem şayet kocamı ilgilendirmez
21 Yorumla
Soran+1 yılKendi paramı bende kazanıyordum. Ama çocuk oldu. 2 yıl yıllık izin dlwpdkc
😂😂 kendin hiç bir yerde çalıştın mı acaba ya da düzenli bi gelirin var mı?
23 Yorumla
Soran+1 yılKendim bir buçuk yıl boyunca haber spikerliği yaptım İstanbul marmara radyo televizyon ve sinema etkin oyunculuk ve haber spikerliği bölümü mezunuyum. Lakin çocuk oldu ücretsiz izindeyim. Ha konfeksiyon ya da basit kasiyerlik gibi şeyler diyorsan babamız okuttu Allah'a şükür 😀🖕
- +1 yıl
Canımın içi sen laf sokmuşsun ama ben sadece soru sordum ona göre yorum yapmak için geliri olmayan veya daha önce kazanmayan biri olsaydın veya çalışan biri ona göre değerlendirecektim mesela şu an sana diyebileceğim çalışıp kazanmanın paranın değerini bildiğin için gelir düzeyinize göre dilediğini harcayabilirsin eşinin bunu sorun etmemesi lazım olacaktı ama maalesef fazla ön yargılı şekilde direkt yanlış anlamışsın.. ikincisi o konfeksiyon basit kasiyerlik vs gibi yaptığın aşağılama basitleştirme de inan beni üzdü hayat herkese eşit davranmıyor bazılarına okutacak bi baba bazılarına okuyacak zaman bazılarına da yeterli zeka vermiyor bu açıdan bakarsan belki daha iyi olur bu benim görüşüm tabi ki sen nasıl istersen o yönden bak
Soran+1 yılBen asla aşşağışamam. Ama sadece bir kadın mecbur değilse öyle yerlerde çalışmasın tacizci pislik insanlar var.
Sacmalamissin ve cok para vermissin ne bakimi 1000tl tuttu o paraya evde bakim icin urunler alirsin hemde 1 yil kullanırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılYa kaliteli şeyler dışında yüzüme sürmem
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBulmuş ama işte kazanmak kolay değil demek ki sen çalışmıyorsun anlaşılan çalışsan emin ol rahat harcayamazsin paranı
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok çalıştım yine rahattım mezara götürmen
- +1 yıl
kimse götürmez ama varsa geride çocukların bir kısmını mecburen onlara ayırman gerek
+1 yıleğer ki kocanın geliri 10bin ise sorun değil ama kocan 3-5 bin ile evi çekip çevirmeye çalışıyorsa evet dikkat etsen iyi olur
01 Yorumla
Soran+1 yıl20 bin be
sana tavsiyem biraz beynini kullanmaya çalışman köydeki kızlar makyaj malzemesinin markasını bile okuyamaz falan yazmışsın bu ne mallık ya hiç köy kızı falan görmedim tanımadım ama senin kadar cehalet sahibini de görmemistim Şu an gördüm tenks
37 Yorumla
Soran+1 yılEdepli ol bana hakaret edmezsin beynimi kullandım iki diplomam ve 4 yabancı dilim var Almanya , Paris , Hollanda , güney Kore gittiğim ülkeler neyse konumuz bu değil evet köylü kızı yengem abimle evli. Nerede nasıl davranacağını bilmez. Bir yerdeki yabancı yemek isimlerini okuyamaz. Defol
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yıl@askslas köylü kızları asla cahil değiller. Ama şunu kabul edelim çalıştığı ağır şartlar yüzünden bakım yapamıyorlar
Soran+1 yılYa abartmayın ya. Yeter. Bir misal verdik
Güzellik & Bakım konusunda 667 cevap paylaştı. Yahu daha ne istiyor ki 1.450 tl çok diyorsa gitsin kendine bakımsız kadın bulsun bi zahmet
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUcuza da alabilirsin neden parayı sokağa atıyorsun? Allah seni inanırdırsın makyaj silme suyunu 40 TL'ye alabildim ve hâlâ da kullanıyorum (6 ay kadar oluyor) Watson var, Gratis var, var da var yanii
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılher şey pahallandı ama bu kadar harcama çok fazla
Cevap sahibi+1 yılYapacak bir şey yok mecbur 🌸
Soran+1 yılBen ucuz ve kalitesi şeyleri asla sürmem en iyi marka alıyorum ve. Hayvanlar üzerinde denen şeyleri almam
Cevap sahibi+1 yılBununla ilgili uygulamalar da mevcut
+1 yılbir şey dememiş ki sadece tatlı dille uyarmış fazla gerilmişsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılYa ne olmuş aldıysam
- +1 yıl
Bende diyorum ki almana karışmamış sadece uyarmış asıl senin bu kadar kızman ve yükselmen normal değil
+1 yılÇok haklısın cicim, aman dikkat ama tırnağına zarar filan gelir sinirden!
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet önemli benim için.
Güzellik & Bakım konusunda 415 cevap paylaştı. Köyden kız alsaymış keşke kocan, hiç olmazsa insan olurmuş...
18 Yorumla
Soran+1 yılFkdkdk alsaydı madem ben konakta büyüdüm.
Soran+1 yılSana not paran ve eğitimin yetmez zaten
Soran+1 yılTatlım seninde benim hakkımda fikrin yok.
Soran+1 yılNein unjiğok
+1 yılTroll soru olduğu belli ama cevaplayalım, bakım dediğin şey illa lüks ürünlerle olmuyor. Trollünü usturuplu atarsın bi sonrakinde.
10 Yorumla
+1 yılBeğenen zaten beğenmiş ayrıca o tırnaklar çöl itici oluyor
11 Yorumla
Soran+1 yılBen beğeniyorum eşimde beğeniyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayaller Yves rocher, lancome hayatlar golden rose, lykd 🤣🤣
48 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSensin birey zina 😏
Cevap sahibi+1 yılVe-led'i zina
Soran+1 yılBen zina demedim tjrjrkrk nereden çevirdin jekfk cahil
Cevap sahibi+1 yılSen zina dedin diyen olmadı sana aksine ben sana sensin ve le di zina dedim senin yazdığının karşılığı ben de böyle
Soran+1 yılJdeleşdldk Arap tohumu felansın sanırım dkwğskd
Soran+1 yılYanlışın var benim senin annen ile bir akrabalığım yok fkslfkd
Cevap sahibi+1 yılBen de onu diyorum ya senin annemle akrabalığının olması için imanlı, ihlaslı bir kul olman gerek ama senin de suçun yok ruhospu tohumu olan biri ancak anneyi aileyi karıştırır tartışmasına ruhospulardan da bu beklenir annemi ortaya atmana şaşırmadım yani 🙂
Soran+1 yılKanka yamuldun uzun uzun yazıp daha fazla ezik durma bence djwşisd
- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKocanı kaz gibi yol bir de bakımlı kadın diyor adam haklı bencil kadın
20 Yorumla
+1 yılKendi gereksinimlerini karşılayabilecek güçte, bakımlı bir kadın
20 Yorumla
+1 yılMaddi durumunuz iyiyse harcaman normal. Maddiyatı zorluyorsan daha makul fiyatlı ürünlere geçiş yapabilirsin.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 324 cevap paylaştı. Kocan 1500 liralık tıraş olsa oh ne iyi yapmışsın mi dersin
04 Yorumla
Soran+1 yılBanane ayrıca 10 bin TL'lik saati var
Soran+1 yılKardeşim. Ne saçmalıyorsun? Sana ikimizinde harcadığını söylüyorum düşünerk konış
Bakım ile kozmetik aynı şeyler değil. İkisini karıştırmayın.
06 Yorumla
Soran+1 yılKozmetik bir tek ruj. Gerisi bakım ürünü
Soran+1 yılKardeşim cildime zarar gelen şeyi alamam
Soran+1 yılYa batmaz 20 bin alıyor ayda
- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBakımlı mutlaka ol ama uygun fiyatları takip et aşırı paraya gerek yok
01 Yorumla
Soran+1 yılBen bokktan ürün yüzüme süemem
Ruj alt tarafı kaç para sanki 1000 TL ye bakım yaptırdıysan bedava bu devirde :D
10 Yorumla
+1 yılo kadar seye mi laf etti 😂 ucuza bakim yaptiran kadin nerde, tirmak dedigin, yapistirmasi falan 3 bin den basliyo
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 947 cevap paylaştı.
+1 yılpara varsa verirsin yoksa o konu bir sorun olabilir. duruma göre değişir.
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılBir çocuk taşına 150tl istenilen yerde söylediğiniz rakamlar bedava
00 Yorumla
+1 yılMaddi durumunun düşük olmamasını ve paranızın havaya gitmemesini istiyor
00 Yorumla
+1 yılAl bebegim dunyaya 1 kere geliyoruz sonucta ben de oyleyim alisveris batagina dustum mu sikinti hatta cikamiyorum her gun baska sey hastalik buuuuu ama napalim guzel kizlarin derdi de bu iste 😂 harca bebekkkkk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTamam kanka hayal dünyanı ve seni 3 hayırla uğurluyoruz bb
01 Yorumla
Soran+1 yılMuck
+1 yılHadi tırnağa 450 yi anlarım da bir bakım ürününe 1000 TL çok fazla.
Onun yerine en alasından cilt bakımı yaptırırdın birkaç kere en azından değerdi08 Yorumla
Soran+1 yılBir bakım ürünü değil birden gazla
- +1 yıl
Protez tırnak 159 tl 450 . Ne
Soran+1 yıl@TengriciTürkKızı ben öyle kenar mahalle yerinde yaptırmadım. Kadıköyün en gözde yerinde oturuyorum.
- +1 yıl
@TengriciTürkKızı ya ben hiç yaptırmadım ama yinede yaptırılabilir bir miktar bence parası varsa olabilir.
- +1 yıl
Yani bakım eğer 4 5 adetse normal çünkü uçmuş durumda herşeyin fiyatı anormal karşılayamayacağım. Bephanthol ün nemlendiricisini aylar önce 100 TL ye almıştım o bile o fiyattaysa (gerçekten beğeniyorum ama daha pahalı markalar da var) normaldir.
- +1 yıl
Şakasına mı diyorsunuz bilemem ama davranışların biraz değişik yani sonradan görme gibi 😅 Gıcıklığına böyle konuşuyorsan orasını bilemem.
Yinede bugünümüzü yarınımızı bilemeyiz yarın bir gün ayrılırsan ağzına çok laf vermiş olursun o yüzden kendi gelirini elde edip harcamalısın bence. Hem kendi paranı çatır çatır harcamak daha zevkli geliyor insana
Soran+1 yılKardeş sakin ol üst üste kfdkke
- +1 yıl
😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi paransa sana karışamaz ama adamın parasıysa haklı
03 Yorumla
Soran+1 yılAnayasaya Göre onun tüm malları benim de biliyosun demif wşşanx
Cevap sahibi+1 yılSen niye çalışmıyorsun
Soran+1 yılDoğum iznindeyim ama bundan sonra zaten asla çalışmam dönmem kanala. Çoçuğumy bırakmam
Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yav bırak iyi atıyorsun destekli atta civcivler yesin
00 Yorumlaboşanma sebebi bile sayılabilir ne oldu yani 1500 lira verince jennifer lopezmi oldun
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılGuya ona mı yapıyorsun sanki? Kimi kandırıyorsun ya
28 Yorumla- +1 yıl
Kendisini
- +1 yıl
@Butterfly46 Evet
- +1 yıl
Nefrett ediyorum böyle kendini beğenmiş ama beş para etmeyen insanlardan
- +1 yıl
@Butterfly46 Kendisi kazansa yine kendisi bilir de, hazırdan yiyor bir de ben her şeyi yüzüme süremem diyor.
- +1 yıl
Zübbe işte çok sinirlendim
- +1 yıl
Sakin ol 😊
- +1 yıl
Of sakinim 🥲
- +1 yıl
Eşin senin gibi seviyesizle evlenerek ömrünün hatasını yapmış. Çürüsün bakalım senin yanında.
Sadece tırnak içinse çok. genel olarak iyi birde doğal bitkisel değilse kazık yemişsin tatlım gidip 1000 TL kimyasal ürünlere verilmez
02 Yorumla
Soran+1 yılKimyasal değil güzelim. Hayvanlar üzerinde deney yapılmadan satılan en önemli bakım ürünleri. Kazık mazık fkfkfk
+1 yılKendin çalişip kendi paranla alsaydin boyle olmazdi iste köy kizlarini kucumseyen ezik kiz.
12 Yorumla
Soran+1 yılKöy kızlarının küçümsemiyorum 34 lük kart korkma
- +1 yıl
Moruk 18 yaşindayim. Koca parasi yiyen ezik.
Yani, gülü seven dikenine katlanır.
Hayırdır kardeş 1500 lira harcadık diye adam mı oldun de ona.00 Yorumla
+1 yılben olsam bosanırdım senden Sergio Canavero nakil yapmayı kabul edene kadar
01 Yorumla
Soran+1 yılJrjekrjrjr
+1 yılSence de birsz fazla değil mi? Bakımlı dediğin öyle demek değil bence. kendi parandan harca o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılKendi param yok. Kocamın parssı bana anamın ak sütü gibi helal bacım
Yarın ne yıyıcem derdındeyim hanım efendının harcadığı rakamlar pes
03 Yorumla
Soran+1 yılBanane
Soran+1 yılAhahaha aldatılmak benim için bir ölçü değil o beni aldatır bende onu sen ağalam fkdkkd
Gizli Üye(25-29)+1 yılKöydeki kızların güzelliğini bakımlılığını mı küçümsüyorsun hahahaa şaka mısın sen ya
22 Yorumla
Soran+1 yılHayır ve misal verdim neden küçimsiyim
Cevap sahibi+1 yılKöyden kız alsaydın demişsin yani güzellik gelip geçici yok bakim yaptım yok tırnak yaptım biraz özgüvenli olun insanlar sizi siz olduğunuz için sevsin güzelliğiniz için değil
Her bütçeyle bakım yapılabiliyor müsrüflük başka bişey
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 782 cevap paylaştı.
+1 yılEsin aylik 10000 pound alıyorsa normal tabi
20 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılbir ruja ne kadar verdin
018 Yorumla
Soran+1 yıl300 TL
- +1 yıl
Aferim
- +1 yıl
Beyinsiz beyni yok yani apaçık.. Bu soruya cevap verme tenezzülünde bile bulunmamak lazım aslında çünkü beyni olmadığı için dediklerimizi hiç bir zaman anlayamayacak..
- +1 yıl
Sakin ol
- +1 yıl
Yo ben sakinim sadece haddini bilmiyor bu kadar insana üşenmemiş çocuk gibi de laf atmış ya çok güldüm wkdjensis
- +1 yıl
Sende paragraf yazmışsın onu napıcaz
- +1 yıl
Durumunu anlattım ve o paragrafı da çok eğlenerek yazdım 😊 sakinim yani
- +1 yıl
Benimki laf atma değil ciddi anlamda rezilliğini kabul ettirmeydi
- +1 yıl
boş ver işte kendisi farkında değil mi sanki yanlışlığın
- +1 yıl
Yani umarım farkındadır..
Soran+1 yılPahalı değil aslında hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir ruj
- +1 yıl
Ya doğrudur ama herkesin ekonomik geliri bunu kaldırmayabilir
Soran+1 yılBizim kaldırıyor şükür ❤️
- +1 yıl
Aynen ondan eşin laf etmiş rujuna sjxjdjd
Soran+1 yıl20 bin TL geliri var. Ve kendisi Ruj için bunun pahalı olduğunu dile getiriyor. Eşimin bundan rahatsız olması ile maddi durumun ne alakası var zeka seyiyen yerlerde mi orta okul mezunu musun nesin lise mi bitti okumadın mı cahil
- +1 yıl
aynen okumadım iqüm 3
- +1 yıl
Tamam zengin kardeşim
- +1 yıl
Şimdi bir şey derdim ama olmayan bünyen kaldıramaz o yüzden söylemiyorum. Çoluk çocukla uğraşmam ben belli yani ne mal olduğun
+1 yılDaha ekonomik olaraktan bakımlı olunabiliyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılBoktann ürünlerü yüzüme sürmem
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakımlı olmak demek 1000 tl harcamak demek ki of hem sen çalışsaydın tamam ama kocandan geçiniyorsun
07 Yorumla
Soran+1 yılJdsldlpdkd kocamın parası anayasaya göre benim. Fkldldlf almalı
Cevap sahibi+1 yılGit calisss aa
Soran+1 yılDoğum izindeyim 2 yıl ama çocuğum gar artık çalışmayı asla düşünmem ondan ayrılamam
Cevap sahibi+1 yılNormalde mesleğin neydi ki
Soran+1 yılMuhabir - spiker.
Cevap sahibi+1 yılYorumlarda baya ağlayan olmuş ama çok iyi cevaplar vermişsin güldüm dşslşsşdfa özellikle bi çocuğa fakirrr sen kimsin ben kimim dediğin yerde kahkaha attım sağol allah da seni güldürsün samimi insanmışsın
Soran+1 yılSinirlendiğşm zaman. Karşımdakine demeyeceğim laf yok.
Çalış harca koca parası yeme
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğum iznindeyim djelekfkd üçteersiz
- Güzellik & Bakım konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılFazla fenomen videosu izlemissn
10 Yorumla Oh bugünde trollendik
10 Yorumla
+1 yılSende baya tuzluymussun
00 Yorumla
+1 yılPes etmiş kafadan..
Harcamaya devam.00 Yorumla
+1 yılBoş şeylere para veriyorsun
00 Yorumla- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?