1 aya evleniyorum. Jilet kullansam kıllar tam gitmiyor illa kalıyor. Agda yapsam 1 hafta beklerken kıl cikiyor ve erkekler inanilmaz igreniyor. Ben simdi lazer parası istiyecem de evlenince hemen istesem ayip olur mu?
keske köşeye biraz para koyabilseydiniz ben erkek olarak bu durumu anlayısla karsılardım ama siz yinede ailenizden falan isteyin zamanla parça parça ödersiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
keske köşeye biraz para koyabilseydiniz
ben erkek olarak bu durumu anlayısla karsılardım
ama siz yinede ailenizden falan isteyin zamanla parça parça ödersiniz
Esimin durumu var mimar
tamam o zaman söylersiniz anlayısla karsılaması lazım
Ama ilk zamanlarda nasıl soyluyecem ben babam disinda kimseden para almadim. Ben harçlik bile nasil isterim diyorum.
uygun bir dille söylemen lazım evleniyorsun artık ailen yok
Niye ailem yok? ölene kadar varlar. Ama eşim ayrida sonucta yanlis anlasilirim paracı derler falan nasil soylerim diye dusunuyorum.
koşa koşa verir parayı, isteyebilirsin, evlenince geliriniz ortak olacaktır. onun benim param diye birşey olmaz. rahat olun.
Ya derse ilkden sen bu kadar para istiyorsan isimiz var ya da ters ters bakarsa
Yapacağın şey onu da ilgilendiriyor ama :)
Sen calismicaksan ve esin karsilikca.
Cekinme sana daha guzel daha seksi. gorunmem icin bakim yaptirmm lazim diceksin
Ilkden nasil o kadar cok para istiyim.
Ilkden ne demek..
Esin biraz zaman gecince sole ozaman..
Bisey olmaz
Mimarlar iğrenmez, kıllı severler genelde. Lazer söylemek zorunda değilsin, normal harçlıktan kullanırsın.
Neden eşinden istiyorsunki maaşından iki kuruş para ayır kenara
Univer. Okuyorum.
Daha okul okuyan çocuksun, evleniyorsun.
Ağda parasını düşünüyorsun.
Acaba 25inde ne düşüneceksin, 30unda o hayatı istetecrk misin. Yanlış yapıyorsun.
Ya benim bolumum uzun 4 yil okudum ama yukseltmessem iş bulamam en az 6 yil daha okumam lazim bekler mi adam ya.
Adam mı kalmadı. Daha çocuksun, aklın başında bile değil, uçuyorsun.
Adam beklemese ne olurki.
25 yasindayim. Ben 6 yil beklesem 31 olurum mutlu olmak benimde hakkim.
Çalış sen de kendi paranla al
Universite okuyorum.
Okurken evlenmek saçma değil mi
Keşke mesleğini eline aldıktan sonra evlenseydin
Ya ama benim bölümüm cok uzun en az 4 yil okudum daha 6 si var cunku is imkani yok bolca sene okumam lazim eşim beni bekleyemedi.
Kötü olmuş gerçekten
Ne okuyorsun
Işletme
Yok ya niye ayıp olsun
Ilk zamandan istesem paragoz bu kadin demez misin?
Hayır tabiki sonuçta ne için istediğin belli, yalamaya gelince her yerini yalar hafif bi tüy gelse dünyanın lafını eder 😂 ona göre masrafı karşılamalı
Cidden her yeri yaliyor musunuz? Ben igrendim simdi.
E yaniii 😂
Bence sana ozel birseydir o. Her erkek oyle degildir. yoksa kusarim😣
Sen öyle san😂 sende yalayacaksın
Ay midem kalktı ya. Ya nasıl utanmadan bunu yapiyorlar. Ben utanctan yerin dibine giririm.
Delimisin ya valla gözü başka kadınlarda olur özele gel anlatayım
Siz de her bir seye gozü başka kadinlarda olur diyorsunuz. Lama mi bu adam her yeri yalayip dursun.
Benim kafama takıldi sen ciddi misin saka mı yapiyorsun, Lama gibi her yeri yaliyor musunuz?
Özele gel
Madem iğreniyolar parayıda versinler
Mimar belki verir istesem de paragöz olmak istemiyorum.
O kadar cok mu ya kaç yaşındasin
Ağda yapmıyormusun
Onun icin yaptiktan sonra 1 hafta beklemen gerekiyor o surecte de uzuyor. Erkekler igreniyor bundan.
Evet bende sevmem tırtık tırtık
olmaz olmaz