Güzellik & Bakım Hangi durumlarda kendini çirkin hissedersin? kalpsiz-melek Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Selam,Mesela benim saçım dağınık ve düzgün değilse kendimi çirkin hissediyorum. İstediğim gibi de yapamadıysam saçımı eğer, günüm moralsiz geçer. Saç her şeydir.😇Sizin kendinizi çirkin hissettiğiniz durumlar nelerdir? Hangi durumlarda kendini çirkin hissedersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Hayat-Güneşi Takip Et Master Yaş: 44 , eic 32% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 896 cevap paylaştı. Genelde bu ruhsal, içsel anlamda oluyor.Ama güzellik açısından her zaman olana şükretmek gerek derim.Ama böyle olsa daha iyi olur dediğim olmuştur. 0 0 Yorumla
hafifrüzgarG Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 507 cevap paylaştı. Imm makyajsız güzel hissetmiyorum ya çirkin de hissetmiyorum ama özgüvenli olamıyorum abartmadan makyaj yapmayı seviyorum :) 0 0 Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Makyajsız olduğum zamanlar bir de kaşlarım ve kol tüylerim geldiği zaman 1 0 Yorumla
nolights Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Bakımsız, saçım başım dağınık ve banyo yapmadığım zamanlar 0 0 Yorumla
Terazikızı_ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl Saçım yağlandığında ya da yüzümün ortasında kocaman bir sivilce çıktığında.. 0 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 633 cevap paylaştı. Kendimi çirkin hissetmem her hâlimle aşırı güzelim. 0 0 Yorumla
Selda26081994 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Uykudan yeni uyandığımda kendimi beğenmiyorum 0 0 Yorumla
SiyahMaskeli Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl O anki duruma göre değişiklik gösterir 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tamamen ruh halime bağlı 0 0 Yorumla
05Şirin Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl moralim bozukken 0 3 Yorumla Sorraxx +1 yıl Turkiyede kızların hepsi tipten kaybediyor Yorumla 05Şirin +1 yıl 🤭 ben türk değilim ki Yorumla Sorraxx +1 yıl Nerelisin kiz Yorumla
donducakss Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Genel olarak sürekli 0 3 Yorumla Sorraxx +1 yıl Haklisin Yorumla donducakss +1 yıl Biliyorum Yorumla Sorraxx +1 yıl Şaka yapiyom salla takma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Genelde bu ruhsal, içsel anlamda oluyor.
Ama güzellik açısından her zaman olana şükretmek gerek derim.
Ama böyle olsa daha iyi olur dediğim olmuştur.
Imm makyajsız güzel hissetmiyorum ya çirkin de hissetmiyorum ama özgüvenli olamıyorum abartmadan makyaj yapmayı seviyorum :)
Makyajsız olduğum zamanlar bir de kaşlarım ve kol tüylerim geldiği zaman
Bakımsız, saçım başım dağınık ve banyo yapmadığım zamanlar
Saçım yağlandığında ya da yüzümün ortasında kocaman bir sivilce çıktığında..
Kendimi çirkin hissetmem her hâlimle aşırı güzelim.
Mutsuz olduğum durumlarda
Uykudan yeni uyandığımda kendimi beğenmiyorum
Hastayken hiç güzle hissetmem
Çirkin olduğumu düşünmüyorum.
Değer görmediğim her an
Mutsuz olduğum zamanlarda
O anki duruma göre değişiklik gösterir
Tamamen ruh halime bağlı
Saçlarım istedigim gibi olmadıysa
Hep çirkinim
Kuaföre girerken...
yeöek yedikten sonra