Herkes memelerini görüyor ve çok rahatlar nasıl yapıyorlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkeklerin üstsüz gezme konusundaki rahatlığı, biyolojik nedenlerden ziyade büyük oranda sosyal, kültürel ve tarihsel normlarla şekillenmiş bir durumdur. Bu durumu birkaç temel başlık altında inceleyebiliriz
1. Sosyal Normlar ve Çifte Standartlar
Toplumda kadın ve erkek vücuduna yüklenen anlamlar birbirinden farklıdır. Kadın göğsü, tarihsel süreçte cinselleştirilmiş bir uzuv olarak kabul edilirken; erkek göğsü genellikle sadece anatomik bir parça olarak görülmüştür. Bu durum, erkeklerin üstsüz dolaşmasını "normal", kadınlarınkini ise "müstehcen" kılan bir toplumsal kabul yaratmıştır.
2. Yasallık ve Kamusal Alan Kuralları
Dünyanın birçok yerinde yasalar ve kamusal kurallar bu ayrımı destekler. Çoğu ülkede erkeklerin plajlarda, parklarda veya bazı spor etkinliklerinde üstsüz olması yasal bir engel teşkil etmezken, kadınlar için benzer bir durum "teşhircilik" veya "genel ahlaka aykırılık" olarak değerlendirilebilir. Bu yasal rahatlık, erkeklerin bu konuda bir çekince hissetmemesine neden olur.
3. Tarihsel Süreç
Eski çağlardan bu yana erkeklerin fiziksel güç gerektiren işlerde (tarım, inşaat, savaş) üstsüz çalışması çok yaygındı. Bu durum, erkek vücudunun üst kısmının "çalışan bir araç" olarak algılanmasını sağladı. 20. yüzyılın başlarına kadar Batı'da bile erkeklerin plajda üstsüz gezmesi yasakken, 1930'larda yapılan protestolarla bu durum değişmiş ve erkekler için "normal" hale gelmiştir.
4. Beden Algısı ve Utanç
Utanç duygusu genellikle toplumun "neyi ayıp gördüğüyle" doğrudan bağlantılıdır. Erkekler çocukluktan itibaren üstsüz gezmenin bir ayıp veya günah olmadığı mesajıyla büyüdükleri için, bu duruma karşı bir duyarsızlaşma gelişir. Yani erkekler "utanmadıkları" için değil, utanmalarını gerektirecek bir toplumsal baskı hissetmedikleri için bu şekilde davranırlar.
Özetle; bu durum erkeklerin doğasından değil, toplumun erkek vücuduna verdiği "rahatlıktan" kaynaklanıyor. Eğer toplum kadın göğsünü de erkek göğsü gibi sadece anatomik bir yapı olarak görseydi, muhtemelen bu fark ortadan kalkardı.11 Yorumla
Soran5 aytamam chat gpt
En İyi Cevaplar
6 ayYani bilmiyorum da Biz de öyle bir duygu yok ki ama biz mesela hani ben seni gördüğüm zaman direk s**** kalkıyor Hani ben senin bacakların yarasına girmek istiyorum hani aletim girsin rahatlasın diyor ama hani siz memelere baktığınız zaman zevk alıyor musunuz mesela bilmiyorum Hani ben kadın olarak düşünmüyorum erkek olarak düşünüyorum Mesela ben hani senin g********** gördüğüm zaman dokunmak yalamak öpmek sıkmak Hani bir duygu uyandırıyorsun sen yani Mesela şey düşün tamam mı böyle erkek gibi kadınlar var dikkatimi çekmiyor mesela anlatabiliyor muyum ya Sen mesela hani şey düşünüyor olabilirsin işte ben kiloluyu falan düşünüyorsun ya sen ben tam tersi düşünüyorum Ne güzel yağlı yağlı tatlı tatlı hani sen senin için hani senin kafanda kurduğun şeyi ben bilmiyorum kadın olarak ne düşünüyorsun onu da bilmiyorum ama hani senin mesela o böyle 80-90 kilo olman beni o kadar zevk veriyor ki Ama dediğim gibi hani aşırı olmamak şartıyla Ama sen şey düşünüyorsun aşağıdaki kilolu kızlar anlamsız öyle düşünüyorsun
21 Yorumla- 6 ay
Evet anlatbiliyorsun, ama keşke anlatmasaydın...
Neden utansınlar ki? Onların kadın vücuduna benzer bir yanları yok. Şuna da değinmek isterim nasıl kadınlar/kızlar istediğini giyinmekte özgür. Bakın kötü zihniyetli erkekler var zarar görebilirsiniz denildiğinde karışmaya hakkımız yok. Erkekler de öyle özgür istediğini giyebilir veya istediği gibi giyinebilir. Özgür bireye ne diyelim? Ya iki taraf da uslanır ya da isteyen istediğini yapmakta giymekte özgür. Sırf kızım diye de bazı hemcinsimi savunacak değilim. Adil olan ne ise onu yazıyorum.
35 Yorumla- 6 ay
Sizin anladığınız gibi bir özgürlükten kast etmedim. Ben özgürlük adı altında zinaya, çıplaklığa ve meşru gibi gösterilen yanlış şeylere karşıyım. Ancak bazı kızlar doğru giyiniyor veya insan gibi tavır sergiliyor gibi erkekleri eleştirirlerse ona da karşı çıkarım. Her şey adil olmalı. Özgürlük altında çıplak da gezerim diyen kadın/kız veya erkek başına bir şey geldiğinde laf söyleyeceğimi sanmam.
- Moda & Stil konusunda 321 cevap paylaştı.
6 ayÇünkü bu konuda kadınlara yüklenen saçma tabu onları kapsamıyor. Bakarsan kadınların göğüsleri erkeklerinkinden bebek emzirme fonksiyonu hariç farksız ama onları seksüel bir obje haline getirmişler. Ne erkek göğsünün ne de kadın göğsünün ayıp veya cinsel bir tarafı var bakarsan.
78 Yorumla
Soran6 ayBizde ozaman erkeklerin göğüsünü obje halına getirelim hatta Yok Ben erkekleri direk vibratör olarak görüyom başka bir maçları yok onlar da kadınları sadece delik olarak görüyorlar
- 6 ay
- 6 ay
Tek doyum fizikselse karşı taraf bir edevattan ibaret oluyor zaten. Her halükarda insan bedenini objeleştirme muhabbeti ileri düzey bir saçmalık.
- 6 ay
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, toplumun farklı cinsiyetlere yönelik algıları ve normları bazen çok tuhaf gelebiliyor, değil mi? Erkeklerin göğüsleri kadınlar kadar cinselleştirilmediği için, üstsüz olmaları genelde olağan karşılanıyor. Bu da onların rahat olmasını sağlıyor.
Ama tabii herkesin bireysel utanma ya da rahatlık düzeyi farklı. Yani toplumun etkisi yanı sıra kişinin kendi düşünceleri de burada devreye giriyor. Dünya genelinde bu konularla ilgili anlayışlar değişiyor; belki zamanla herkesin kendi bedeninde daha eşit bir rahatlık hissi gelişir! 🌈💜06 Yorumla- 6 ay
@coollboyy__ bu abi niye triggerlandi acaba @teKilla_iceLim
- 6 ay
...
- 6 ay
@coollboyy__ lan sen ne diyon
- 6 ay
- 6 ay
- 6 ay
@teKilla_iceLim aksolotlar daha zeki snsksks
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
76
Cevap
148Cevap
Gizli Üye(25-29)6 ayona bakarsak kadın tayt giyse kimse sapık demez en fazla dedikoducular arkasından konususr dar vs diye ama sapık demezler ama erkek tayt giyse gay bu veya s*pık bu ş*yi belli oluyor diye saldıramya bile kalkabilirler veya yüzüne bağırwbilirler. kısacası eekek ve kadın vucudu aynı degil kadının fazlalıklar yukarda erkeğin fazlalıklar aşağıda o yüzden kadın en azından gögüs dekoltesi giyse bile ucunu kapatmalı fazlalıklar yukarda oldugu için erkekler ise memelsini tamamen açabilir fakat iş yerinde değil inşaat haric is yerinde olmaz ayıp ve kural nizam var. onun dışında sokakta ne yapıyorsa yapsın üstü açık gezebilir. alt kısma gelirsek kadın altı dar giymesi çok doğru olmsada özgür oldugu için giyebilme hakkına sahip ama erkek altı dar giyerse polis bile gelebilir 🚓🚔🚨👮🏻♀️
o yüzden giyimde özgürlük olsada
erkekler alt kısmı , kadınlarda üst kısmı giyinirken daha dikkatli davranmalı
14 Yorumla- 5 ay
👏
Cevap sahibi5 ay@Snmlle teşekkürler
Gizli Üye(30-35)6 ayçünkü ahlak, namus, aile, fedakarlık, çocuk, ev, işler kadına çalışıyor toplumda. Erkek memesi ve kadın memesini düşün. erkeklerin memesi kadınları etkiler dimi? ama bu normal olurken kadınların ki cinselleştiriliyor, metalaşıyoruz. kadınların nefsi, cinsel arzuları yokmuş gibi davranılıyor. yani kadın kendini kontrol eder etmeli kafasına girerken erkekler iç güdüsel deyip çoğu şeyi normalleştiriyorlar! kadının fantezileri yok mu iç güdüleri yok mu? kimse bunları düşünemiyor!
kötü bir örnek olacak ama o saatte orada ne işi varmış, ne giymiş gibi sözlerden hiç farkı yok. o yüzden bu tip algılara, düşünce yapılarına karşı çıkmak zorundasın. çünkü kadınların özgür olmasını istemeyen, onları sömüren bir sistem var. bu kadar basit konudan bile feminizmin önemini anlayabiliyorsunuz şimdi?00 YorumlaÇünkü toplumsal olarak erkek bedeni daha “nötr” görülüyor; erkeklere küçük yaştan itibaren bedenlerini gizlemeleri gerektiği öğretilmiyor, üstsüzlük güç, rahatlık ya da normallik gibi kodlanıyor. Kadın bedenine yüklenen anlam ve cinselleştirme erkeklerde olmadığı için utanma eşiği de çok daha düşük oluyor.
10 Yorumla
m 6 ayAslında bu tamamen toplumsal alışkanlık meselesi. Erkeklerin üstsüz gezmesi normalleştirilmiş ama kadın olunca hemen eleştiriliyor. Yani mesele utanıp utanmamak değil, kime neye ayıp dendiğiyle ilgili. Toplum izin verse emin ol herkes rahat olurdu, erkeklerin özel bir özgüveni yok yani.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 527 cevap paylaştı. Bundan sonra böyle gezen birini gördük mü kafamızı çeviriyoruz, ay ne kadar çirkin bi' görüntü bakışı atıyoruz. Hayır yani, biz o manzarayı izlemeye mecbur muyuz. Erkek sütyeni acilen icad edilmeli 😃
10 Yorumla
6 aySokakta üstsüz erkek hiç görmedim maks sıfır kol atlet ama üstsüz denebilecek kadar çok sayıda kadın gördüm, görebilirsin.
69 Yorumla
Soran6 ayOtobüste c1plak erkek görmekten yola konsantrasyon olamıyorum
- 6 ay
Ora neresi söyle de gelmiyim
Soran6 ayAnkara😅😅
- 6 ay
İnanmam bir kere iklimi belli 😀
- 6 ay
Ankara 'nın neresila ora kızın birini okul güvenliğinin orada çorapsız etek giydiğini görünce ben üşüdüm üzerimde mont olmasına rağmen
- 6 ay
@CANÖzkan1 bari gerçekçi salla değil mi dsjsjh
Gizli Üye(25-29)6 ayAldatınca bile utanmıyorlar ve erkek aldatsa bile erkeği değil kadını suçlar yuva yıkan metres lakabı takarlar yine hep kadın suçlanır lakap takılır bu yüzden çıplak gezerler zina yaparlar her yerde anlatırlar utanmazlar üstelik bununla gurur duyarlar ama kadın yapsa sonu mezarlık
43 Yorumla- 6 ay
Sen evli misin? Bunu söylerken onu merak ettim.
Cevap sahibi6 ay@Zamanın_izinde hayır delirmedim
- 6 ay
🤪
Gizli Üye(18-24)6 ayYorumlardaki kadınlar, kilolu erkeklerin göğüs büyüklüğünü hiç görmemiş sanırım. Bana hiç estetik gelmiyor yolda üstsüz bir erkek geçsin zayıf, kilolu fark etmez tiksinirim. Dini boyut olarak erkeklerin üstsüz gezip yabancı kadınların görmesi onlarada günah ama bir haberleri bile yok. Varsa yoksa kadının açık saçı açık giyinişine tonlarca laf ederler günahkar derler ama kendi günahları bir görseler keşke
11 Yorumla
Cevap sahibi6 ayErkeklerin üstsüz şekildeyken yabancı kadınlar bakınca utanmaları ve kendilerini sakınması gerekiyor ama yok onlar şort giyip gezecekler illa
6 ayKadınlarınki çocuk emzirme işlevi görüyor * erkeklerin memesi çok gereksiz bişey hiçbir amacı yok kddkd
44 Yorumla
Soran6 ayAslında kendileri de hiç bir amacı...
- 6 ay
@CANÖzkan1 güç ne işe yarıyor bizi mi dövceniz tekme yememişler 40 numara var sizde o güç varda bizdede var fkddkd
5 ayBiraz saçmalamışsın erkekler ve kadınlar farklı cinsler hani kıyaslamak olmaz sonuçta sen bir erkeği gördüğünde azıyor musun bir erkeğin kadını çıplak gördüğü kadar? azmıyorsun tabi ki
17 Yorumla
Soran5 ayYoo aziyorum
- 5 ay
erkekler kadar mı?
Soran5 ayBəli daha da çok
- 5 ay
Aynen kanka
- 5 ay
- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ayAnaçlığın savunulması ve korunması noktasında sizin meme'niz saklanmaya kodlanmış
Erkeklerin ki cinsiyet belli olduğu andan itibaren gelişmeyi durdurduğu için doğurganlık ya da cinsellik iç güdüsü oluşturmuyor10 Yorumla Göbeği ortaya çıksaydı utanirdi herhalde 😹 bu arada kadın ile erkeğin memeleri aynı değil kadınlar utanmali bence erkekler değil.
22 Yorumla
Soran6 ayAhmet fake kız hesabıyla gelme
6 aySüdyen mi taksınlar 😄
Şaka bir yana plaj dışında atlet veya üstsüz gezilmesi iğrenç bir görüntü.😶21 Yorumla
Soran6 ayTaksınlar yoksa ben onları ta C1s ederim
Sana bir şey diyeceğim niye çekinelim bu kızlardan ya da utanalım çünkü erkeklerin kadınlar gibi memesi yok yani çekinecek bir durum yok hem kadınların memesi Bir de vajinası erkeklere namahrem olduğu için olabilir mi bebeğim
00 Yorumla
6 ayBence kadınlar bu konuda daha çok cüretkar. Yani teşhircilik konusunda bayanların eline su dökemeyiz. Ayrıca erkeklerin öyle ulu orta üstsüz dolaştığına hiç şahit olmadım. Ama kadınlarda çok karşılaştım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayAhaha 😅güzel soru. Onlara kalsa tamamen çıplak gezerler de rahatsız olmazlar öyle mnyk kafalı onlar.
53 Yorumla
Soran6 ayKadınlar ama açık giyerse cildiriyorlar bizde ozaman onları ta C 1z edelim rahatsız olmalarına kadar 🤣🤣🤣
Cevap sahibi6 ayOnların işine gelir taciz 😅 ne rahatsız olması🤣
Soran6 ayEn korkuncu da bu 😢
6 ayErkek göğsüne tahrik olmuyorsunuz çünkü. Yani popoya çok baktığınızı öğrendiğimden beri adam akıllı eğilmedim. Bir şey alırken bile eğilirken içime kurt düşüyor sjdjdj
14 Yorumla- 6 ay
Kanka alemsin 😂😂
- 6 ay
Site boşlarla dolu zaten o kadar boşluk biz oluşturmuşuz çok değil 😂
- 6 ay
Ne alaka boş falan. Ciddiyim ha. Kızlar çok bakıyor popoya. Etkileniyorlar. Eğilince aklıma geliyor. Rahatsız oluyorum bazen ajsjshd. Ama boş ver yiğidin malı ortada olur sjdhd
6 ayGiyinmek bir tercih insan dışında vücudunu örten baska canli yok 9 milyar hep birlikte çıplak olsak 1 ayda alışırız erkek kıyafeti standart modası cok az değişiyor ayrıca bizler daha rahat ve özgürüz rahatça üstümüzü çıkarabiliyor kızlarda kadınlarda bu pek olası değil.. olsaydı iyi olurdubence
10 Yorumla
6 ayBizim tahrik olunacak bir tarafımız yok ki mk bilhassa ben mesela kıllarım kıyafet giyinmişim gibi bir intibâ veriyor
13 Yorumla
Soran6 ayBen tahrik oluyom ama ucu ne renkte tatlım 😘
- 6 ay
Iyyy
- 6 ay
Pembe sever msn
6 ayErkeğin memesinin nesi tahrik edici bırak gezsinler
21 Yorumla
6 ayerkellerde dizkapağı ile göbek arası kapatılır diğer yerler sorun değil
23 Yorumla
Soran6 ayO niyeymiş hayırdır çarşaf giysinler
- 6 ay
Peygamber bir hadisinde, “Müslüman erkeğin uyluğu (diz kapağı ile kalçası arası) avrettir” buyurmaktadır (Müsned, III, 478). Diğer bir hadiste de erkeğin örtülmesi farz, bakılması haram olan yerlerinin “göbeği ile diz kapağı arası” (Ebû Dâvûd, “Libâs”, 37; Dârekutnî, I, 230, 231) olduğu belirtilmiştir.
- 6 ay
Erkeğin poposuna çok bakıyoruz doğru
5 ayErkeğin giysisi kendi eti, kası, derisi, kılı tüyü zaten. Üzerine neden başka giysi giymek istesin. Memeleri şişkin, kalıplı küt oğlanlarız. Üstsüz gezer donla yüzeriz. :D
00 Yorumla
6 aySosyo-Kültürel bir mesele Batı avrupa da ayıp değil ama mesela eski türk kültüründe de çok değil 60'lar-70'lere kadar Türkiye de tuhaf karşılanırdı turizmle beraber batılaşmayla bu kalktı
00 YorumlaDeniz de yüzüyorsak mecburen çıkarıyoruz onun dışında ortalık da gezmek şahsi kendim üstsüz rahatsız oluyorum
01 Yorumla
Soran5 ayYok yüzüne sudyen takin
Moda & Stil konusunda 359 cevap paylaştı. Mahrem yerden dolayı.
Sen karşı cinse açıp rahatça göstermiyorsan demek ki mahrem bir yer.
Bu erkekte göbekle diz kapağı arasidir.
Kadinda ise vucudun tamamidir.00 Yorumla
6 ayNiye gezmesin bende sürekli öyle geziyorum hatta bazen çalıştığım kurumda sıcak olduğunda ofiste öyle oturuyorum
02 Yorumla
Soran6 ayKimse seni taciz etmiyor mu
- 6 ay
Yooo etmiyor sapık değilki insanlar sadece 2 kişi var o kızlar arada sıkıyorlar falan ama onlarlada samimiyim
6 ayKadın vücudu çok estetik erkekler dümdüz. Erkeğin ya yüzü güzel olacak ya da kasları olacak onun dışında ilgi çekici bişey yok fiziksel olarak
10 Yorumla
6 ayMahremiyetle alakalı erkekte mahrem yer sınırı hobek deliği ile diz kapai arasidir
16 Yorumla
Soran6 ayMadem göbek deliğine mahremse ozaman niye hep plajda açıyorsunuz
- 6 ay
Onu açana sorun. Ben uzun kapri giyerim denizde ve sakin kimsenin olmadığı yeri tercih ederim.
Soran6 ayAferin böyle ahlaklı namuslu erkekler cogalsin
- 6 ay
Bak sen hele şunun dedigine. Peki sen bana ahlak dersi vereceğine niye ipkini giyip milletin içinde dolanıyorsun deniz kenarında?
Soran5 ayBikini giymişim çıplak değilim
- 5 ay
Haklısın. Sen bikiniyi sokakta da giyiyor olmalısın. Sonuçta bikini ile çıplak değilsin ya.. değil mi?
- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 ayÇok ayıp ediyorlar 😂 burdan onları şiddetle kınıyorum al işte kınadım 😂
22 Yorumla- 6 ay
ya abla ksbdhnesbd
- 6 ay
@teKilla_iceLim haha 😂
6 ayErkekte göğüs mahrem bölge değildir. Benim gibi kaslıysa ayrı.
23 Yorumla- 6 ay
Çok killiysa ve kaslı değilse estetik açıdan kötü görüntü oluyor
- 6 ay
@PeachGirl58 ben öyle değilim şeftali kız
- 6 ay
Tamam sapık kardeş
mk koyayım zaten bu kızalar soruyor un gurubunun sorusu soruya bak yorumlara bak bikmadiniz mi daha dansözluk yapmaktan.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 475 cevap paylaştı.
6 ayErkekler ustsuz dolastiginda kimse bakmiyor bile Ma kDinlar ustsuz dolastiginda baya bir dikkT cekiyor. O yuzden muhtemelen.
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 350 cevap paylaştı. Kadın erkek farketmez iki cinsinde meme üstünde diz kapağına kadar olan bölge kapalı olmalı.
Aksi çıplaklıktan başka bir şey değil00 YorumlaBen onların adına utanıyorum kardeşim git memeni kapat
01 Yorumla
Soran6 ay😅😅
- Moda & Stil konusunda 336 cevap paylaştı.
6 ayDegilmi erkeklerinde memesi var ama çıkarıyor kızlar in gibi şişik olsaydı erkek de ozaman giymek zorunda mı kalirdii acaba
00 Yorumla
6 ayBunu ilk hemcinslerinize mi sutyensiz külotsuz geziniyorsunuz diye. Sanki millet göğüs ucu ile vıttığının dudaklarına meraklı gibi 😂😂😂
00 Yorumla
6 aytanımadığım birini üstsüz görünce öğürür yüzümü çeviririm tiksinerek bu sahilde çok yaşadığım bir durum
06 Yorumla- 6 ay
Deme öyle gizli gizli kadınların iş çevirmeye bayıldığını biliyoruz 😂😂
- 6 ay
@coollboyy__ ne dediğini anlamadım ama güzelim denizi izlerken birden kadrajıma kendisinden önce gelen kıllı göbeği sanki üçüzlere hamileymişcesine kocaman biri geçince öğürmemek elde değil sonra bütün gün yüzümde tiksinti ifadesi oluşuyor
- 6 ay
İşinize geleni anladığınız içindir anlamaman. Bak ne güzel örnek veriyorsun şimdi adam ailesiyle gezerken çıkıp içine ne renk tanga giydiğini göstermen için büyük heyecanla evli adamın önüne geçmek için cebelleşenlere zaten harf tüketmeye gerek yok. Teşhircilikte sizden öğreneceklerimiz çok bacım
- 6 ay
@coollboyy__ benim gittiğim tatil köyüne muhafazakar gelir genelde. kadın plajı da karma plajıda vardır. kadın plajında bikini karma plajlarda açık olsam dahi haşama giyerim ailesiyle birlikte yüzmek isteyenlerde benim gibi haşama giyiyorlar ama aynı şeyi erkekler yapmıyor COOLBOY ne demek istersin bu duruma 😂
- 6 ay
Çok şey demek isterim canım enine boyuna yatıralım konuyu 😂 muhafazakarlığın olduğu ortamda haşama ile mi kurtarıyor kendini hemcinsleriniz 😂😂 aman ne büyük çözüm şimdi bunla yüzyıl övünürsünüz 😂😂 yiğidin malı meydanda olur derler hem 😂😂
- 6 ay
@coollboyy__ ah ah beynin o kadar basıyor demekki 😂 coolboy oldu fosboy 😂😂 dikkat et validene karına kızına haşemayla azmasınlar bir tur otzbr çekerler aman 😂😂
6 aySorun niye altsız gezemiyoruz olmalı aşın bunları
01 Yorumla
Soran5 aySa Lak mısın niye cinsel. Yerimizi açalım
- Moda & Stil konusunda 421 cevap paylaştı.
6 ayNiye onlara günah değil her şey kadınlara günah nedense Allah kadınları günahkar olsun diye yaratmış sanırım tövbe estağfurullah
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 993 cevap paylaştı.
6 ayUtanacak memelerimiz yokki ha meme olayımız olsaydı yok diye utanırdık zaten erkeklerde meme olayı olmadığı için utanmaya gerek yok
02 Yorumla- 6 ay
Bazı erkeklerin ergenlikteki kız kadar memesi var neler gördük
- 6 ay
Evet nadir olarak olanları da var bende birçok çeşit gördüm hatta hafiften yaptıranı dahi gördüm benimde kendime göre durumlarım var
Neden utansınlar ki zaten amaçları vücut göstermek ve bununla gurur duyuyorlar
01 Yorumla
Soran6 ayResmen ahlaksızlık
- Moda & Stil konusunda 325 cevap paylaştı.
6 ayGel em yani ne diyebilirim ki 😂 bizde zaten olmaması lazım peşinen X kromozom olunca diğer kromozoma bağlı gelişmeyen vasıfsız bir şey 😂
00 Yorumla
6 aybu biyolojik olarak böyledir. erkeğin memesi kadınları çok da tahrik etmez ama kadın memesınden tahrik olmayan erkek neredeyse yoktur...
00 Yorumla
6 ayBiri bakmıyor da o yüzden dik dik bakan ola kavga çıkar
02 Yorumla
Soran6 ayBen bakiyom ama o nolcak peki
- 6 ay
Bana bakmıyorsun sonuçta onu da bakan düşünsün fjskdnd
Moda & Stil konusunda 726 cevap paylaştı. memeleri bizimkiler kadar çekici değil o yüzden olabilir mi :D
10 YorumlaUtanmayan kadınlar da var. Şaşırmamak lazım.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayErkeklerin senin memelerini gördüğünde olan şeyle, kadınların erkeklerin memelerini gördüğünde olan şey aynı değil. O yüzden.
13 Yorumla
Soran6 ayHaklısın bana daha fenasi oluyor erkeklerin memesini görünce
Cevap sahibi6 ay🙄🙄
- 6 ay
Libido yüksek
- Moda & Stil konusunda 429 cevap paylaştı.
6 aykadınlar da gezmelı aslında onlarınkı daha guzel
10 Yorumla
6 ayerkeklerinde memesi var etkilenebilir insanlar ama bunu umursamıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayNiye utansınlar mk avret yerleri göbek deliği ile diz kapağı arasında onların. Bizler gibi a* popiş açmıyorlar
04 Yorumla
Cevap sahibi6 ayA*m g**t açmıyorlar*
Soran5 aySen açıyorsan o ayrı bizim de üstümüze atma 😂
Cevap sahibi5 ayBen açsam böyle mi derim
Cevap sahibi5 ayNereye baksak or*spu kaynıyor etraf
Gizli Üye(30-35)6 ayBenim eşim atletle bile dolaşmaz balkona çıkmaz ama ben daha rahatım bunun çevreyle alakalı olduğunu düşünüyorum büyüdüğün çevrede normalse normal sanıp yaşıyorsun utanmak da sınıfsal
01 Yorumla- 6 ay
Rahatım derken eşin karışmaz mı
6 ayKadınlar neden kilotla gezmekten utanmıyorlar
00 YorumlaNe yapalım faxişem bizde mi sütten takalim oxospum
00 Yorumla
6 ayBence aynı rahatlığı kadınlar da göstermeli 😅
00 YorumlaModa & Stil konusunda 301 cevap paylaştı. Çünkü bize yapılan size yapılmadı, size yapılan bize yapılmadı.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 599 cevap paylaştı.
6 aySen de dolaş bebeğim senin memelerini de görsünler
00 Yorumla
6 ayonlara sormak lazım umarım mantıklı cevapları vardır
04 Yorumla- 6 ay
@teKilla_iceLim mantıklı (şüpheli)
- 6 ay
@CanımWaffleÇekiyo dghed benim cevaplarıma gelmeni bekliyodumm yeppii
- 6 ay
Sabrina fanı bayılırım yeppiiii
- 6 ay
@CanımWaffleÇekiyo yeppi yeppiiii
Bunu hiç düşünmedim sayende takacak yeni bişet buldum kafada;)
00 Yorumla
6 ayÇünkü onların memeleri vücutları dümdüz bir şey
00 Yorumla
6 ayneden utansınlar ki, erkekler için pek de ayıp degil hatta normal
00 Yorumla- Devamını Gör (164)
Devamını Gör(209)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!