Yıkanmak değil bazı insanların kendine has kokuları vardır ve bu hoş Değildir gittikleri her yere bu koku hakim olur ben denk geldim kişinin kendine has kokusudur banyo ile vs alakası yok
Bazi insanlarin ten kokusu cidden burun kirdiracak kadar agir. Hele bide yaz aylarinda yalniz bunun kadini erkegi yok. Bazilari felaket bir kokuya sahip yediklerinden ictiklerinden mi acaba. Bide kendileri bu kokuyu almiyolar mi cok merak ediyorum
Benzetmen fazla garip olmuş ter kokanlar oluyor acımsı böyle oda hormon bozukluğundan kaynaklı oluyor hormon tedavisi olmaları gerekiyor. Kızda da erkekte de oluyor bu hormon hastalığı sadece kızları baz alma.
Hindistancevizi yağını hafif eritip karbonatla macun yapıyorum sonra içine koku olsun diye ister lavanta ister çay ağacı ister gül yağı damlatıyorum bitti. Az ve sık yapın. Karbonat marketteki kabartma tozu vanilya paketlerinde satılanlardan olsun çünkü onların taneleri daha ince. Büyük pakette alırsanız kum gibi oluyo iri taneli yani, pek işe yaramıyor dökülüyor. İnce olan pudra gibi yapışıyor hem. Bunu gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz, sağlığa hiçbir zararı yok, koltukaltı kararmasına da iyi gelir. 1 gün boyunca ter kokmazsınız. Ama kıyafetlerde leke yapabilir. Sadece karbonat da sürebilirsiniz ama o sürekli kullanılınca tahriş eder ve oranın ph ını bozduğu için karbonata bağımlı olursunuz. En iyisi hindistan cevizi yağı ile karışım yapmak.
Ya yiyip içtiği şeylere bağlı böyle şeyler ağır yemek tüketenler aşırı baharatlı sarımsaklı şeyler yiyenlerin temizliği de iyi değilse gerçekten kokusu işkence gibi oluyor ama bunun cinsiyeti yok maalesef
kendi teninin kokusu öyle, 2 tane arkadaşım vardı yemin ediyorum yanına yaklaşamıyordum acayip bir koku bi de babamda öyleydi 🤢 sanırsın yıllarca banyo yapmıyor
Birçok çalışma yaptılar ve kendi DNA'larından farklı DNA'ya sahip kişilerin tişörtlerinin çoğu insana daha iyi koktuğunu buldular." Temel olarak, vücudumuz benzer DNA'ya sahip kişilerin kötü kokmasını sağlayarak onlarla ürememizi engeller aslında seninin için kötü kokar yani mesela sen kendi genlerinde yeterince uzak mesela rus falan kızı kokladıgında cogu sana kotu gelmez ama rus erkeklerıne kotu gelır bakın ten kokusundan bahsediyorum bu böyle kirlilikten olan falan değil
Erkek kadın fark etmez her ikisininde teni kokarsa bu zaten teride tetikliyor ve inanılmaz bir kokuya neden olur. Bu yüzden her zaman kişisel bakım önemlidir en azından parfüm falan taşısalar çok daha iyi olacak hem burunlar için hem kendileri için.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kızların burnun dibine mi giriyorsun nerden alıyorsun o kokuyu
Hormonal galiba dönemsel de oluyor çok normal bir şey erkeklerin de geneli leş gibi kokuyor insani bir durum cinsiyet ayırmaksızın herkes önlem almalııı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kokar mokar sonucta sizin pipetinizi tok tutuyor kadınlar dalmadan once yıkayın olsun bitsin 😅😅