Arkadaşlar ben 27 yaşındayım. Yüzüme botoks ve dolgu yaptırıyorum. Yaptırmazsam da çok çirkin oluyo yüzüm alnım falan kırışık yaşlı ve sert gözüküyorum. Kötü hissediyorum. Bu halimle bile sevgili bulamıyorum. Ama yaptırınca da düzenli para gidiyo. Bunaldım napıyım sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öncelikle merhaba. Yeni kayıt oldum ve ilk yorumumu bu postun altına yazıyorum.
Sevgili bulamama konusuna katılmıyorum. İstediğiniz insanların o an sizinle ilgilenmemesi ayrı hiç talibinizin olmaması ayrı bir durum biliyorsunuz. Sanıyorum ki sizinle sevgili olmak isteyenler var fakat onlar, sizin istemedikleriniz arasında yer alıyor.
Cildiniz için de; doğal ürünler kullanmanızı tavsiye ediyorum. Daha az masraflı olup daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır.
Bu tarz düşünceden uzaklaşmak için de kendinize şu an yaptıklarınızdan farklı hobiler edinin. Bulunduğunuz ortam ve çalıştığınız insanlar tatmin edici düzeyde sosyalleşmenizi engelliyor da olabilir. Yüz güzelliğinin daha az önemsendiği (ya da önemsenmediği) sosyal ortamlarda yer alabilirsiniz. Orada güzel olup olmadığınız değil başarınız ve bilgi birikiminiz ön planda olacaktır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKızma bana ama bence sorun cildinde değil psikolojik. Takıntı haline getirmişsin ve yaltiedifin operasyonlarin sonucu olarak sürekli kötüleşiyor. Bence hilsandiginy kısık veya kişilere merahaba demekten vazgeçme birisini beğendiysen ilk adımı sen at belki oda senden holsanacak ama doğal haline hoslanacak bilemezsin bunu
00 Yorumla
Daha 27 yaşındasın o kırışıklık ve çizgilerin sebebi sensin dikkat etsen olmaz yüz yogası yapsan vs vs yani daha bu Yaşta hiç hoş değil ilerisi için ne olacak yüzün baya kötü olur
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
47Cevap
+1 yılkendini sevmeyi ögrenmelisin seni sırf kendin oldugun ıcın seven bul büyük ihtimal kendine güvenin az milete güzel görünmeye çalışıp eksk olan guvenını bır sekılde kapatmaya calısıorsn
00 YorumlaEstetik yaptırmak yaş ilerleyince çok ciddi sarkmalar ve kırışıklık olur keşke hiç yaptirmasaydin tenini bozmuşsun
04 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi oluyo sarmalar bunuu duymuştum merakımdan soruyorum. Yapmasam da sarkıyo. Ama ben dozunda yaptırıyorum. Sürekli değil zaten pahalı. Gittiğim doktor da çok iyi. Yani kötü bir görüntü olmuyo
Soran+1 yılHımm haklısınız. Zaten çok gerek görülmwdikçe ben de yaptırma taraftarı değilim. Benim maalesef gerekliydi zaten sarkmıştı. Artık başladık hdjdjjd
+1 yılYani yüz bakımından çok vüvut bakımına odaklan ki yaptırıyorsundur eminim her erkek yüze bakmıyor ayrıca göreceli bi kavram biliyosun bence takılacak bi mevzu değil
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 633 cevap paylaştı. Keyfine göre takılsan veya iyi hissettiğin gibi. Ayrıca bence bunlar fazla aynayla takılma ve gereksiz çevre etkilerinden oluşuyor. O sebeple sen hayatla takıl 😏👍
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın yaaa herks çok güzel abi. Ve şimdikiler daha bu yaşta deli gibi makyaj yapıyo yüzü bebek gibi. Ben hiç makyaj yapmadım. Yüzüme baktım sonuç ortada.
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim. Estetik yaptırınca kesmesi zor fndnndd ama bakalım.
+1 yılBotoksu bırakıp cilde gerçekten bakım yapan şeyler kullan. Nivea vb. market ürünlerinden bahsetmiyorum güzellik merkezleri söylüyor
00 Yorumla
+1 yılEstetik yaptırmayı bırakmalısın artık. Kendinle barışık ol. Zamanla daha çok seveceksin kendini bence.
00 Yorumlabaktın olmuyor bakmayacaksın o zaman ne kadar düzeltmeye çalıştığın halde hala olmuyorsa artık bul birini kendine kak.
00 Yorumlaspor yap. hem sağlığına kavuşursun hemde fiziğin düzelir kendine güvenin gelir. Senin sorunun kendi öz güveninin olmaması
00 Yorumla
+1 yılHer ay düzenli yaptırmak mı gerekiyor bunu? Botoks falan?
09 Yorumla
Soran+1 yılYok hayır. Dolgu uzun gidiyo ama ben 7 Ay da bir yaptırıyorum. Etkisi gitmiyo kolay kolay. Botoksun etkisi çok uzun değil maalesef 4 Ay da gidiyo tamamen. Ama ben onu geciktiriyorum dolgularımla yeniliyorum.
- +1 yıl
Bilmediğimden soruyorum yanlış anlama, dolgu nereye yapılıyor botoks nereye yapılıyor yüzde?
Soran+1 yılHer ay yaptırsan yüz estetik faciası olur djjdjdd.
Soran+1 yılDolgu elmacıklara yapılıyor. Daha çıkık hoş gözüküyo. Bir de burun kenarlarından ağız çevresine doğru inen çizgiler var ya o çizgileri yok etmek için dolgu yaptırıyorum. Botoks ise alın kısmına yapılıyor
- +1 yıl
Bayağı bakımlısın desene. Umarım istediğin varsa elde edersin🙏🏽
Soran+1 yılİnan gerekli olduğu için yapıyorım cilt kalitesine göre işte yüzün kırışması. Çok gerekli değilse hiçbir insana önermem bu kadar erken. 30 undan sonra olabilir.
- +1 yıl
Gereklilikten yaptırıyorsanda, keyfi yaptırıyor olsan da, kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle olmalısın;) Aynaya baktığında ne gördüğün önemli, başkalarının ne gördüğü değil;);)
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim. İyi geceler bakımlı arkadaş 😇
+1 yılbenim gibi dogal ol. Zaten sevgilinde yok mus niye yapiyon ki para istesek yok dersin
02 Yorumla
Soran+1 yılKendim işin yaptırıyorum. Kendim gzğel hisswdiyim en önemlisi bu.
- +1 yıl
Bu halimle bile sevgili bulamiyorum. Karsi komsu haticenin kizi yazmis pardon
- Güzellik & Bakım konusunda 537 cevap paylaştı.
+1 yılBu bi hastalik mükemmel olma hastaligi parani yok et bal bakalim nasil yapiyorsun
00 Yorumla
+1 yılŞu an nasıl görünüyorsun bakabilir miyim resim atar mısın dmdedn
00 Yorumla
+1 yılYıllık kazancınızı arttırmak şu an tek seçenek gibi duruyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeğenmiyorsun yaptırmayınca da kendini kötü hissedersin seni o halinle seven birisi çıkınca artık bırakırsın ya da psikolojik olarak destekte alabilirsin özgüvensizlik var gibi
00 Yorumla
+1 yılŞu kızlar ne kadar sahteeiniz ya sizi almadan önce vuzlecene yıkamak lazım
00 Yorumla
+1 yılSevgili bulmak için estetik mi yaptırılır..
Hadi buldun diyelim, bu halinle bir sevgili. Ne yapacaksın? Seni böyle beğendi diye ömür boyu estetik mi olacaksın?12 Yorumla
Soran+1 yılbu halimle bile bulamadım dedim ama kendim için yapıyorım bir erkek için değil kendimi güzel görmek için. Yakındığım şey masrafı çok işte.
- +1 yıl
Ya bırak bu saçma düşünceleri. Herkes güzel de mi sevgili buluyor. Sadece dış görünüşle olmaz o işler. Ömür boyu estetiğe ne can ne de para dayanır. kendini olduğun gibi kabul et.
+1 yılBıktıysan yaptırmayacaksın canım doğal durmak varken neden estetik
51 Yorumla- +1 yıl
idolümsün 😅😄
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEstetikle bile düzeltemiyorsan suratını demek ki durum Çok vahim
02 Yorumla
Soran+1 yılAmca inan her halimin gideri var. Sen merak etme karın torunun yok mu senin buraya üyesin.
Cevap sahibi+1 yılTeyzecim 19 yaşındayım.. Yaşımı 100 diye kaydedince böyle gözüküyor... Her +45 i yaşlı sanmayın ¤mk :D
+1 yılYaptır abla sen ben onlar olmazsa güzellik uzmanları ne yiyecek taş mı yiyecek. Var ki yaptırıyon olmasa yaptırmadım. benim burnumda but var mesela param olmadığı için yaptiramiyorum. var ki yaptırıyon
00 YorumlaYaptırma güzel kardeşim. Her çizginin bir yaşanmışlığı var bırak seni seven beğenen öyle beğensin. Zekana karakterine dürüstlüğüne sadakatine hayran kalsın.
00 Yorumla
+1 yılDoğal yollar ile ona çözüm bul bu kalıcı bir çözüm değil
00 YorumlaOnuruna Bırak bence zaten kimse dis görünüşe bakmıyor ki
00 Yorumla
+1 yılKendi ni sevmeyi ogren önce. tasi bile yosun sarar. illaki senin de sevgilin olur. takma o kadar.
00 Yorumla
+1 yıl27 yasinda ne kirisikli masaj yapip yag sur onun yerine
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAhaa çirkin misin yoksa?
06 Yorumla
Soran+1 yılEh işte çok güzel bulmuyorum. Normal
- +1 yıl
Normal isen gerek yok ki bunları yapmaya
Soran+1 yılAmaaaaan nebilim işte. Bazn iyi bazen de bok gibiyim ben de anlamaıdm ki. Orta tipli olmamın kötü yanı.
- +1 yıl
Kötü Olsan ne olacak sanki herkes güzel olmak zorunda değil önemli olan için güzel olsun
Soran+1 yılKimse iç güzelliğe önem vermiyo malwsef ama saldım zatrn gönül işlerini
- +1 yıl
Hayır kesinlikle yanlış düşünüyorsunuz sanırsın Türkiye deki erkekler hepsi manken gibi de kız mı beğenmiyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBotoks sürekli yapılması gereken bişey mi bi kere yapınca bitmiyo mu
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet botoks ve dolgular yenilenmesi lazım. Dolgu uzun gidiyo. Botoksun ömrü biraz kısa.
Cevap sahibi+1 yılPeki göz altı morlukları nasıl giderilir benim göz altılarım mor biraz
Soran+1 yılGöz altı ışık dolgusu var.
Soran+1 yılBen yaptırmadım hiç ama göz altı hassas iyi bir doktora git.
Cevap sahibi+1 yılbelki de yaptırmam çok önemli değil çünkü :)
Soran+1 yılÇok rahatsız etmiyorsa bence de yaptırma. İlerde düşünürsen de iyi araştır doktorları.
Cevap sahibi+1 yılkaşımda dikiş izim var estetik bir şey yaptısam önceliğim o olur ama orası da hassas bölge
Ne var ki yüzünde anlamadım.
02 Yorumla
Soran+1 yılYaşıma göre sarkık yaşlı duruyorum. Yapınca çok iyi oluyo.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç yaptırmadan bulurdun belki Allah bilir ne haldedir yüzün. Şimdi işi daha da zorlaştırdın
04 Yorumla
Soran+1 yılYoo niye zorlaşsın yaptırmasagdım daha kötü olurdu. İyi bir doktora gidiyorum doğal şekilde abartısız yaptırıyorum onda sıkıntı yok. Masrafı yordu ama.
Cevap sahibi+1 yılYeteri kadar güzelleşemediğini düşünmek de psikolojik bi rahatsızlık. Bence sevgililik konusunda kriterlerini sorgulasan iyi olur. Belki de sorun senin beğenilmemen değildir. Seçicisindir çevren yoktur vs
Soran+1 yılO var zaten dediğin şeyler de. Ama bepenilmiyorum da hep gelen sevemiyorum olmuyo falan diyo.
Cevap sahibi+1 yılValla görmeden bişey diyemem. Konuşmak istersen burdayım. Tanışırız hem
+1 yılestetik yaptır ya da hiç takma
01 Yorumla
Soran+1 yılYaptırıyorum işte.
Sana beyin almak lazım hem de kıvrımlı
10 YorumlaUğraşma güzellik geçici doğal ol
00 Yorumla
+1 yılBu yaşta ne bakımmis böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılUzun bir süre hiç dokunma; zamanla gözün alışır, kendine çirkin gelmemeye başlarsın...
00 Yorumlaİki fotoğrafını da koy ona gore bisey denebilir.
00 Yorumla
+1 yılDirekt yüz nakli yaptır o zaman
00 Yorumla
+1 yılbağımlılık yapmış, tedavi ol
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 667 cevap paylaştı. Yok be sana öyle geliyor
10 YorumlaPsikolojini yaptır sen, hasta olmuşsun
02 Yorumla
Soran+1 yılYav he. Sanki her ay yaptırıyorum. Yılda bir max 2 işte. Sanane
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerek yok
Sen Selin ciğerci değilsin00 YorumlaEee siz olmasanız biz nasıl para kazanacağız
03 Yorumla
Soran+1 yılEstetikçi misin nfndnd
Soran+1 yılVaaaay djjdjd nolur pahalı saymayın ama sjsjsj ben bittim.
İnsan sevgili bulamıyor diye yaptırır mı ya
02 Yorumla
Soran+1 yılOfffff ona mı takıldın uz yaaa bi arada laf ettim diğerlerini okuyan yok. Şakasına bu halimle bile bulamıyom dedüm. Sevgili için yaptırmıyorum. Kendimi güzel hissetmek için yapıyorum
+1 yılKoca bulamiyo Ayy yazık demek ki habes maymunusun
016 Yorumla
Soran+1 yılEstetik sin halimin de gideri var merak etme ama ben mükemmeliyetçiyim ondan. Derdim koca bulmak değil çoktan bulurdum estetikli de olsa güzelim fiziğim iyi ve okumuş başarılı insanım en iyisini bulmak amacım ondan.
- +1 yıl
Ne okudun
Soran+1 yılMühendisim
- +1 yıl
Hm ne muhendisi erkek çoktur o ortamda nası bulamadın
Soran+1 yılYav buna mı takıldın. Sorum ayrı. Buldum tabi ama niyet farklı ciddi düşünmeyen insanlar işte. Onları da saymıyorum
- +1 yıl
Tm bulursun ama nikahina alacak adam zor bulursn diom bi anca varos cirkef canımsın kadınlar bunu becerebiliyo gorucu usulü dene
Soran+1 yılHe tamam senden akıl alırım. Hemen buluyom görücü usulü. Güzellik konusunda soru sordum. Takmışsın koca bulmaya. Benden sana abla tavsiyesi oku kendini geliştirmeye bak. Bi koca uğruna Bi tane ayıyla evlenirsin sen bu kafayla
- +1 yıl
Kaptanlk okuom knk sen kendide misin azginliktan kafayı yemissin kendin demişsin bu kdr şey yapamama rağmen bakan yok diye ikile ya ugrasmam senle habes maymunu
Soran+1 yılOnu lafın gelişi dedim neden sevgilim yok diye sormadım konu ayrı. Habeş maymunu sensin varoş. Beni biliyomusun da laf ediyosun kaptanlık oluyomuş soğukta popon donarken benim altında kaç kişiyi çalışıyo belli tavrından hep etrafın amele dolu olduğu için konuşma şeklin de varoş.
- +1 yıl
Ya kaybol teyze git kicina dolgu yaptir o amele dediklerin bile seni z ikmez versen
Soran+1 yılAynen çünkü senin gibi Kezban lar kolay tav olucaklar varken benim gibilerden gözleri korkar. Senin gibilerle işini görürler zaten.
- +1 yıl
Ya teyze ben lezim al tüm ameleler senin olsun ya ayıp ettin amele hüsoyu ayarlim sana ben ayıp ettin
Soran+1 yılKanks beni beğenip kimler benle konuşmaya çalışıyo benim ortamın senin gibi varoş mu cinsellik yaşıycak olsam villası jipi olanlar çok vsr. Ben takılmalık istemiyorum ondan. Sen yorma kafanı hadi git hüsnüyle çay iç dhdjs
- +1 yıl
Hahshshs aynen teyzeee Teyzeeee sen şimdiden yumurtaliklarını dondur ilerisi için lcmxldldlxlxk ins bulursun keriz villali bi koca knkk az senaryo yaz dmfmeldl
Soran+1 yılKanks sen de az konuşmayı öğren. Amellerle oturup kalkıp onlar gibi olmuşsun. Memnunsan da Meslek liseli çıkışlılarla sana iyi hayatlar.
- +1 yıl
Uni okuyom neyse shtr
+1 yılEstetik ve botoks yaptırmayacaksın.
00 Yorumla
+1 yılYapma o zaman
00 Yorumla
+1 yılÇokmu çirkinsin bu çaba ne ya böyle
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 362 cevap paylaştı. Artık bırakmalısın
00 Yorumlayanlışsın
00 Yorumla
+1 yılMerak ettimm doğrusu
00 Yorumla
+1 yılDoğallık en güzeli emin ol
01 YorumlaRelaks
00 Yorumla
+1 yılFotoyla atsaydın ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğallığını sev
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama
00 Yorumla
+1 yılGöğsünde de var mı
01 Yorumla
Soran+1 yılYok o
para kazan yap
02 Yorumla
Soran+1 yılKazanıyorum zaten
+1 yılYaptırma doğal ol
02 Yorumla
Soran+1 yılKötü duruyo çok
- +1 yıl