75 kiloluk hatunlara sorsan balık etliyiz diyolar kimse şişmanım demiyo oysaki balık etli Marlyn Monroe vücut tipidir yani yine manken gibi ama kalça göğüs dolgun. Göbek sarkık kollar bıngıl bıngıl surat tostoparlak hatun bir koşsa lopur lopur yağlar hopluyor bu kız kendine balık etli diyo ya :-D Balık etli kavramını şişmanlığa doğru götürdünüz kızlar. Gidin bence spora yazılın kendinizi avutmayın.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılinsanların kilosuyla fiziksel görünüşüyle alay edeceğine kendine bak mesela 155 boyuna bak ya da çıplak bacaklarını aptal türk erkeklerine malzeme ettiğin için utan. ben şişman da değilim ve şişman biri istese zayıflayabilir ama sen boyunu uzaltamazsın kendini teşhir eden kas. ar ruhunu da değiştremezsin malesef
90 Yorumla
En İyi Cevaplar
öyle mutlu oluyorlar.
misal senin kendini 18 lik sanman gibi.165 Yorumla
+1 yılnerenin balığı olduğu önemli :)
sitede tanıştığım bir arkadaşımla konuşmuştum balık etliyim ve bu halimi seviyorum demişti.. hep nedense (!) yüzünü gönderiyordu.. Abla bir geldi, kemiksiz 90 kilo :/
o yüzden nerenin balığı olduğu önemli :)11 Yorumla
Sende zayıfsın yaşına göre iyisin ama çok ucuzsun. Ne zaman bir sorunu görsem ilgi çekme çabasında olan ilgi hastası bir manyak olduğunu görüyorum. Kaliteli bir şişkoyu ucuz bir zayıfa yeğlerim. Hadi eyv
133 Yorumla- +1 yıl
@Floki insanları tanımadan , nasıl bir karaktere sahip oldukları hakkında bilgi sahibi değilken bir başkası hakkında saçma sapan psikanaliz ve durum tespitleri yapmaktan vazgeçin. Eminim her önüne gelene atlayan çomar bir tipsindir. Size yüz vermeeyen herkes ucuz zaten. Değiştirin şu çomar zihniyetinizi
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
62Cevap
Senin de olmayacağın ne malum diyeceğim de... ama bak memnunlar cinsellikten sevgililerinden kocalarından hiç sesleri çıkmıyor. sen iki bacağı ayırmış hala yağ hesabı yapıp ona buna sataşıyorsun
Demek ki avuntu içinde olan belli ki ortada34 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
@venividi_ bundan sonra her güzel değilsin tarzı cümle yazana inadına çatlasanız da patlasanız da taş gibiyim deyip geçicem.
Ben öyle fazla kiloluları da 40 kilo çıtkırıldımlarıda beğenmiyorum. Ortalama kilo iyidir. Fit olursanda kendi boyuna yakın kilon olmalı. 1.70 kadın 54 kilo olmamalı. 54 ne. Kemiklerimin kilosu fazla 54'ten.
00 Yorumla
+1 yılÜlkemizde ben balık etliyim diyen kızların % 99 u şişmandır. Aslında biliyorlar şişman olduklarını ama gerçekleri kabullenmek yerine, kendilerini kandırıp egolarını tatmin etmeyi tercih ediyorlar. Genelde 30 yaş altı kadınlarda bu durum söz konusu
00 Yorumla
+1 yılne kadar iticisiniz. Onlar belki de kendilerini öyle motive ediyorlar öyle mutlu oluyorlar. dış görünüşe göre yargılamak neden? .
30 YorumlaŞişmanlık eşittir Hantallık, yavaşlık, dayanıksızlık, güçsüzlük, mutsuzluk, sağlıksızlık, görsel çirkinlik, yaşam kalitesinin her alanda düşmesidir. Bahsettiğin şey onların çaresizce savunma mekanizmasıdır.
Şimdikiler aşırı cesaretli, Eskiden kilolu arkadaşlarımızın tshirtlerini biz açmaya çalışıp goruntuleriyle dalga geçerdik şimdiki acınacak seviyede obez gençler bile göbekleri açık dolaşıyo.00 YorumlaSenin goruslerin tespitlerin cok dogru seninde resmini gormek isterdim egerki senin dedigin balik etlilik varsa yoksada manken typini merak ediyorum
04 YorumlaBalık var BALIK var
Sana göre levrektir ona göre daha iri cüsseli balıklardır
Ama şişko demek de pek hoş bir dil değil
Kilolu ya da aşırı kilolu diyelim biz onlara00 Yorumlasenın kendını 20 lık kızlar gıbı sanman gıbı bişey bunlarınkıde
95 Yorumla- +1 yıl
yürüyen azmana bak :D noldu seninde mi mesajına cevap vermedi yoksa :D işiniz gücünüz bok atmak. sende çok iyi biliyorsun ki 20 lik kızlara taş çıkartır
- +1 yıl
koyduğun fotoğraftan ne tür bir azman olduğun belli. Bırak marjinalim ayaklarını , mesaj atma oturduğun yerde ereksiyon olcaksın azman
- +1 yıl
kadın sana mesaj atsa olduğun yerde ereksiyon olacaksın demek istedim :D
Güzellik & Bakım konusunda 360 cevap paylaştı. burada bir görüş paylaşmıştım
bir kız 1.63 boyunda 60 kiloydu zayıfmıyım diye sordu
balıketi de değil şişmansın dedim tepki geldi
😂05 Yorumlaİnsanları böyle ayırman hoş olmamış belki o kendini öyle hissediyo öyle motive oluyor
30 Yorumla
+1 yılOnlarda balık etli sayılır belki bir hamsi değil ama levrek ya da somon falan olabilir..😅 Nasıl mutlu hissediyorsa öyle olmalı bir kadın.😌
10 Yorumla75 kiloyum şismanım diyorum ama herkes balık etlisin diyo hayir beni de buna inandirmaya calısiyorlar😄 kilo vericem verme balık etlisin diyorlar.😄
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhttps://i.hizliresim.com/W7LR6P.png sahsen ben balik etli oldugumu dusunuyorum
05 Yorumla- +1 yıl
Oha sen zayıfsın be 😂🙈 çok güzel vücudun var. Yani zayıfsın derken. Tam. Yerinde vücudun 😀
Cevap sahibi+1 yıl@ksdelisiioglann balik etli degil mi shshajsha
- +1 yıl
Değil ya 😀😀 seksi vücutlu hatun 😉
- +1 yıl
Ona kalırsa Ozianna da balık etli ama onun da vücudu da çok seksi. Şekli semali yerinde bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoyu sizin gibi 1.55 olmadığı için olabilir hanfendi😂
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBoyum 1.75 kilim 75 ve gayet noralim ben şişman değilim ayrıca çok uzun olsa profilde topuklu giymezdi canisi ya 😂 şahsen ben giyemiyorum fazla Uzun oluyroum
Cevap sahibi+1 yılAyrıca şişko değil şişman 😂 insanlara laf atmadan insan ol beybisi ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlar kabullenemiyo hallerini Balık etli dediğin kalçası falan etli butlu fiziği oturak olan göbek kıç baş ayrı ayrı dağılan değil
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 397 cevap paylaştı. Ahahaha geçenlerde ben de bunu birine dedim bana kızdı 😂😂
00 YorumlaAyy evettt kalın kalın beller katlanan göbekler farklı anlamislar baliketliligi😃😃
22 Yorumlasevgili ozianna kızlarımızın hakkını yeme yaa kimse yoğurdum ekşi demezki :)
00 Yorumla
+1 yılBen cok degilim ama spora başladım mesela😄 yorgunluktan ve ağrıdan ölüyorum şu an 😫
00 Yorumla
+1 yılboyundaki son 2 hane kilondan ufaksa şişmansındır net
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılObezite tam olarak şişman oluyor sanki yani 75 kilo fazla ama aşırı kiloluda sayılmaz bence çünkü daha kilolularin yanına koyunca fark oluyor
00 Yorumla:) bütün hepsine vurdun , hepsi sımdı hüngür hüngür aglayacakk ama dost acı soyler dimi
00 Yorumla
+1 yılseni çıplak gören birisi olarak bunda sonuna kadar haklısın. İç çamaşırlı da efsaneymiş yalnız :D
012 Yorumla- +1 yıl
Sen zaten köküne kadar dobrasın. Onu anlamak zor değil. Hakkındır ezmek. Her şey ortadayken :D
- +1 yıl
O değil de sendeki marifetler neymiş öyle buradan biriyle telde konuşmak falan. Hangi seviye o nasıl gidildi oralara bravo ya :D
- +1 yıl
tiksindirici net
- +1 yıl
Ne zaman gördün 😡😡😡😡
- +1 yıl
@Daredevil39 oldu işte birkaç zaman. Fiziğinin kusursuz oluşu bitirdi tek kelimeyle. Bu kadına laf edenler hayatında yaşamamış tiplerdir
- +1 yıl
Kes sesini sen
- +1 yıl
@Daredevil39 :-D noluyo ya kavga etmeyin
- +1 yıl
Yalan yanlış konuşmasın hem benim muhattabım değil
- +1 yıl
@Daredevil39 yalan mı?
- +1 yıl
Sanane hemşerim
+1 yılÇok haklısın. Her durumda düzenli spor yapmak lazım. 😎
01 Yorumla- +1 yıl
Kendilerine en yakınlarındakilere saygı duyup bakımlı olmalılar.
Nerenin balığı diye sordun mu hiç? Hemen önyargı!..
00 YorumlaHahaha şimdi tüm şişmanlar saldıracak; benden söylemesi.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet çok haklısın hatta kemiklerin iri benim diyorlar onlara çok gülüyorum yağlar lop lop oynuyor
00 YorumlaBalık ette biraz da olsa et olması lazım çok zayıf olurmu sence.
20 Yorumla
+1 yılOnlar balinayı balık sanıyor oysa balinalar memelidir :)
00 YorumlaHakkı Bulut terk erkekler kendini neden Çağatay Ulusoy sanıyorsa ondan
00 YorumlaSeni erkek sananlar kızınla Anırkabir'deki resmine baksın. Allah bağışlasın.
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın. Yine de çok sorun değil, şişman kız seven erkekler de var.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu fotodoki sen misin?
Kendini bu kadar ovduğun icin merak ettim de?15 Yorumla- +1 yıl
:D :D tavut etli :D
- +1 yıl
*tavuk olacaktı pardon
Cevap sahibi+1 yılKapak fotosundaki mi yani?
+1 yılAynen :) kemiklerim iri ya da balık etliyim derler
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. balik etliyim diyen kizlara biraz agir olmamismi :)
00 Yorumla
+1 yılHahaha aynen yaa ağzını öpeyim senin herkeste bir ego gidiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Banim görüşümü eksi oylamışlar sen ne düşünüyorsun 😉😂😂
- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılkadın dedıgın tuttunmu ele gelecek :) sıbel can turkıyenın balık etlı kadın semboluydu bır aralar
00 Yorumla çok haklısın fakat göbeği olmayan dolgun kalçalı hatunu 10 yıldır arıyorum:)
06 Yorumla
+1 yılSende hamsi etlisin zayıfsın etin yok g*tün yok
252 Yorumla- +1 yıl
Herşey ortada
- +1 yıl
Ben zor beğenirim fizik görmemiş insanlara beğendirdiysen o ayrı :)
- +1 yıl
Sen burdaki genç kızlarla mı yarışıyon :D
Çoğunun poposu yok be :D - +1 yıl
Sen benim kuşumu görsen ağzın açık kalır.) bu bir
İkincisi çok sıradan bir fiziğin var benim Rus kız arkadaşlarım oldu bu siteden marina diye bir kız sana fark atar, fizik görmemiş insanlara kendini beğendirmişsin bence. - +1 yıl
Yandan simitlerin var onları erit
- +1 yıl
Sen abaza erkeklerle takıla takıla böyle düşünüyorsun bence oziannacım.
Ben burda 50 e yakın kızın çıplak fotosunu gördüm neler gördüm bir bilsen.
O yüzden senin ki basit geliyor kuşum sana kalkmaz demiyorum kalkar sana ama görsel olarak çok iyi değil bunu söylemek istedim
Sana fark atacak kızda bu sitede, reelde değil. - +1 yıl
Xperim yükselsin sana fotosunu göstercem o kızın bakalım ne diyeceksin
- +1 yıl
Xperim yetse buraya fotoğraf atıcamda, şaşırıp kalcan sonra @Ozianna
@mintakisleyelim sen bana mesaj atda sana gerçek hatun resmi göstereyim - +1 yıl
@ozianna canım benim vücudum lazerli spor yaptığım için gerekiyordu
benim testestoronum çok yüksek fiziğimden anlaman lazım bunu..
Ben senden'de ereksiyon olurum berbatsın demedim bunu anla, her türlü altıma alırım seni ama sorun şu harika falan değilsin normalsin. İncinme tabi ki seninle seks yaparım gayette ereksiyonda edersin ama öyle abartılı birşeyin yok çünkü ben çok kız gördüm - +1 yıl
Sorun şurda fotoğraf yoluyla etkileyebilmek, fotoğraf yoluyla etkileyemedin beni, ha karşımda olursun bu şekilde o zaman belki çok tahrik olurum o ayrı.
- +1 yıl
Sen boydan düz fiziğini atsana varsa eğer, yukardan çekmişsin belli değil birşey
- +1 yıl
Ben kalçası olmayan kadın'a kadın demiyorum öyle bir huyum var
Önden çok kusurlu değil fiziğin zaten yabancı kökenli olduğun için tenin beyaz ve temiz süt gibi, ama diyorum ki etkileyicide değilsin, sadece normal bir fizik yaşlı ama genç kız gibi fiziği var diyebiliyorum senin için. - +1 yıl
Ben bahane aramam gerçekten iyi bir fiziğin varsa överim seni, bu attığın fotoğraftan birşey belli olmuyor sadece simidin var dedim çünkü fotoğrafta öyleymiş gibi gözüküyor
- +1 yıl
Göğüsün küçük büyük ihtimalle poponda küçüktür,
Fitsin ona birşey diyemem kilolu değilsin en azından - +1 yıl
Canım benim burda vücudumu çıplak gören kızlar ''şu ana kadar gördüğüm en iyi p*nis sende var diyorlar gördüğüm en iyi erkek diyorlar''
Ve benim şeyim aşırı sertleşiyor erkelik hormonum aşırı yüksek göğüs kaslarım o yüzden büüyk testesteron fazla olduğu için, çıplak görsen anlarsın sadece tahmin bile edemezsin o kadar sana kızmıyorum bu sözlerin için düşün yani.
Dünya'da benim vücudum kadar seksi erkek yok denecek kadar az
- +1 yıl
Canım benim sen bana mesaj at, ben sana p*nisimi göstereyim, hayatında birdaha öyle penis göremezsin p*rno filmlerde dahi göremezsin.
- +1 yıl
Benim erkekliğimin üstüne daha erkeklik yok o kadar iddialıyım ve burda bana fotoğraf atan kızlar ''sen benden betersin'' diye cevap veriyorlar.
- +1 yıl
hala testesteron diyor :D lazer yaptırdım diyorum spor yaparken rahatsızlık verdiği için anlamıyor musun anlamak işine mi gelmiyor :))
Testesteronum normal erkeklere göre 2 kat fazla göğüs kaslarıma bakan bunu anlar zaten kaslar testesteron hormonuyla gelişir ve benim erkeklik bölgemi görsen aklın durur herhalde.)) - +1 yıl
Canım ben Rus kızı değil Türk kadınlarını da götürüyorum, evli olan kadınlar bile kocasının yanında asılıyorlar nerdeyse dudağını ısırıp geçiyorlar cilveleşiyorlar ne diyosun sen :)
Benim bir gün içinde tahrik ettiğim kadın sayısı 100'den aşağı değil - +1 yıl
Canların canı, vücudumda kıl çıkıyor yine.)
Sadece çok yoğun çıkmasını engelledim şu an normal düzeyde çıkıyor zaten tüysüz değil vücudum, bu sadece epilasyondan bir hafta sonraki hal, 1 ay sonra tekrar çıkıyor fakat tüylerin şekli değişti rahatsız edici şekildeydi düzelttik o kadar pürüssüz gezmiyorum yani.
Benim fiziğim çok iyi Antalya'da beni herkes tanır, sevgilisi olan kızlar yanımdan geçerken
Benim erkekliğim brazzers'daki hiçbir erkek oyuncuda yok o kadarını söyleyim. - +1 yıl
Sen benim özgüvenimi yıkamayacak kadar kalitesizsin.
Ben yolda gezerken peşimden kızlar koşturuyor bunu gözlerinle görmeden inanmazsın belki.
Bana bakmak için sevgilisinden ayrılan kızlar oldu yolun ortasında. - +1 yıl
Giyim tarzı değil spor yaparken giydiğim kıyafetler olabildiğince vücuda yapışan şeyleri giyiyorum çünkü hareket yaparken kısıtlamasın diye, ne sporu yaptığımı bilmiyosun tabi.
Millet giyimimi beğensin diye giyinmiyorum üstümdekileri inan spor için sadece - +1 yıl
Canım benim bende diyorum ki bir mesaj at, ben sana benimkinin kalkmış halini göstereyim, eğer sitede benimkine benzeyen benim ki kadar ereksiyon olan hatta ve hatta benimki kadar güzel bir penis daha bulursan ben bu siteden giderim.
- +1 yıl
Ya sitede benim cinsel bölgemi gören türbanlı kızlar bile baştan çıkıyor, burda o yüzden sana kızmıyorum bile inan özgüvenimi sarsmıyor bile
- +1 yıl
Cancağızım niye yalan söyleyim 3 kız sevgilisinden ayrıldı, kız bana bakmak için sevgilisini benim yönüme doğru çekiyordu sevgiliside farketti kızın elini itti ortada bıraktı.
Aynı şeyi 3 defa yaşadım benzer şekilde
Ha sen beni canlı görmedin o yüzden böyle konuşuyosun ama Antalya'da ben fiziğimle ünlü'yüm. - +1 yıl
Ya yorumları gördüm de kısaca fikir belirteyim. Bu kadın da her şey kanıtlı. Yaşıtlarından çok farklı noktada. Sitede üzerine çok oynanıyor. Göz var nizam var arkadaşım. Haksız eleştiri oluyor. Sen tamamen kadın ve kendi egon üzerinden tartışmayı sürdürüyorsun bana göre
- +1 yıl
Kimse boş konuşmasın hatunun kusursuz vücudu var 40 yaşında taş gibi. Bu kadına güzel değilsin diyen erkek erkek değildir. Ya da kişisel olarak saygı duyalım derim.
- +1 yıl
@Holandolan Kardeşim benim kadın yaşlı teyze yaşında ama fiziği fit bu normal övünülebilir bunla ben eleştirmiyorum, sadece fit ama teni güzel fiziği düz o kadar, ben seksiyim şöyleyim kıvrımlarım var kalçam seksi büyük şöyleyim böyleyim denilecek kadar değil. Bu yaşta olup fiziği fit olan çok kadın var aslında bu arkadaş rus veya kafkas kökenli bilmiyorum oranın özelliği var sadece rus tarafından olan kadınların çoğu böyle zaten, ama aşırı seksi falan demeyin lütfen.
- +1 yıl
Canım özelden fotoğraf atalım kim daha seksi yarışalım istersen :D rekabete var mısın?
Kafkas Rus kökenli olduğunu anlarım çünkü ben'de ordanım.
Göçmenim yani benim senin özgüvenini kırmak gibi bir amacım yok bide
Hamsi diyorum hala çünkü popon küçük göğüsünde küçük burda 19 yaşında bir kız fotoğraf atmıştı onun bile daha büyüktü - +1 yıl
Ama tenin güzel ten rengine asla laf etmem ben dürüst birisiyim
- +1 yıl
Bilmiyorum benim gördüklerim hep büyüktü seninkiler onlara göre küçük galiba 19 20 yaşındaki kızlar bile daha büyüğüne sahip ya inan kırmak için söylemiyorum öyle bir insan değilim, küçük demiyelim'de söylediğine göre küçük yani orta kıvamda sadece
- +1 yıl
kadın cidden net bir kusura sahip değil. Ben yaş değerlendirmesinden 100 puan veriyorum direkt bu ülkede o yaş kategorisinde böyle birini bulmak harbi zor. Ya da ben denk gelemedim diyeyeyim. Fazlaca kendine bakım ve özen var. Her şeyiyle pozitif enerji yaratıyor bana kalırsa
- +1 yıl
Sütyen'den taşacak dediğin göğüs onlar mı be :D
Benim göğüs kaslarıma dikkat ettin mi bilmiyorum ama seninkiyle yarışacak düzeyde :D :D - +1 yıl
@Holandolan Hayır sadece sana gösteren olmamış
- +1 yıl
Çıplaklığında ne varmış gören görmüş diyon küçük göğüs küçük popo, beni çıplak gören kızlarda oldu erkek tanrıçası diyorlar ona ne demeli?
1,50 boyun var manken nasıl yapmışlar hadi neyse manken olmuş ol, mankenlerin fiziği kusursuz mu VS mankenlerinin fiziği seksi mi sanıyorsun sen? Bir deri bir kemik? - +1 yıl
Senden daha iyi o kadının fiziği ve kalçası latin gibi resmen, sadece epilasyon yapmamış vücuduna :) kasma kendini
- +1 yıl
O kız güzel değil mi :)) ahaha istersen soru olarak soralım kim daha güzel oylama yapalım ne dersin?
- +1 yıl
Profilde kızın tipi var kendi tipinle yarıştıracak mısın hala
- +1 yıl
atamadığına göre öyle birşey yok birşey iddia ediyorsan onun kanıtı olur gören gördüyle olmuyor, beni de gören gördü bayıldılar ve ispat istenirse yine atarım ben iddialıyım
- +1 yıl
Siyah tanga'lı fotoğrafta öyle değil iyi bak, o fotoğraf açısından kaynaklanıyor pürüssüz teni var onun
- +1 yıl
Kıl mı var? :D ya Allahaşkına mesaj at kızın vajisini göstericem öyle diyecek misin gül gibi vajisi var resmen onun
- +1 yıl
@Holandolan Ben göreceğim en seksi kadın çıplaklığını görmüşüm daha üstü olamaz gül gibi vajisi olan kızlar gördüm
- +1 yıl
Canım ha onu mu diyorsun kadın gece gece azınca attı her gece traşlı mı olsun orası?
Sen lazerlisin o değil, lazer parası yok kadının tek yaşıyor ne yapsın? - +1 yıl
bu kadının derisinde tek kusur yok abartmıyorum çıplak görmek lazım hakkaten :D
- +1 yıl
Tenine laf söylemedim senin farkındaysan dürüstüm ben dedim ya.
Tenin iyi kötü değil çıplak gördüm işte iç çamaşırlı halinden bir farkı yoktur ki - +1 yıl
Oziannnaa kaymak gibi hatunsun, bu tenin için geçerli tamam mı sadece ten rengin için
Fiziki hatlar için geçerli değil ne göğüsün büyük ne popon
Tenin tahrik edici ben asla doğruyu inkar etmem ten rengi ayrı birşeydir mesela benimde kızlar p*nisimin ten rengini çok beğeniyor çok fazla kalın çok fazla büyük değil ama ten rengini gördükten sonra şaşırıyorlar bunlar apayrı şeyler.
Tenin güzel, ama hatların normal anlaşalım bu konuda - +1 yıl
Tenin güzel evet ama hatların normal sıradan ne göğüsün büyük ne popon
- +1 yıl
Hayır seni öven erkekler sadece tenini beğendiği için övüyor, tenin güzel seksi sonuna kadarda katılıyorum fakat bu kalça göğüs için geçerli değil
- +1 yıl
Sütyenden taşacak göğüs o mu cidden 19 yaşındaki kızların daha büyük ondan xper olsa şuraya atıcam da :D fotoğraf linki atamıyorum
- +1 yıl
@Kimsesiz_32 sen beni takip et fotoğraf atayım bakalım öyle düşünecek misin
- +1 yıl
Ben bu sitede kızların %50'sinin fiziğiin görüp doymuş biriyim çıplak fotoğrafa ihtiyacım bile yok, sen abazalarla kendini eğlendirmeye devam et
- +1 yıl
Beni mi bloke etmişsin alakasız alakasız saçmalamaya başladın, fiziğin kötü kabullen bunu
Ozianna hanım yine tam formunuzdasınız :D
20 Yorumla
+1 yılKız doğru söylüyor, şişmanları site dişina alalim.
20 Yorumla
+1 yılKesn onlarn içine balıklar kaçmıştır
00 Yorumla
+1 yılAy ama ben de şişkoyum öyle deme üzülürüm😂
05 Yorumla- +1 yıl
Yok ya şişman değisin 😉
- +1 yıl
Tesekürler
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
@SoSYeTcH16 Kıza moral mi veriyosun :-)
- +1 yıl
O bizle makara yapıyo ya baksana
Balina da balik hamsi de balık
00 YorumlaBalina da bir balık türü ama😃
00 YorumlaE balina da bir nevi balik
00 Yorumla
+1 yılEtin kilosu kaç para biliyor musun sen?) :p :D
00 Yorumlane yapsınlar hangi kız şişmanım der ki
00 Yorumla
+1 yıl:) Balinada bir balık türüdür.
00 Yorumla
+1 yılteselli etme şekli :D
00 Yorumla
+1 yılasıl balık etli sensin ama çok ta çekğicisin :)
00 Yorumla
+1 yılTeyze kesinlikle spor yapıyor gençler
02 Yorumla- +1 yıl
Ooo hemde 45 dakika :o
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn azından senin gibi arayışta değiller
45 Yorumla- +1 yıl
Sen çok masumsun değil mi? :D sanal seks yapmadığınız erkek kalmamış , kendinize bakmadan başkasına bok atıyorsunuz :D şu sosyal medya hesaplarınızın dili olsada konuşsa :D
Cevap sahibi+1 yılBacağını açmış ben de var diyor onu mu savunuyorsun
- +1 yıl
Kimseyi savunduğum yok sadece başkasının nasıl giyindiği, ne tür bir yaşam tarzına sahip olduğu kimseyi ilgilendirmez. Bacağını memesini göstermeyipte her türlü haltı yiyenlerde var , şu bağnaz ve yobazlığınızdan kurtulun artık
Cevap sahibi+1 yılBağnazlık değil her türlü halti kimin yiyip yemeğini de bilemezsin sadece yaptığı çirkin eleştiriden önce kendisine bakmasını istedim
- +1 yıl
madem kimin ne halt yediğini bilmiyorsun ne diye arayışta diye iftira atıyorsun? konuşmaların bile tutarsız çünkü düşünmeden konuşuyorsun. Ayrıca herkes herkesi eleştirme hakkına sahiptir ama sen eleştirmek yerine iftira atıyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılşişko değiller iri kemikliler...
10 YorumlaBence rencide ediyorsunuz. Başka bişi yok bunda
30 Yorumlabalina da bir balıktır ama
hakkını yeme02 Yorumla- +1 yıl
Balina memeli. Balık değil. Solungaca sahip olanlar balık. kucuk bir not😉
Türk. kizlari balina etli 😁
00 Yorumlaboşver
burada herkes afet...00 YorumlaKabullenme sorunu işte
00 YorumlaBelki kemikleri iridir. s. s
00 Yorumla- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım