Her erkek önce güzelliğe bir bakar. benim için önce yüzüne baktığımda yüz hatları önemli. at gibi bir hatun da olsa yüzü hoşuma gitmezse olmaz. sonra da fizik. yani fizik dediysek sonuçta manken bakmıyoruz. kilo boy oranı iyi olsun. ince bel şart.
yukardakiler yetmez sadece. o ön eleme kısmıdır.
ön şartlar tamamlandıysa gelelim diğer özelliklere...
1-ne istediğini bilsin. yani ben düz adamım kardeş. dolambaçlı yollardan gelmesin.
2-sadık olsun. yani g*tü başı ayrı oynayan hatun bi öte gitsin.
3-karakterli olsun. yani sırf ben istedim diye kendinden ödün vermesini beklemem. aynı şey tam tersi benim için de geçerli. bi de bunlar için trip atıp trip yemeyelim. tabiki ortak karar alınacak konularda karar ortak alınır.
4-çok bunaltmasın. yani birlikte tabi zaman geçireceğiz. ama benim de alanıma saygılı olsun. kimle nerde olduğumu bilsin yeri geldiğinde ama karışmasın. en azından haftada 1-2 sosyal çevremle oturabileyim. aynı şey tam tersi için de geçerli. tabi tutup da elalemin adamlarıyla takıldığını görür duyarsam öperim. aynı şeyi benden de bekleyebilir. benim de ne işim var saçma sapan ortamlarda. zaten sorumluluk sahibi adam dişisini evde akşam 10dan sonra tek bırakmaz.
5-evine sahip çıksın. yani iyi bir anne iyi bir ev hanımı olsun. aynı şeyleri benden de beklesin.
6- arada tartışmalar olur. tamamen aynı düşünemezsin. ama dozunu kaçırmamak önemli burada. herzaman herkesin istediği olmaz. olayı iktidar kavgasına bozmasın. tartıştıktan sonra 2-3 saat sonunda sinirler yatışınca gelip sana kahve yaptm gel şunu sakince konuşalım demesini bilsin. ya da ben bu hareketi yapınca küstüm konuşmuyorum deyip beni cin atına tekrar bindirmesin.
7- belli bir dünya görüşü olsun. yani bağnaz olmasın. bağnazlıktan kastım dinci olmasın değil sadece. ben ne çağdaş geçinen bağnazlar gördüm. körü körüne hiç bir fikre bağlanmasın. akıl süzgecinden geçirerek düşünerek konulara yorumda bulunsun... Ve en önemlisi benim olsun sadece...
valla karşı cinste güzellik anlayışım, normal zayıf çekici bir vücut. öyle büyük göğüslü geniş dolgun kalçalı ilgimi çekmiyor yani gözüm kapansın istemiyorum anlatabiliyor muyum. ondan sonra aradığım şey akıllı ve kendini geliştirmiş olması. yeniliklere açık olması. sonra tabii ki dine bağlı olmaması çünkü ben ateistim. dine bağlı biriyle anlaşabileceğimi düşünmüyorum. karakter olarak da saygılı ve anlayışlı olsun. yani bu kadar anlaşabileceğim biri olsun.
İnsan olsun adam olsun öncelikle tabii ki birazcık duyguları olsun daha sonra esmer olmalı tabii ki çok aşırı kilolu olmasın fakat çok kaslı bir erkek olmasına da gerek yok böyle işte boyu çok uzun olmasın 1.80’in üstüne çıkmasın mümkünse benden uzun bir erkek istemiyorum çünkü benim boyum 1.75 ben de çok uzun olmasın
Karakterli olsun, kendini taşımayı bilsin, bir öyle bir böyle olmasın, değer versin ki verdiği değeri görsün, kendine baksın elbette ama öyle kalıpların içerisine de sokmak yanlış bana göre. İnsan zaten sevdiği kişiyi her şeyiyle sever. Keyifli günler..
Karşı cinste güzellik anlayışım karakteri yani bana olan davranışları ve kalbidir. yani sevdiği konular ya da sahip olduğu hobiler. dış görünüş olarak ise daha çok beyaz ten. keskin yüz hatları. sarı veya siyah saç.
Karşı cinste değil, insanlarda güzellik arıyorum. Böylece güzelleştirir herkes etrafını ve daha iyi bir dünya olur burası da. Kalbi, ruhu, karakteri ve ahlakı güzelse güzeldir bir insan. Kalbinde herkesten, her şeyden önce Allah varsa ve harbiden O'na inanıp emirlerine uygun yaşıyorsa o insan güzeldir.
Ruhu, karakteri ve edebi yerindeyse zaten onda çirkinlikten ya da kötülükten bahsedemeyiz. Ama bu melek gibi biri olduğunu da göstermez elbette. Her insan hata yapar çünkü önemli olan telafi edip tövbesini edebilmek ¢
Çünkü ben de o aradığı erkek olduğu için isterim. Şu bir gerçek ben dış güzelliğe önem vermem iç güzelliğe bakarım lafı tamamıyla yalan. Çünkü güzelliğin içinde göze hitap da vardır gönüle hitaptan sonra. Benim güzellik anlayışımda esmer ve kumral olmasını isterim. Aşırı sarışın olması benim dikkatimi çekmez. Esmer kumral olup yanında gamzesi varsa işte ona biterim hdhdfhfh
Öncelik dindar birisi olsun. Sonra bana göre çok güzel olsun. Herkesin güzellik anlayışı farklı. Benim çok bi kriterim yok yani. Ben sadece açık tenli bayan arkadaşlardan hoşlaşıyorum sanırım. Bide sigara içmeyen. Bide dövmesi olmayan. Bide estetik yaptırmamış olan. Birde kaşlarını aldırmayan Birde...
Sevmeyi ve merhameti bilsin. Fiziksel olarak ne kadar iyi olursa olsun sevmeyi, merhabeti, sadakati bilmiyorsa, acımasız ve sefkatsiz ise asla güzel olamaz. Zaten gerçek güzellik görüntüdeki güzellik değil. Leyla ile Mecnun misali
Öyle bir kadını hak etmeniz için önce kendinizi geliştirin ondan sonra boş beklentiye girin. İnsan önce kendini geliştirmeli bu kadın veya erkek olsun. Ne kadar az beklenti o kadar az hayal kırıklığını yaşarsın... 😎✌🏻
Bunu isteyen erkek kendide öyle olsun yoksa söz sonuna kadar doğru. Olmayacak insanlar bir tarağın hayatının içine ediyor. Zamanımız dış görünüş süslü sözler zamanı. Aslında gerçekçi insanlar bir noktadan sonra her şeyini açıyor ve fedakarlık ediyor
Böyle mükemmel bir kadını zaten sadece Kıvanç Tatlıtuğ gibi hem başarılı hem yakışıklı hem mütevazi insanlar hakeder diğer türlüler haketmez ama nedense diğer işe yaramaz tipler hep böyle taleplerde bulunur
gonlu kadar guzel olsun. eksıgı ıllahakı olsun cunku bır robot degıl , o da benım gibi insan bir incir tanesı doldurmaya calısalım sevgıyle berarber. hayat kısa ve bu kısa zamanda o da mutlulugu benım kadar hak ettıgını dusunuyorum.
Beraber olalım, birbirimizi sevelim, aynı yolda yürüyelim. Bu dünyada neye sahip olursam olayım hep daha fazlasını isteyeceğim. Neden bu kadar azıtayım?
1.84 boy white plus ten, açık kumral saç yeterlidir diye düşünüyorum, bizim kızlarda kendini üstün görme var her zaman tabi hepsinde değil, mesela 1,50 boyu varken 1.80+ erkek istemeleri gibi
Alfa gibi erkek. Yani tıpkı kadın gibi yakışıklı çekici zeki adımını iyi atan ve adamını iyi seçen az konuşan ama yerinde konuşan cidden böyle erkek az
Benim ne gibi bir iddiamın olduğunu düşünüyorsun hala anlamış değilim? Soru detayında güzelin seksiyim diye bir iddiada bulunmadım hoş bu güzel ve seksi olmadığım anlamına gelmez tabiki. Ayrıca kimin konuşması gerektiğini dair de bir iddiam olmadı sadece soruyu sorup resmi okumanızı belirttim ne manalar çıkardın sen şimdi buradan
yüzü güzele doyarsın ama gönlü güzele doyamazsın demiş eskiler, hepimizin boyu posu kaşı gözü tek bir anda kaybolup gidebilir, ruha hitap etmesi önemli