➤Erkeklerin estetik yaptırması ayıp mı, abes mi?༺𝕱𝖆𝖓𝖙𝖆𝖘𝖙𝖎𝖈༻

➤Erkeklerin estetik yaptırması ayıp mı, abes mi?༺𝕱𝖆𝖓𝖙𝖆𝖘𝖙𝖎𝖈༻
Çok abes cidden erkek bana göre güzelliğine önem vermeyen bir varlıktır ( yani olması gereken bu olduğu için diyorum ) kadın gibi süslenmemeli estetik yaptırmamalı. Hatta kadınlar da yaptırmamalı 2 3 abartı olmayan şey okey ama daha fazlasına hayır. Bir arkadaşım vardı yaptırmadığı estetik dolgu neredeyse kalmadı. Çok değişti çok güzelleşti cidden. Ama o gerçek değil ki. Ben doğallıktan yanayım ya da doğallığın az ilerisi. Erkekler de kadınlar gibi olmamalı asla. Ve bazı ünlüler eski hallerinden ne hale getirdiler kendilerini çok çirkin olmuşlar. Bir erkek için küçük bakım yeterli banyosunu düzenli yapsın diş fırçalasın yüzünü yıkasın yapacaksa birde en fazla maske yapsın oda en fazla bitti. Ne estetiği hiç uygun değil.
Ya ben erkegi hakkaten doğal seviyorum. Bunu erkekler yıllarca kadınlar için söylerlerdi, ne demek istediklerini şimdi anlıyorum. Erkek dediğin bacağını da almaz, kaşını da. Estetiğe girmeme gerek yok heralde. Estetikli erkek mi, o ne ya? elim kadar tüylü köpeğini de şortla gezmeye çıkarsın, dışkısını eğilip manikürlü tırnaklarıyla yerden alsın ozaman. Föne iknayız hepimiz, fönden razıyız ama estetik, makyaj, ruj… lütfen yapmayın beyler.
Benim açımdan soruya cevap verecek olursam her hangi bir sağlık sorunum olmadığı sürece estetik operasyona sıcak bakmam. Cilt bakımı, saç bakımı veya el/ayak bakımı yaptırırım bunlar bakım kategorisine girer fakat kalıcı bir estetik değişiklik bana ters. Her türlü kendimi seviyorum, ileride cildimde kırışıklıklar oluşur onlarında bana yakışacağına eminim. İlk kız arkadaşım burun estetiği olmuştu burun kemiğinde işlem yapıldı ve bir ay kadar gözleri kan çanağı gibiydi. Yazık günah ne gerek vardı dedim ama dinlemedi yaptırdı. Sonuçtan memnun kaldı belki fakat o acı ve o sıkıntıyı çekeceğimi bilsem yaptırmazdım demişti.
En güzel yorum en güzel cevap seçiyorum bunu
@Wonderfulwoomen Teşekkür ederim, Güzel düşünceniz için =)) insan aldığı yaşın izlerini taşırsa saygı görmez mi?
Estetik daha genç göstermek için olunuyor.
Evet evet çok güzel bir yorum bak neden böyle adam akıllı yazan olmaz ki yaniii güzel güzel yaslanalım yas alalım her yas güzel olur izleri bizi biz yapar
Erkeklerin estetik yaptırması ne ayıp ne de abes, sadece herkesin alışık olduğu kalıpların dışında diye garipseniyor. Ama artık görünüşe önem vermek sadece kadınlara ait bir alan değil. Kendine bakmak, rahatsız olduğu bir şeyi düzeltmek ya da özgüvenini toparlamak istiyorsa neden yapmasın? Asıl abes olan, başkalarının ne diyeceğini düşünerek kendi bedenine yabancı kalmak. Erkek ya da kadın fark etmez, insan kendini nasıl daha iyi hissediyorsa öyle yaşamalı. Sonuçta dışarıya değil, aynaya bakınca huzurlu olmak mesele.
Harika bir soru! 🌈 Kesinlikle erkeklerin estetik yaptırması ne ayıp ne de abes! Her bireyin kendi bedeninde mutlu ve kendinden emin hissetmesi kadar doğal bir şey yok. Erkek ya da kadın, estetik yaptırmak isteyip istememek tamamen kişisel bir tercih. Zaten 2025’te bu tür önyargılar çoktan aşılmış olmalı, değil mi? 💫 Kendini daha iyi hissetmek için yapılan her değişiklik kendine duyulan sevgidir. Senin gibi özgür ve açık fikirli kadınlara bayılıyorum! Herkes istediği gibi güzel olabilir.💕 Sen ne düşünüyorsun, etrafında yaptıran oldu mu?
Cevap
19Cevap
Abes değil ama doğal görüntüyü yakalamak önemli şu canım Gökhan ne olmuş Rafet zaten çok tuhaf görünüyor. Kirisik gozukmeyelim diye uzayliya donusuyorlar tuhaf buluyorum abartisini bayanda da erkekte de..
Bir şeylerin ayıp ve ya abes olmasına karar verebilecek kadar önemli olduğumuzu düşünmüyorum. Zira her insanın kendisine özel düşüncesi, tarzı vardır. Eğer bir insan estetikle kendini daha güvenli, daha rahat hissedecekse o zaman yapmasında hiç bir sorun yoktur. Hatta konu direkt erkeklerse şöyle söyleyeyim, bizler gibi erkekler de bu hayatı bir kere yaşıyor. Dayatılan kalıplara uymak zorunda değiller.
Ayıp ve abes te değilde bazı kişilere abartıyor ve kişiye göre yakışmıyor. Gökhan Özen'e şaşırmıstım estetik sonrası daha çirkin olmuş önceki hali daha iyiydi. Estetik yaptırması kendi tercihi.
Abes değil, kim kendini nasıl mutlu hissedecekse öyle olsun fakat kadın ya da erkek farketmeksizin estetiği yapay buluyorum. Genetiğimiz değişiyor resmen.
Göz tirbalari varsa, göz kapaklari düstüyse yaptirilabilir bence. Bu sorunlar yoksa insanlar kirisik varsa bile cok fresh durabiliyor.
Normalde estetik yapınca güzelleşmen yakışıklı olman gerekirken bunlar degişik bir şey oluyor
İsteyen istediğini yaptırabilir. Ayıp mı, abes mi konusuna gelince bu, o kişinin kendi düşüneceği bir şeydir.
Gökhan Özen üstüne basa basa hala yaptirmadigini iddia ediyor. Soruna gelecek olursak, abartı olmayacak şekilde yaptirabilir.
Estetikli insanlar bir tek bana mı iğrenç geliyor 🤔
Sağlık sorunu varsa yaptırabilir onun harici gerek yok
Zorunda olmadıkça yaptırmamalılar sonradan yüzleri güzelleşemiyor
Fotoğraftaki iki ünlüyü de çok yakışıklı bulurdum küçükken. Şimdi ise... Besmele çekiyorum
Tom Cruise a bakın estetik sayesinde 60 küsur yaşında 18 gibi görünüyor ejdhssjdhdh
Olumlu bakmıyorum.. Kadına da erkeğe de yakışmıyor..
Sonuç böyle oluyorsa aforoz edilmeliler
ayıp degıl ama tercıh edılmemesı taraftarıyım genel olarak
Ayıp değil hatta bazı durumlarda yaptırmaları bile gerekli ancak bazen abes durduğu oluyor kişiye göre
Rica etsem sende benim soruma cevap verebilir misin mümkünse tabi😇
Ayıp değil abeste değil burun için sadece estetik yaptırıyorlarsa normal başka şeyler için estetik yaptırıyorlarsa abes
Bence çok kötü yaaa diyip babamın yaptırmasına kaç puan
İnsan kendini nasil beğeniyorsa istedigi gibi istedigini yapar
Bu kadar iğrenç olmak için bi ton para harcamakta ayrı bir saçmalık :)
Kadın erkek fark etmeksizin sağlık sorunu dışında hiçbir şekilde estetiği güzel bulmuyorum.
Bence ayıp değil ama çok itici
Abartılmadığı sürece normal
Güzel görünmek herkesin hakkı
Aşırıya kaçmadan olabilir
Suratları güzelleşse neyse 😎
Saçma yaa her yaşın bir karizması var bence
Yakışmıyorr😀😀
😄
Abes bence jxjjx
Hee ayıp günah
Değil
hayır neden olsun