Hayatınıza aldığınız insanı giyim kuşam, yaradanın verdiği kaş göz vücut güzelliği ile degerlendirir misiniz?
Evet
Hayır
Kararsızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şimdi yalan söylemeye gerek yok. Herkes ilk bakışta önce dış görünüşe bakıyor. Ben de ilk bakışta dış görünüşün önemli olduğunu düşünüyorum. Tabi sonradan huyu, suyu, karakteri devreye giriyor. Zaten aşk, sevgi dediğimiz şeyler hem karakterine hem de kaşına gözüne olur. Birinin dış görünüşüne de aşık olmak ayıplanacak bir şey değil. Bu yüzden önemli diyorum.
Uyum çok önemli.. benim için uyum kafada başlar orada biter.. hayata beraber bakabilmek ortak kararlar verebilmektir esas olan.. bugün çok güzel kızlarımız çok güzel erkeklerimiz var peki bu güzelliklerin bir garantisi var mı? her şey bir anlık her şey insan için... hele bide kılık kıyafeti kriter yapanlar varki vay haline diyorum ve essege altın semerde vursan essek yine essek diyorum..
İyi geceler..
Cevap
6Cevap
Çoğu yok desin bizde rahatlayalım yok işte renkli gözümüz napalım 😂😂
Bence herkes için önemli. Sizin yukardaki kız arkadaşla yaptığınız konuşma çok ilginç. Bende şunu soruyum. Sen ne mezunusun işin gücün var mı? Erkekler sizin gelir kaynağınız mı? Ya nasıl kafa bunlar. Parayı veren düdüğü çalar yani. İki aşk sevgi cümlesiyle de adamlar sizi seviyor sansın. Sizler resmen statüye aşıksınız karakter falan hikaye
Kișilik falan önemli tabi ama bide güzel olması gerekiyor giydiklerine tarzına dikkat etmesi gerekiyor konușma șekli falanda önemli. Herșey iç güzellik değil yani.
evet önemlidir ama ilk 5 dk için sonra konusuyorsun ve hayvanat bahçesine gidiyormuş gibi hissediyorsun
Önemli tabi ki. Sen hiç yüzü yaralı olan, burnu ağzı yamuk olan, şişman zayıf birinin ya da güzel kaliteli marka kıyafetleri olmayan birinin sevgili olduğunu gördün mü? İmkansız bir şey bu.
Kararsız kalırım. Ne mezunu? İşi gücü var mı?
Kafanız fikirleriniz uyuşuyorsa kabul et.
Güzel olmayan kıza bakmam
Çünkü günah
Evet.
önemsiz diyen yalan söylüyordur
ilk 4 ne çok merak ettim :D
evlisin buldunmu bari öyle birini
asfkjslakfslş kesin şansadır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?