Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılErkekler hep açmakta rahat oldukları İçin göre göre bence normal gelmeye başlıyor insanlara.
Ama bayanlar hep gizlediği için normal gelmiyor ve hep bir özenti oluyor.
Hatta ilkel kabileler de yaşayan bayanlardan örnek verelim. Erkek ya da kadın hepsi sadece alt taraflarını kapatırlar. Yani göre göre hep normal geliyor bayan ya da erkek fark etmeden.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet bende bunu destekliyorum meme bir organ değildir 😂😂 Ne yapalım şimdi memelere özgürlük kampanyası mı başlatalım?😂 Dünya buna hazır değil ki dünya talibanın kadınlara gösterdiği zulme bile hazır değil razı. Hemen duyarımı kastım ve gidiyorum.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
70Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılEstetik bir görüntüsü yok ondandır. İnsanın görünce şöyle off yavrum diye avuçlayası gelmiyor ama olsun beylerde avuçlanma konusunda başka taraftan yırtıyor 🤣🤣
113 Yorumla- +1 yıl
@ωιтcнєя huyum kurusun 🤤🤤
- +1 yıl
Sabah sabah verdin odunu hee 😂
ben kadın memesini ayıp olarak görmem şahsi söylüyorum bunu yani kadın açıkmış kapalıymış takmam okadar... ama malesef millet yobaz hayvan olmuş senin sorunun cevabına gelince şekilcilik diyelim geçmişten günümüze anlam yüklenmiş öyle gelmiş öyle gidiyor... avruda millet cıplak gezse birbirine bakmaz perde olmayan ev var kimse kimseye bakmıyor... bana kalsa herkese saygım var ama ne biliyim yaz günü kara çarşafla gezen beni rahatsız eder dekolteli olan değil... cünkü kara carsaflı cok rahat bomba taşır hırsızlık yapar içindeki ekek olabilir... çoook şey yazarım sana çoook örnek veririmde değişmez bazı şeyler
10 Yorumla
+1 yılBende açıp gezmek istiyorum ikizler güneş alsın istiyorum
41 Yorumla- +1 yıl
ailen yokken yap gezebilirsin bence
+1 yılNormalleştirmeyle alakalı bir erkeğin tişörtünü çıkarması bir kadına göre normal ama bir kadının tişörtünü çıkarıp durması normal değil ben burada illa kadında çıkartabilir demiyorum ama olan bir erkek algısından bahsediyorum.
20 YorumlaYumurta hucresi disi oldugu icin aslinda hepimiz ilk başta bağyan oluyoruz nejje sonraki haftalarda cinsiyet kavrami devreye giriyor bu yuzdende erkeklerin memişleri varmis yani ayıp kapayın uleyn 🤪🤪
20 Yorumla
+1 yılErkek memesi kadın memesi gibi bir görsele sahip değil yani bizdeki gibi estetik ve çekici duran bir tarafıda yok. İki boncuk gibi meme ucundan kimse tahrik olmaz )
30 Yorumla
+1 yılçünkü onların memesi çekici değil de ondan 😀 bizimkisi dekolte kısmından o görüntü bile çekici
50 Yorumla
+1 yılKadın memesi kadar dikkat çekmediği için olabilir mi 😃 Yani allah aşkına şurda 10 erkek 10 kadın göğsünü açsın bakalım kadınlar da erkekler de en çok hangisine bakacak 😂 Keyifli günler..
10 Yorumla
+1 yılAynı meme, değişen bir şey yok. Embriyoda herkes ilk başta kız olacakmış gibi gelişiyor, daha sonra erkek olacaksa erkeğe dönüşüyor ama memeler kalıyor.
00 YorumlaBiz değil siz garipsiniz. Ayp yer aşağısıdır. Biz gereken yerimizi kapıyoruz. Ama siz sarkmasın diye göğüslerinizi de kapatıyorsunuzz. Kapatmasanız herşey çok güzel olıcak
00 Yorumla
+1 yılSiz kadınlar olarak bizim memelerimize baktığınızda haz ya da etkilenme hissediyor musunuz? Biz erkekler sizin memelerinizi gördüğümüzde hissediyoruz da
02 Yorumla- +1 yıl
Senin varya ebenden dedene bi soverim mk pici uzun zamandır çevremde senin gibi güzel kardeşim görüyorum lan dallyarak ayak fetisleri var heryerde sende ayağını kapatacak misin O zaman sen bir kadın oldun mu da nelerden haz alıp almadığını bilip etraftan duyduğunda boş konusuyon sektir oku öğren gel kadının da hazlari olduğunu unutma velete bak senin gibiler yüzünden bu algılar var zaten
- +1 yıl
@benZeynn Terbiyesiz kadın
- Güzellik & Bakım konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılSadece görüşleri okumaya geldim ben de bilmiyorum bu sorunun cevabını ama bence bizim ki gibi dikkat çekmediğindendir.
10 Yorumla
+1 yılKadının memeleri her zaman daha dikkat çeker. Erkeğin küçücük bişe dldkdk avuçlanmaz bile ele gelmez
212 Yorumla- +1 yıl
@QNøbødy erkeğinki gibi düz olmaz asla ckckfk
- +1 yıl
@QNøbødy hamile olduğu zaman düzeliyor çocuk emzirmek için
- +1 yıl
@QNøbødy ama istisnalar kaideyi bozmaz mantığını düşünürler, herkesin memesi öyle değil istisna oluyor bu yüzden kadın memeleri cinsel obje görevi görüyor
- +1 yıl
@QNøbødy her kadının üreme organı ve süt organları aynı boyutta sadece diğer kadınlar yağlı oluyor ve ablamın ikinci hamileliğinden önce 90 kullanıyordu hamilelik sırasında 105 oldu kızı 6 yaşında 100 kullanıyor yani kalıcı da büyüyebilir
- +1 yıl
@QNøbødy onunla alakası yok ergenlik döneminde kilo alırsanız göğüşler daha çok büyüyor kilo versenizde göğüsler gitmiyor misal ben 15 yaşında en fazla 43 kilo olduğum için 29 yaşında yarım atlet giyiyorum ama silikon taktırcam göbek yağından alıp göğse koyuyorlarmış gerçi bende yok 52 kiloyum ama illa bulurlar damla model taktırcam
+1 yılPeki benim giyecek kıyafet bulamamamın haksızlık olması ya da evlilik teklifini benim etmemin gerekmesi neyse bu uzar daha fazlasına gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek memesi gelişimini tamamlamamış bir organdır ve bir seksapalitesi cinsel bir çekiciliği yoktur
tıpkı bir erkek bacağı ile kadın bacağı nasıl bir birilerinden farklıysa erkek memesi ile kadın memesi aynı derecede bir birilerinden farklıdır00 Yorumla
+1 yılhayır haksızlık falan değil o senin subjektif düşüncen sadece hahah bize yasak yok öyle kıskanmaa :D :D
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 324 cevap paylaştı. Madem meme memedir niye biz kapatiyoz kadinlar açsın alla alla dicem sapık muamelesi görecem o yüzden ne bilem ben demekle yetiniyorum 😉🙃
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar küçük kız memesi olsa onu da pek sorun etmiyorlar aslında. Bir de erkeklerin çoğununki kıl biraz geriyor.
00 Yorumla erkek memesi görmeyi seviyorum ama siyahi olanların skfokskgkskg ayrıca kaslı değilse sevmem o ayrı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer küçük diyeyse benimde onlarınki gibi bende açayım o zaman 😂
510 Yorumla- +1 yıl
😳 Wtf
Cevap sahibi+1 yılKiolulu erkeklerin kocaman memesi var benimki normal erkekler kadar 😅😂
- +1 yıl
: O ben kilolu sayılmama mememe baktım da bir hayal ettim 😶 uvv içim bir tuhaf oldu
Cevap sahibi+1 yılNeden
- +1 yıl
ne biliyim, mememi elleyince çalışmayan süt bezlerimi hissediyorum bir titreme geliyor çok tuhaf oluyorum : D
Cevap sahibi+1 yılBak bence ben sütyeni bırakayım sen sütyen tak 😂
- +1 yıl
Kaç beden ki ya anca 75 filan olması lazım
- +1 yıl
ya meme çok yok normal ama kendi meme biraz şey geliyor bana huylanıyorum işte tuhaf
- Güzellik & Bakım konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılbence kadınlar memelerini açsın biz niye kapatıyoruz
00 Yorumla Meme bi cinsel organ değildir bunu cinsel organ ya da özel bişeymiş gibi gösteren kadınlardır.
10 Yorumla
+1 yılErkeklerde sadece nokda kadinlarda dolgun dolgun masallah
00 YorumlaErkek memesine bakınca uyarılıyor musunuz? İşte ondan dolayı
00 Yorumla
+1 yılDimi bencede hadi soyunalim hep beraber hadi memelere ozgurlukkkk🕊️☮️✌️
😈😈😈😈😈00 Yorumlaohh sütyen masrafı yapmıyoruz çatlayın da patlayın gızlarrr
00 Yorumla
+1 yılNiye ayıp olsun.😀kapalı olsa iyidir yoksa açık olması çok da şey değl
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 355 cevap paylaştı. Güzel fikir.
Erkek sütyeni üretimine karar verdim.00 YorumlaBi baksana bi Allah aşkına garı memesi gibisi var mı
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadın memesi ile erkek memesi arasında Kaf Dağı kadar estetik ve çekicilik farkı var sister 🤣🤣
01 Yorumla- +1 yıl
Ona kalırsa ayak fetişi olanlar için ayak estetik ve çekici o zaman ayaklarımızı mi kapatalim
Güzellik & Bakım konusunda 968 cevap paylaştı. Bencede kapatmalılar. Gerçekten iğrenç görüntü oluşturuyorlar
00 Yorumla
+1 yılerkek memesinden süt gelmiyor bi de o kadar byük değil
00 Yorumla
+1 yılsiz açın
sütyen parası vermezsiniz
don zaten 5 lira02 Yorumla- +1 yıl
5 lira mı 😶 daha geçen hafta 70 lira verdim
- +1 yıl
@Cegos_hitler 70
owww çok büyük para:D
+1 yılBen özgürlükten yanayım sizde serbest bırakın bence 😊😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü süt çıkmıyor içinden. Ama bence yinede tahrik edici olabiliyooo
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSence? Meme goruntusu seksi bir görüntü degil mi? Erkekler gotten cok meme sevdalisi.
12 Yorumla- +1 yıl
Yok ben got sevdalısıyım 😅
- +1 yıl
Memeciler cogunlukta.
- Güzellik & Bakım konusunda 533 cevap paylaştı.
+1 yılSiz de açın haksızlık bence de hani eşitlik 🤣🤣🤣🤣
032 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
@Aydan_güzel haksız mıyım müjgan 🤣🤣
- +1 yıl
Haklısın diyemem hakzıssında diyemem.😂 bende anlamadım 😄
- +1 yıl
@Aydan_güzel işte böyle arafta bırakırım 😎😄 teorik olarak haklıyım bence kadın eşitliği önemli siz de açın baskılara boyun egmeyin arkanizdayim 🤟🤟🤣🤣
- +1 yıl
Kendi adıma konuşayim ben açmam kapalıyım çünkü. Haa kapalı olmasamda açmazdım zaten. Ama diğer kızların arkasında ol sen😄
- +1 yıl
@Aydan_güzel 🤣🤣🤣 yok beeeee makara yapıyorum açan açsın banane 😄 ama bizim memintolar estetik değil açık olmasına karışmamak lazım napalim bant mi takalım yani 🤣
- +1 yıl
Makara yaptığını bende biliyorum😜😂😂
- +1 yıl
@Aydan_güzel çok da zeki aman da aman 🤣 bı de Fenerbahçeli olsan evlenirdik 😄 neden? Çünkü neden olmasın hayat bu 😄😄
- +1 yıl
♥❤Beşiktaşlıyımm❤♥
- +1 yıl
@Aydan_güzel hayatımızın aşkı başlamadan bitti mi yoksa nayirrrrr nolamaz 🤣🤣 Beşiktaş ne ya niye böyle bir hata yaptın 😄😄
- +1 yıl
Hata mı? 😂😂 hayatımda en iyi giden tek şey beşiktaşlı olmam😄
- +1 yıl
@Aydan_güzel Fenerbahçeli olsaydın daha iyi giderdi 😄 gel güzel bir törenle seni sarı lacivert renklerin içine alalım 🤣
- +1 yıl
Yok teşekkür ederim almayayim 😂
- +1 yıl
@Aydan_güzel sen bı düşün bence kafan karışık olabilir sabah sabah 😄 konu memintolardan buraya nasıl geldi anlamadım ama olsun iyi oldu 🤣🤣
- +1 yıl
Düşünmeme gerek yok. Beşiktaşli olarak kalacağım❤❤😅
- +1 yıl
@Aydan_güzel aman kal sen iç karartıcı renklerle halbu ki çok mutlu olabilirdik 🤣🤣🤣
- +1 yıl
😂😂siayh beyez aşktır zaten başaka aşka ihtiyacım yok😂😂😂
- +1 yıl
@Aydan_güzel Fenerbahçe aşkı bambaşka ama bir bilseydin 😄😄 Kadıköy'de evlenirdik hem de offfff 🤣
- +1 yıl
😂😂😂😂fenerbahçeli bulursun inşaallah ne diyeyim 😄
- +1 yıl
@Aydan_güzel 🤣🤣 yok ya işin makarası bu ama fenerli olsan güzel olurdu neyse ne yapalım 😁 konu buraya nasıl geldi anlamadım çok hızlı konu değiştirme yeteneğim vardır 😂
- +1 yıl
Anladık onu😄
- +1 yıl
@Aydan_güzel 🤣🤣🤣 başka konuya geçiş yapayım mı 😂
- +1 yıl
Sen bilirsin😄
- +1 yıl
@Aydan_güzel havalar nasıl sizin oralarda 🤣🤣🤣
- +1 yıl
İyi ya biraz sıcak biraz serin iyi yani
- +1 yıl
@Aydan_güzel İstanbul sıcak hoj değil 🤣 kış gelse de kendime gelsem yahu 😄 fenerin maçına gidelim seninle 🤣
- +1 yıl
Fenerin maçına gelsem yuhhh diye bağrırım kabul mü?😂
- +1 yıl
@Aydan_güzel dayak yeriz 😄 fener forması alırız sana bı de çok güzel olur 🥰🥰🤣🤣🤣
- +1 yıl
Besiktas formami giyip gelirim sana bu kızı buraya neden getirdin diye kızarlardı😂
- +1 yıl
@Aydan_güzel 😂😂 Fenerbahçe taraftarı yapmaz öyle şey seni de bagrimiza basarız 😂 ama bana bı uyarı falan gelir belki 😄 maç zamanlarını özledim beeee kapanma gelmezse maçlara akariz harbiden 🤣
- +1 yıl
Sana bildirim mi geliyor 😂 sorry 🤣🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlarınki çirkin durmasa sütyen takmazlardı merak etmeyin
00 Yorumla
+1 yılİnsanoğlu (insanlık) adam gibi (doğru düzgün) benzeri bir sürü günlük kalıplar bu tür hassasiyetin sadece kadınlara özgü olmasını sağladı. Bu sebeple ortak etik değerler sadece kadınlara yüklendi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadınlar niye aşırı derece kısa şort giyiniyor. o zaman ben de boxer giyineyim
00 YorumlaBen siyah bant yapıştırıyorum :D
31 YorumlaEmziren erkekler olsaydı kadında sağlıklı erkek diye içgüdelerimize yerleştirdi
10 Yorumla
+1 yılErkekler bırakın memeyi birini öldürse bile ayıplanmıyor feminizm istiyorum
10 YorumlaBence görülsün çok sexsi oluyorlar bi de kasa çok iyi
11 Yorumla- +1 yıl
Sagol
Kanka erkek memesine hiç hallenen görmedim bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılAaa cevap yazmak İÇİN çok geç kalmışım paylaşım dün yapılmış 🥺
00 Yorumla
+1 yılonlar büyük olmadığından öyle o yuzden ayıp değil kadınlar için ayıp ama kocaman
00 YorumlaHahahshsj güzel soru ama sizinkisi tahrik edici bizimkisi değil
00 Yorumla
+1 yılCünki erkek memesi tahrik edici değil
30 Yorumla
+1 yılerkeklerin memesi varmis😶
20 YorumlaErkeklerde kapatsın mahsuru yok 😌
10 Yorumla
+1 yılKadın tüm vücuduyla mahremdir tek memeye değil
10 Yorumla
+1 yılçünkğ cocuk emzirmiyolar 🙃
10 Yorumla
+1 yılbence ayıp zaten göstermem ben
00 Yorumla
+1 yılSeksi bir çağrışım yapmadığı için
00 Yorumla
+1 yılSizinkini emmek fantazi yapmak daha hoş.
00 Yorumla
+1 yılEmilecek kıvamda olmadığı için
00 Yorumla
+1 yılReiz haklısın keselim mı Ahhahaksjsjsjsj
00 YorumlaHiç düşünmedim. Cinsel bir estetik yok ondandır.
00 Yorumla
+1 yılMızıkçılık yapan sizsiniz, neden kapattınız ki? 😂
00 Yorumla- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri