Merhaba, bence evet spor şart. Düzgün ve çekici bir fiziğin sporsuz elde edilmeyeceğini düşünüyorum şahsen. Tabi düzgün bir fizik için sadece spor da yetmiyor. Düzgün bir beslenme de spor gibi şart diyebilirim. Diğer soru için cevabım yok bilemiyorum. Bazen yetmeyebiliyor.
düzgün bir fizik için spor şart ama sadece sporla da olmaz düzenli ve dengeli beslenmekte şarttır
ayrıca güzel bir fizik güzellik kanununu yerle bir etmeye yetmez fizik yanında yüz güzelliği de olmalıdır
arkası dönük bir kişi fiziken çok güzeldir ama size karşı döndüğünde yüz güzelliği yoksa fizik güzelliği unutulur ve bu da maratonda derece yapmanızı sağlar :D
Spor her zaman iyidir ama güzel bir fizik için gereklide değil önemli olan genetik, genetik olarak fiziğin güzel değilse sporda düzeltemeyebiliyor kwjxkwnxj
Fiziği güzel olan kadınlar yüzü güzel olmasa dahi oldukça çekici görünebilirler, çünkü erkeklerin gözü yüzden önce güzel hatlara sahip vücudu görüyor. Düzgün bir fizik için ise evet spor kesinlikle şart çünkü az yemek sadece yağ eritimini sağlar ve spor ile sıklaştırılmaz ise yağ eriyen bölgelerde deri sarmaları olur ki bu kilolu olmaktan bile daha kötüdür.
Düzgün fizik için., Ağırlık antrenmanı olmasa da spor yapmak şart.. Bu plates olur, yürüyüş olur, başka bir şey olur... Hareketli olmak ve hareket etmek şart diye düşünüyorum... Oturduğun yerden, hareketsiz bir hayatla düzgün fizik elde etmek, bence zor. Genetik faktörler hariç tabi. Genetik faktörler olsa bile hareketsiz bir yaşam insanın fiziğini de bozar diye düşünüyorum.
Spor yapmıyorum en azından düzenli bir spor yapmıyorum ama fiziğimiz hemen hemen aynı. Sadece üst bölgem bu kadar dolgun değil. Spor önemli ama genetik daha önemli. Tıpkı genetik olarak poposu güzel olan kadınlar gibi. Bişey yapmalarına gerek yok
Beden hocamız sürekli spora git evde spor yap falan derdi sıkılaşmam lazımmış kendisini kiloluydu bize karışırdı sanırım kanun bu şekilde isteyen istediği gibi olsun
Spor yapmıyorum ama fiziğim güzel bence tabi fotoğrafta ki kadar dolgun değilim ama bence bu genetik bir olay zaten. Bazıları spor da yapsa düz kapı gibi. Tamamen genetiğe bağlı sporla daha güzel yapılabilir sadece ama sporla olmayan bir şey var olmaz bence estetik yoksa işin içinde tabii.
Sağlık ve vücut güzelliği için spor şart. Özellikle erkeklerin doğal yollar ile testesteron hormonunu yükseltmek için en kolay yol o demirlerin altına girmek 😉
Selamlar 🙂 Spor yapmadan da düzgün fiziğe sahip olanları tanıyorum ama spor sadece görüntü için değil sağlık açısından da yapılıyor, o yüzden sporu hayatımızdan çıkarmamalıyız.