Hem pütür pütür var hemde kararma var neden olue nasil gecer ya kafaya takıyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sen bir Şeyma değilsin kuzum. Paran olduğunda tak kafaya böyle şeyleri...
Haklısın ya her sey para valla peki dogal onerecegim bir seyler var mi
Doğal yolla bir b*k olduğu yok kesesinden tut yağına kadar her şeyi denemiş biri olarak hiçbir şey önermiyorum... Git kimyasal soydurma işlemi yaptır...
:/
Az bakımlı olun ya. Benim erkek halimle popomda hiç pürüz yok
Aptal misin bakımlıyız ama yinede oluyor cok dikkat ediyorum banyoda felam kese yapıyorum vb
Bakımlı değilsin demek ki
acılı ekşili yeme, sebze ağırlıklı beslen. geçer zamanla. endişelenme
Acı ne yapar ki acı yiyordum
yeme , cildinde minnacık kabarcıklara pütürlere sebep olur. et yeme bir süre. sebze yemekleri , salata ile beslen. salatalık enginar vb tüket
Peki kararma icin bir onerim var mi
tkp edip dm den yzsan
Işıkları söndürmen yeterli takma bu kadar. Kırmızı gece lambalarından kullan.
Google sormalısın. Konuyla alakası yok ama sence profilimdeki erkeklerden en iyisi ve en kötüsü kim?
Popoyada yapilcak bisey yok ki yani. Bisey sursen ciplak mi gezcen evde😁😁😁
pütürlüğe iyi gelen ılık bir karışım biliyorum
Nedir
Sperm
Gormem lazim teshis icinn😁😁😁
Bu kadar takma bakim yap
Yapıyorum aslında
Fazla kese yapma kiz arkadasimda vardi çünkü arap kremi aktardan almistik arastirip oyle aldik 1 haftada gecti kese fazla yapma
Arap sabunu mu kremi mi ve kararmalar icin mi almistiniz
Aynen aynen arap kızı kremi aktarda satiliyor yuzune lekeler icin cilt rengini acmak icin falan kullaniyormus malum yerinde fazla kararma vardi gecmiyordu birisinden ogrenmisti altik 1 haftada gecti arap kızı kremi
www.google.com/search
Faydasini inanki görürsün hatta bitecek inan yani
Pembesi ne ise yarıyor
Ozel bolgelere koltuk alti felan bu tarz yerlere de surulur mu beyazlatmak icin daha cok
Pempeside ayni ama pempesi cakmasi. İki tane almistik biz pembe beyazi pembe olan pudra gibi en iyisi beyaz pembe daha etkisiz hafif gibi dusun iste
Aynen aynen yaa agizdan cikti ben bile kullandim ozel bolgeme arkaya degil inanilmaz farki var kiz arkadasim koltuk altina falan suruyordu ozel bolgerede uyguluyordu baya baya etkisini gordik hatta ben inanmadim sacma sapan 7 tl lik sey herkes yapar diye yanildim tabi
Ozaman pembesini degilde mavi kutulusunu alıyorum aktardan insallah vardır aktarda. Geri yıkamamiz gerekiyor mu peki
Hayir hayir sabah aksam surebilirsin istedigin yere ama dikkat et kiyafetine yani iz kalmiyor ama beyaz yapiyor koltuk altinda falan leke olmuyor kifayette ama eline surunce anlarsin zaten mavu kutu aynen cogu aktarda var sivilce lekelerini bile geciriyor
Cok tesekkur ederim umarim ufak kararmalari gecirir denicem sag olasin
Sende saol emin olki gececek sasiracaksin iyi gunler dilerim
Unutmazsam kullanip yazarim sana
Merhaba ben biraz arastirma yaptım da bazi kisiler icinde civa ve amonyak bulunuyor felan diyor ne kadae dogru aldiginizda oyle bir hissiyat var miydi koku felan
Hayir hayir kesinlikle yoktu bizde arastirdigimizda korkarak aldik dedim ha hani ben inanmamistim diye ama sonucunda farkini gorduk ve yarari baya baya oldu tabi genede size kalmis bir durum endiselerinix var ise kullanmayin
Krem kullan pütürlük gider
Kese kullanıyorum ama gecmedi ya
Çok sorun etme bence
güzellik salonunda hallolur büyük ihtimalle
Senin onerecegin bir sey var mi peki
pütürtüler icin dus alırken sert bi seyle sürt ama kararma icin bi sey yok güzellik salonlarında özel makinesi oluyo onunla hallediyolar
Peki ne kadara yapıyorlar bilgin var mı
fiyat bilgim yok maalesef
Tel fırça sürt
Ne ise yarıyor o
Şaka bee saçmalama. Demir işlerinde kullanılır o. Ben takıldım sadece sana
:(
Gecmez
Görmek lazım
Kese olabilir
Inan kullanıyorum her banyoda oramı keseliyorum ama poponun hemen altında kararma var ayrım kısmında ve nokta nokta ssyler var
karbonat ile :)
Nasıl?
karbonat limon karıştırıp tenine sür
Asit iyi olmaz diye biliyorum