21 yaşında yüzüme botoks yapmalı mıyım?

Alnına yaptırabilirsin biz 25 yaşından sonra düzenli botox öneriyoruz hatta ama ağız kenarındaki ince çizgiler genetik olabilir prp yaptırabilirsin hem kendi kanını yüzüne enjekte ediyorlar bi sorun olmaz
Eski haline dönemiyorsun maalesef etkisinin geçmesini beklemen gerek (ortalama 4-6 ay)
Daha çok gençsin cildinde kırışıklık olması normal değil stresli durumlar yasamış olmalısın. Sana önerim botoks motoks yaptırma önce bir doktora git ve beslenmene dikkat et cilde zarar veren gıdalardan uzak dur ve düzenli cilt bakımı yap. Kolajen bakımından zengin gıdaları mutlaka ye. Özellikle işkembe kelle paça gibi.
Cevap
6Cevap
Botox bağımlılık yapıyor yatırdıkça yaptırman gerekiyor ve bi süre sonra düzeltilemeyecek şekilde sarkıyor.
Yaşın çok genç. Instagram'dan hemen badessnews i takip edip kendine bir cilt bakımı rutini oturt. Ondan sonrasına sonra karar verirsin
İnan o botoks'un şişlikleri seni daha nefret ettirecek.
Bence yaptırabilirsin ben de alnımdaki çizgiler için yaptırmayı düşünüyorum
Botoks için erken gerek de yok zaten botoks yaptirinca her 6 ayda bir yaptirman gerek onun yerine yüz yogası, masajı yapmalısın düzenli yaparsan kalicigi olur
İran yapistiricisi var göndereyim bir paket boşa masraf etme
13 yaşımda yüzüme dövme yaptırdım dünyaya 1 kere geliyosun neden yaptırmayasınki gençligini kullan yakinda şansin olmiyacak
Öncelikle doktora gitmelisin yüzüne göre nemlendiriciler sürünce bu sorun kalkar ortadan botox için henüz çok erken
Vallahi doğallık en iyisi tabiki ama kendini nasıl iyi hisederim diyorsan yap derim
Çok erken botoks için
yaptır yaptır koş hiç durma
Kesinlikle yapma bence
Yaptırma bence
sen beyaz tenlı mısın?
En İyi Cevap