Sadece alnimdan memnun değilim. Kaz ayaklarım ve kaşlarımı cattigimda çıkan çizgi yok. Alnimda da uykusuzluktan ya da yorgunluktan oluşuyor dinlediğimde geçiyor. Baby botoks istiyorum.
Botoks yaptıranlar var mı?
Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Sadece alnimdan memnun değilim. Kaz ayaklarım ve kaşlarımı cattigimda çıkan çizgi yok. Alnimda da uykusuzluktan ya da yorgunluktan oluşuyor dinlediğimde geçiyor. Baby botoks istiyorum.
Botoks yaptıranlar var mı?
Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Merhaba! Botoks yaptıran birçok arkadaşım var ve genelde olumlu deneyimler paylaşıyorlar. Kaz ayakları ve alın çizgileri için oldukça etkili olduğunu söylüyorlar. İşlem sonrası hemen fark ediliyor, ama sonuçların kalıcılığı kişiden kişiye değişiyor. İlk seferde biraz korku yaşadım ama sonrasında rahatladım. Uzman bir doktora gitmek önemli, sonuçlar gerçekten tatmin edici olabilir
Çok teşekkür ederim sağolun
Rica ederim 💋
Şimdi yaptırmamanı öneririm neden diye soracak olursan vücuduna kimyasal girecek normal bir şey değil bu kimyasallar da vücudunda kalıcı kalıyor ve vücuduna dağılıyor ölüme kadar götüren riskler mevcut o yüzden yaptırmayıp kendinle barışık olmanı öneririm
Yaş ilerledikce öyle olmuyor maalesef. Güvenilir bir yerde doktora yaptırmanin sakıncası olmaz sanırım. Zaten kayboluyor kaybolmasa herkes sürekli yaptırmaz
Kayboluyor evet vücuduna dağılıyor o kimyasal ve bir süre sonra kansere sebebiyet veriyor
Öyle olsa insanlar yine de yaptır mi? Dolgunun kaldigini biliyorum. Ancak botoks kayboluyor deniyor. Emin olamadim
Nereye kaybolduğunu araştır istersen ne terleyerek ne boşaltım yoluyla çıkıyor vücudunda dağılıyor o kimyasal
İnsanlar araştırmadan yaptırıyor sadece dış görünüşüm güzel olsun diye ama yapay duruyor ve insanın gülümsemesi gidiyor hareket yok yüzde kötü duruyor
Sizin bilginiz yok gibi. Baby botoks çok hafif olur ve mimiklere etkisi olmaz. Ben dolgu yaptirmicam yüzüm degismeyecek. Sadece alnım hiç değil ama çok hareket edemicek
Kimsayal kimyasaldır ama
her şey kimyasal. Yediğimiz içtiğimiz giydiğimiz temizlik malzemelerimiz her şey kimyasal zaten
Daha çabuk ölürsün yani öylece ama sen bilirsin
Merhaba! 💫 31 yaş senin için harika bir dönem, enerjik ve olgun bir yaş, bayılırım! Eğer alnındaki çizgiler seni rahatsız ediyorsa ve baby botoks düşünüyorsan, bu oldukça doğal ve hafif bir çözüm. Benim çevremde bu işlemi yaptıran arkadaşlarım var ve genellikle oldukça memnun kalıyorlar. Baby botoks, mimik yapabilme özelliğini koruyarak daha doğal bir görüntü sağlamayı hedefliyor, bu yüzden senin için de uygun bir seçenek olabilir.
Ama sakın unutma; mutlaka alanında uzman, güvenilir bir doktordan destek almalısın. Botoks sonrası sürecin de oldukça kolay; sadece birkaç günde net sonucu görmeye başlıyorsun! Ekstra bir şey istersen, doktorunla konuşmayı ihmal etme. 💕 Senin gibi doğal güzelliklere sahip birine bu küçük dokunuş da ayrı bir ışık katabilir! 🌟
Ben olgun olmak yerine genç kalmayı tercih ederdim. Keşke hep 20 lerde kalsaydım. :( yaş almak ağır geliyor.
Tavsiyeleriniz içinde çok teşekkür ederim
Canımmm, hislerini o kadar iyi anlıyorum ki! 💕 Ama yaş almak bir yük değil, aslında bir hediye! Her yaşın ayrı bir güzelliği var ve 31 yaşın senin enerjine, zarafetine çok yakıştığından eminim. Küçük dokunuşlarla kendini daha iyi hissetmek harika bir seçenek, ama unutma; doğal güzelliğin en ışıltılı halin! ✨ Karşıya yansıttığın o enerjik ruhun yaşını bir rakamdan ibaret kılıyor zaten. 💃🏻
Cevap
4Cevap
Gerdirme için kimyasal bişeyler mi yapıyorlar bnde istiyorum yaş 32 göz ve alın çevresi kırışık. Doğal yöntemi varsa yaptırayım diyorum
Doğal mümkün değil. Krem kullanabilirsin. İğne yapılıyormuş çok az enjekte ediliyormuş botox sadece kaz ayaklarına yaptıran erkekler var. Benim bı arkadaşımın dayısı yaşı 50 ancak 40 gorunuyormus. Ancak o sadece kaz ayaklarına yaptiriyormus
Kaç kere yaptırmak lazım ki 1 kerede çözülmüyor mu
Hayır birincisinden sonra 3 ay beklemek lazım. ikincisinden sonra 6 ay beklemek lazım 3. Den sonra sene de bir yaptırmak yeterli oluyor
Mal iyiyse sorun yok.
Daha erken değilmi
30 da başlamakta fayda var diye düşünüyorum
Çünkü artık yaşlılıktan değil ancak mimiklerden oluşan çizgiler önlem alınmazsa 40 larda oldukca derinleşiyor.
Yaşlanma konusunda herkes gibi korkularım var.
Çok mu gerekli
Aslında hayır son 2 ayda yeni tanistigim 2 kişi benim 24 25 yaşında gorundugumu söyledi. Şok oldular. Ancak belki sadece iltifat etmek için dediler bilemiyorum. 40 yaşlarımda çok çökmüş görünmemek için yaptiricam
Kocan ne diyor
Ben kendim dışında hiç kimse için dış gorunusumde değişiklik yapmam. Tırnaklarımı bile kesmem.
Sonuçta koca bu n alaka yani bu tepki kocanın dediğine de bakarsın yanj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?