Aslında kadınlar sanki zorunda bırakılıyor gibi geliyor bana. Doğada diğer eril canlılara bakın hayvanlara bitkilere.. bakınız onlar daha güzeldir. Kimi koku salgılar kimisi dans eder kimisi görkemini gösterir. Dişil canlı sadedir ki hoş o da güzeldir ama eril canlılar kadar karşı cinsi etkilemeye çalışmaz. Kadın bir dayatma mağdurudur ve en kötüsü de kadın kadına yapar bunu. En basit örnekle feminizm çıkışı doğrudur ama ülkeden ülkeye değişmekle berabere uygulama da hatalıdır. Oportunist bireylerin kurbanı bir akım olmuş gitmiştir türevlerini görmüşsündür hatta sadece türevini görmüş bile olabilirsiniz ne yazık ki. Velhasıl kelam hijyen açısından alınmak kişisel temizliktir ve ihtiyaçtır fakat güzellik erkeği etkilemek için yapılanlar ise birer dayatma. Kadın, kadın olabilse keşke ki hoş ben bazen güzel şeylere rastlıyorum güzel oluyor gördükçe.
Misal ben kıllı bir biriyimdir lise de üniversite de epilasyon ağda yapmak istemiştim. O zamanlar benimle çok dalga geçiriyordu huzursuz mutsuz üzgün her gün dış görünüşümle alay ve dalga espriler olunca kendimi sevmemiş saygı duyamamış hayattı en önemli detaylı o güzel yaşlarımda yaşayamamış denize bile girmemiş bir dönem adada yaşamış olmama teğmen dört tarçın koy ve deniz olmasına rağmen o güzel koylarsa sadece kumda yürümüş ve kış mevsimini kendimce daha kendime ait bir mevsim olarak sevmiş benimsemiş bir insan olmuştum gel zaman git zaman derken şu ölümlü dünyada zerre umurumda olamayan bir detaydan ibaret bir konu olmuştur çok şükür:)
Tüy ve kıl biraz daha erkeklere has bir şey olarak görülüyor toplumda, halbuki iki cins de bakımına dikkat etmeli bu durumda bizde mecbur alıyoruz ama bazı erkeklerin ciddi sorunları oluyor bu konuda aşırı kıllı olmak alması çok zahmetli o yüzde bazıları da zahmet etmiyor
(kızların bir kısmı da tüysüz erkek mi olur diyor biraz da sizin payınız var)
Toplum algısı kadını erkeği soktuğu kalıp bu işte insanlar işine geldiği gibi kullanıyor. Ama söylemeden edemeyeceğim gerçekten kızların yarısı da kıllı kirli sakallı dağ ayısı bakımsız öyle recep ivedik gibi birini istiyor. Halbuki kadını erkeği yok bu işin
Bende aynı düşüncedeyim, toplumdu baskıyı cart curt çokta kafa yormamak lazım sen yine sen yine senin gibi düşünen insanlarla muhatap ol. Bu işleri de çok kurcalama knk kafayı yersin 🤣😊
Ben sporcuydum önceden belli gelen alışkanlık alıyorum kıllar vucuddaki proteini emdiği için almamız şarttı alıştıktan sonra sevmemeye başladım spor yapmıyorum şu an ama hala alıyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ben de kılsız erkeklerden hoşlanıyorum ben tertemiz olurken karşımdakini goril gibi kabul edemem o da dikkat etsin
Vücut kılları doğal bir şey, koltuk altı gibi hijyen açısından olan yerler alınmalı bence ancak bacak, kol, sırt bölgeleri kişiye bağlı. Burdaki ana problem kızın bacağındaki iki kılımsı şey için kızla dalga geçmeleri ama erkeklerin aynı zamanda goril gibi geziyor olması
Vücut kılı doğaldır. Adamlardaki kıl "doğal kıl" görünürken, kadınlardaki kıl "istenmeyen kıl" olarak görülür. Yıllarca "adamların gözüne hitap etme" ilkesini kadınlara dayattılar. Konudan ayrı olarak şunlara da değinmek isterim:
Adam memesi: helal Kadın memesi: haram
Adam bedeni: helal Karın bedeni: haram
Adam cinselliği: helal Kadın cinselliği: haram
Adam vücut kılı: normal, doğal. Kadın vücut kılı: iğrenç, pis.
Saygıdeğer hanımefendiler tarafından kaslı beyler tüylü olunca erkeksi, tüysüz olunca bakımlı kabul ediliyorlar. Benim gibi kassız erkekler tüylü olunca itici tüysüz olunca kadınsı görülüyoruz o nedenle tamamını almamakla birlikte geneli kısa tutmak ve ter bezleri ve hijyen bölgesini almak erkekler için en mantıklı olanı gibi bence... 😊 Sonuçta herkesin kendi bedeni kendi kararıdır. 😊
Valla ben bir deneyeyim bakayım nasıl oluyormuş dedim. Yapıştırdım bi çektim.. İnsanın bunu kendisine yapması için manyak olması lazım. Yarısı geldi, yarısı orada öyle asılı kaldı, kanadı.. Sonra da makasla kesip ağdayı bir şekilde çıkarttım üzerimden bir daha dokunmadım. 😃 Kedilerin sudan kaçtığı gibi, bende kaçıyorum. Böylr saçma bir şey olmaz kardeşim 😃
İğrenç 🤢 bence herkes zorunda böyle biriyle asla ama asla birlikte olmam isterse prens olsun dönüp bakmam. Erkekler biz kaymak gibi vücutlar seviyoruz. Ona göre. 🌸😅
Bizim gibi ataerkil toplumlarda erkek dediğin sert olur ağlamaz vb vb konularda bacaklarını mi aldın güzel kardeşim misin köprüye mi gideceksin gay mısın gibi baskılar olduğunu için biraz sorun ve bu yorumları da yapan kişiler kadınlar için de kıllı kadın mı olur o ne öyle erkek gibi dediği için erkeklik veya kadınlık bir durum yok toplumsal bir durum tamamen 😅
Erke dedigin kıllı olur kadın gibi tüysüz olması iğrenç olur bence ha öyle dedim diye ayı gibide kıllı olsun demiyorum kişisel temizlik dikkat edilmeli sac sakal vs vs sırtta çok varsa lazer yaptırmalı
Aslında kendi bakış açıma göre zorunluluk demeyelim de estetik açıdan kızlarda pürüzsüz daha hoş duruyor. Erkeklerde ise aşırı olmamak koşuluyla erkeksi duruyor. Tabi ağda vb. Yöntemler zorlu olabiliyor bazen erteleme isteği gelebiliyor buna bişi denmez zaten. Sonuçta kimse her zaman dört dörtlük bakımlı olamaz. Kişisel tercih olarakta bırakan olabilir kıl tüy :)
Bi zorlama yapilacaksa erkeklere yapılmalı hicbir yerimi almasam yinede bi erkek jadar kıllı olmam ben ayva tüylerimi yok ediyorsam onlarda maymun gibi kıllarını kessinler
Çünkü günümüz güzellik algısı bunu şart koşuyor. Ayrıca erkeklerde artık makyaj ve bu tarz şeyleri yapmaya başladılar Türkiyede olmasa bile yurt dışında böyle erkekler fazla bunun birazda din ve kültürle ilişkiside olabilir çünkü japonyada veya kore gibi ülkelerde erkekler çoğunlukla sakalsız ve kılsız. Kadınlarda zaten öyle.
Kim nasıl seviyorsa öyle yaşasın. Kadınlara dayatılan seyler gibi erkeklere de dayatilan tuysuzluk baskısına karşıyım. Bedenler uzerinden yapilan degerlendirmelerin tamamı cöp
Yani genel olarak çok böyle halı flex kaplama gibi aşırı kıllı olmadığım için koltuk altı vb yerleri alıyorum öyle arada sırada zaten çokta insan içine çıkmıyorum
🙂 haklisin. Ben yavastan oralara da baslim. Ya bide bu kil olayi sadece gorsel degil bize de kulfet kurulanirken falan fuysuz cok daha guzel. Ferah oluyor falan herkese oneriyorum bende😄
Kim baskı yapıyor kadınlara? Saçma sapan düşünceler bunlar. Bunu düşünmek yerine cinsel özgürlüğünüzü kazanmaya bakın. Yoksa erkeğin malı olmaktan kurtulamaz köle olarak devam edersiniz hayata.
Böyle bir vücudumuz yok ki yani, böyle olanlar bi çare baksınlar. Ancak normal bir erkek vücudu için de tercih meselesi. Yok illa yaptır, ben öyle seviyorum diyen varsa da yaptırırız nedir yani. Var mı? 😂
Yanlış anlama sakallı olsam da bu görüşü paylaşırdım böyle sakalsız olmam bir taraftan iyi talep cok oluyo çünkü gel beni dudukle diyenler den genc yaşlı fark etmez tabi ibnoşlar la işim olmaz ama başıma gelenleri paylastm🤠
Kadinlarin da yok ki o sadece bir ister kadinlarda ona bakilirsa kilsiz erkek istiyor popoda ozellikle bizler ama seven biyle sevsin diyoruz sizler yapiyorsunuz yapmayin sizde
Birazda coğrafya ve iklime bağlı evrimleşme diyelim genelde doğuda doğup büyüyen arkadaşlarımız da oluyor yaz ve kışlar çok sert geçtiği için insan vücudu adapte oluyor 😅