Yeni evliyim nikah yaptık daha düğünü yapmadık ama herkes evli olduğmuzu biliyor eşim beni sürekli dövüyor mantıklı bir cevap ist?

Yeni evliyiz iş yerinde bi ara yine ayrılacak duruma geldik herkes inadına düğün ne zaman diye soruyor eşim beni öldüresiye dövüyor sanki bir boks çuvalıymışım gibi en çokta ailem aklıma geliyor böyle anlarda ailem bu halimi görse perişan olur annem zaten hasta babam sinirli bir adam onlara söylemek istemiyorum köklü bir aileyiz boşanmayı normal karşılamazlar bir elim balda bir elim yağda ama gel gör ki kan kusuyorum. Eşim kötü biri değil sadece inatlaştık mı veya dediğini yapmadım beni öldüresiye dövüyor bir de demez mi senin Canın çabuk morarıyor. Gözlerim ameliyatıydı gözüme vuruyor yolunmüdık saçım kalmadı saçlarım hep dertten bembeyaz oldu arada demez mi kilolusun cart curt kendine bakmadan, biliyor ki ailemi üzmek benim için ölümden beter sürekli aileni ararım şöyle böyle diyor beni dövüyor ben sensiz yapamam diyor yolunmadık saçım kalmadı. Bazen kafama öyle yumruklar alıyorum ki 2-3 gün başımın ağrısı geçmiyor. Ne yapayım şimdi ben artık insan içine çıkmaya utanıyorum bi yerde müdürüm özel bi şirkette, millet koluma bakıyor iki yanı morluk bugün beni merdivenlerden itti az kalsın düşüyordum veya yanağıma kafa attı hala şiş ve mor, ben seviyorum onu hani bende vursam bi kaç tane ama işte yufka yüreğim kıyamıyorum düşünüyorum sonra o nasıl kıyıyor peki? Arabasını satmış benden sürekli borç istiyor vermiyorum boşver git bu evden eşyanı topla diyor? Gitsem ne evim var ne eşyam daha önce boşanma davası açmıştım barıştırdılar etkiler o zaman sanıyorlar ki ben işte düğün salonunu beğenmemişim diye açmışım, yine şiddet vardı kafama öyle bir vuruyor ki ölmekten değil sakat kalmaktan korkuyorum en çok Allahım benim çekilecek çok çilem varmış bi gün yüzü görmedim
Yeni evliyim nikah yaptık daha düğünü yapmadık ama herkes evli olduğmuzu biliyor eşim beni sürekli dövüyor mantıklı bir cevap ist?