Eğer buradaki sorudaki yazdığınız şekliyle size karşı bir cümle kullanıyorsa elbette doğru bir kullanım değildir öncelikle bunu söylemek isterim, insan eğer hayatını bir kadına aldıysa zaten onu beğendiği için almıştır, fakat beğenmediği halde hayatını aldı kadına ikide bir de parasını vereyim güzelleş şeklinde kelime kullanmak sanki hayatında ki kadın onun sevdiği değilde metresi ya da bu işi yapan hayat arkadaşı gibi davranıyor bu kesinlikle doğru değildir Bu konuda güzel bir dille uyanmanıza tavsiye ederim kalbinizin kırıldığını düzgün bir şekilde dileklerini ve düşüncelerini dile getirmesini söylemeniz her zaman için daha doğru olacaktır.
Ne? Ciddi misin? Eğer bunu gerçekten yaşadıysan bir tekmeye bakar. Tek hamlede yolla onu. Böyle insafsızlar hayatında tutma da alma da! Tek yaptıklarını kalbini alıp kaynatmak, bedenini kullanmak. Seni seven böyle boş sözcükler kullanmaz. Kalbine dokunacak, seni mutluluktan uçuracak şeyler söyler bunun söylediği aklını uçuracak şeylerden ziyade 🌸
Sizi asagilayan sizi asagiya çekmeye çalışan erkeklerden uzak durun. Sonra iki ilgi gösteren erkeklere gidiyorsunuz aldatmalar onlar bunlar... O yüzden sizi gerçekten seven olduğu gibi kabul eden sizi motive eden pozitif etki eden insanlarla olun.
Ya bazı erkeklerin şaka ölçüsünden haberi yok valla. Bir süre sonra ilişkinin verdiği samimiyetle çok absürt şakalar yapıyorlar. Önce şaka mı ciddi mi ondan emin ol. Şakaysa yapmamasını söyle. Ciddiyse s.. tir et.
Olur, gittiğimiz yerde ben güzellik ameliyatı olurken sen de beyin ameliyatı olursun. İkimiz de kusurlarımızdan kurtulmuş oluruz, de geç canım. Çok takma kafaya.
Şakaysa da altında ezici bir tavır var ! Narsist olabilir mi? Bir insan sevdiğinin herşeyini sever ! Kırılcak diye ter kokuyorsun diyemez ya bunlar nasıl insanlar !
Bu ne biçim bi konuşma tarzı nişanlamakla hata mi yaptın acaba senden memnun değilse nişanlanmasaymış kardeşim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Sevgilim de öyle sana para verim lazere git saçını boyat bakımlı olabilirsin böyle laf sokuyor begenmiyorsan söyle diyorum senin herşeyine tutuldum diyor bende anlamadim ama soğuk davranıyorum oda bende
Daha da güzelleşmesi istyor olabilir bence... Kurduğu cümlelere üslubuna bakmalısın bunu ayırt edebilmen için... Seni beğenmeyen sana imali konuşur.. güzelleşmesi isteyen da farklı işte
Yani ne insanlar var allahım sen sabır ver seni beğenmiş zaten niye böyle bisey söylüyor onu da geçtim parasını vereyim güzellles diyosa ver de yap estetik hahahaha