Evet ben de resmen tik gibi bir eşi bu. Ölü deri çıkmasa bile ben her duşta keseleniyorum. Böylece cildimde ölü deri birikmiyor bile. Kese yerine peeling de yaptığım oluyor tabi.
Keselenirim haftada bir. diger gunler sadece dus alirim arkadasin gibi. kafama sabun surmem sadece sampuan ama vucudumu yikarim. kese oldugum gun harika hissederim resmen cilt nefes aliyor. Keselenmek içinde en iyi çözüm hamamda olabilir aslında :)
hayır sağlıklı olduğunu da düşünmüyorum gün aşırı olabilir keselenmek peeling etkisi yarattığı için her gün cilt dokusunu bu kadar hırpalamamak gerek diye düşünüyorum.
Hayır. Her duşta keselenmem. Çünkü ben çok sık duş alıyorum. Ama haftada bir kez kesin keselenirim. Yüz kısmımı hafifçe nazikçe tahriş etmeden keselerim. Keselenmek beni rahatlatıyor. #06romeo 😎
Takintim var hergün dus almadan disari cikmam, bu dahi cilde zarar, cünkü hergün kirle birlikte koruma tabakasinida aliyorsun. Keseye genelde gerek yok, ayda yilda birkere.