Benim bir arkadaşım var. Kızın beli yok, ciddi anlamda beli yok. Her buluştuğumuzda diyor ki: ''Yaaa göbeğim çıktııı!'' Dövesim geliiiyoor! :D :D A aaa!
Var mı sizin çevrenizde böyle tipler? *-*Fizik bu bir de sjdsj
Güzellik kavramıyla kafayı bozmuş mükemmelliyetçi bir kişiye tavsiyeniz ne olur?
Aslında hemen her insan oldukça güzeldir. İnsanlar kendi değerlerini pek bilmiyorlar. Çünkü her insanın kendine has güzel yanları vardır gadası. Ama insanlar kendi değerlerini gözardı edip başkalarının fiziksel özelliklerine imreniyor. Aslında hiç imrenmelerine gerek yoktur. Biraz ayna karşısında kendilerine bakmış olsalar bu tür durumları hiç yaşamazlar. Ayrıca güzellik göreceli bir kavramdır. #gadası
Hiçbirimiz güzel değiliz ben de olan şeyler sen de yap ama sen de olan şeylerde ben de yok her insan kendince aslında çok güzel ve özeldir çünkü hepimizde farklı bir cevher var ikimizin boyu uzun ikimizin gözleri güzel kimisi saçları güzel yani bir tek güzellik göreceli bir şey bana çok güzel gelen bir şey senin için hiçbir şey ifade etmiyor olabilir ya da senin için çok güzel olan bir şey belkide benim için hiçbir şeydir. #reda
Hayatta her şeyin dış görünüşten ibaret olmadığını, başka önemli şeylerle de ilgilenmesi gerektiğini, cildine fazla ve yanlış bakım yaparsa erken kırışacağını, bir gün hepimizin bu dünyadan göçüp gideceğini kendisine hatırlatırım.
Dünya malı uçan halı demiş üstad. Bırak bu hayatı hısrların değil sen yönet. Kendini hisset akışına bırak. Bazı güzellikler kendiliğinden olur kendiliğinden gelir. Yarın bir gün pişman olmamak için abartıyı bırak ve yaşa hayatını doya doya. Kusurlarını sev çünkü kusurlar bir düşman değil kaldı ki hiçbir görünüş bence kusur değil. Geçici bir süs.
Bazı insanlar gerçekten çok abartıyor. Kafaya öyle bir takıyorlar ki anlam veremiyorum valla. Bazısı da elde edince o boşluğa düşüyorlar ee elde ettin ne oldu sıkıldın çünkü değer olarak bir şey ne arttı ne düştü. Sonra da elde olan zamanın güzelliği kaçıyor valla. 😄
Merhabalar 🎈 Kimse mükemmel değildir ama kafayı fiziği ile bozmuş, sürekli “göbeğim çıktı, ay yok yemem ben, sence zatıf mıyım” gibi örnekler çoğabilir, öyle insanlara cevap vermiyorum ya. Komik geliyor, bu kadar takıntılı olmaya gerek yok, hayatta daha önemli şeyler var. Genelde susuyorum, susmakta cevaptır ne de olsa..
Ben bunun bir tür hastalık olduğunu düşünüyorum. Baya baya hastalık yani. Bazı insanlar gerçekten kendi ile kafayı bozmuş. Benim de bir kız arkadaşım yemek yemiyordu kilo alacağım diye. Ya tamam dikkat et fit kal anlıyorum ama bu kadar delirmeyin arkadaş.