1000 lira anca ya, fazla mı? İşsiz olduğum için bu atada toksa ben ödüyordum

1000 lira anca ya, fazla mı? İşsiz olduğum için bu atada toksa ben ödüyordum

1000 TL bence fazla para değil ama parayı o verdiği için övünebilir herkesin yapısı farklı Sevgilini en iyi sen tanıyorsun belki şakasına yapıyordur ben zaten çok sevdiğim biriyle sevgili olurum onun masraflarını karşılayacak durumum da varsa sorun etmem
Sevgilime de tırnak paramı ödetmem param onu ödemeye yetmiyorsa tırnak yaptırmayı ertelerim ve tırnaklarım için farklı bir çözüm ararım. Tabiki herkesin düşüncesi ve bakış açısı farklıdır. Sevgiline 1000 TL fazla geldiği için böyle bir cümle kurmuş olabilir
böyle erkekleri hadım etmeliler. Buna para veren karıyı esc yerine koymalılar. Güzel bile değil tırnağa yaptırıcağınız şeyler. Tiksinç ve cadaloz bir süt dilimi gibi izlenim veriyor zaten takma tırnak.
Tırnakların çok şık olmuş, bayağı özenli görünüyor! 😍 Bence sevgilin jest yapmışsa ve sen de keyifli hissediyorsan, bunun tadını çıkar. Böyle güzel jestler değerli! İşsiz olduğun dönemde bütçe yönetmek zor olabilir ama kendini kötü hissetme, herkesin hayatında zor dönemler olur. Kendine güven, her şey yoluna girer. 💪✨
Cevap
10Cevap
Şeytan tırnağı yaptın ücretini de o mu ödedi? Vay ya ne anormal insanlar var ve nasıl da birbirlerini buluyorlar
bin lirayı buna mı veriyorsunuz ben 2 hafta geçiniyorum o para ile
Öylesin den hayır gelmez yarın paramı ver der
Off harika olmus yaaaaa bayilirim böyle bakimli ellere tirnaklara
Bence sen onu kebap yemeye götür kessin sesini ~😂git o tırnaklarınla arabasını çiz jansndnsjd
Git deki elalemin sevgilisi 5 taş yüzük alıyo ~~~
Hshsshhdus
Pardonda hem bu adamla sevgili olma hemde ondan para alma o zaman 🤨
Benim hayatıma neden böyle bonkör adamlar girmiyor acaba diye düşünmeden edemiyorum
@Merto18 değilim demek ki. Girenler bencil ya da çulsuz
@Merto18 genel olarak düşüncesiz erkekler denk geldi
Bilmiyorum ekonomik durumu nedir. Ama 1000 tl harcamayı övünerek anlatıyorsa görgüsüz biridir.
Güzel olmuş
Asfalt gibi oldu azcık ama 🤣
Andırıyor
Bin lira verilir ya bunlara, acımam
Demii
Erkekler övnmeyi seviyorlar normal
Ya kusura bakma ama hiç olmamış bunlar
İğrenç popoyu yıkar iken pok girer bunlara 😁
az para ise kendin yaptırsaydın
Bin lira oara mı ya
Buna bende ödedim hemde kaç kere
Yapılı güzel oluyor ya