Fahriye Evcen'in son attığı pozuna tepki yağdı. Sizce haklılar mı, güzelliğini kaybetti mi? yoksa güzelliğine güzellik mi kattı? ✂️✂️✂️✂️✂️✂️Eleştirilerin odağı olan Fahriye Evcen. Bu eleştirileri hak ediyor mu? Bence kimse bu kadar eleştiri yağmuruna tutulmamalı! #Coiffeur34
Fahriye Evcen'e takipçilerinden tepki yağıyor! Sizce güzelliğini kaybetti mi?
Bu bildiğin psikolojik şiddet ayıp cidden ayıp. Biri bunlara dönüpgötüme benziyorsun şişkoo obez burna bak tipe bak dese vızıklarlar. Ama başkasına maşallah her şeyi demeyi kendilerine hak görüyorlar. Ayrıca kadın bayada güzel bende daha da güzelleştiğini düşünüyorum
Guzelligini kaybettiğini düşünmüyorum. Bu görüşleri yapanlar acaba en son ne zaman ayna karşısına geçip kendilerine bakım yapmış veya kendilerine bakmış.
Klavyeden atıp tutmak kolay tabi... Karşındaki kişiyi beğenmiyor olabilirsin eyvallah ama saygı duyman lazım eleştiri yapmanın da adabı var boyutu var.
Alakası yok kadın taş gibi bu kıskanclar herzaman bunları yazıyor zaten sadece medya istediği zaman yorum yağdı diye ortamı ısıtıyor Kadının estetiksiz hali bile çok güzel kimse yalan konuşmasın ayrıca seside çok şeker güzellik anlayışı kendall jenner olan asalaklardan ne beklersin zaten...
Hala güzel de eskisi gibi güzel değil bide estetik yok diyor yalan bence kalıbımı basarım var eski hâliyle yeni hali dağlar var yaprak dökümü de kiyle alakası yok bide estetik yapıyorsa yapıyorum dese belki çok tepki yağmazherhalde tepkilerden dolayı doğruyu söylemiyor😂😂
Güzel bulmadıkları için kıskanıyorlar demedim zaten, bi insan neden tanımadığı birine hakaret eder? Beğenmiyorlarsa güzel değil deyip geçsinler, hakaret edip o kişiyi aşağılıyorlarsa bu o kişiyi kıskandıkları için küçük düşürmeye çalıştıkları anlamına gelir.
Özünde güzel değildi, ben estetiksiz halini görüp şok olmuştum. Estetiğin mucizelerinden olduğu kesin ama bu kimseye hakaret etme hakkını vermez. Parası var yaptırmış kadın. Parası olmayan çirkinler de b*k atıyor işte.
Para bulsalar ilk işleri orasini burasını yaptırmak olur, yorumlarda delikanlilk tasliyorlar... Estetiğin bu kadar yakıştığı nadir kadınlardan kendisi, gittikçe de güzelleşiyor. Herkes dönüp bir kendine baksin önce.
keske yorumlar bu kadar sert olmasa, çirkinlesse bile şöyle söylense fahriye hanım fotoğraf açınız da problm olabilir sizi olduğunuzdan yaslı gösteriyor denebilir, çünkü bir insan yakalandığını kabul edebilir ama çirkinsin lafını kabullenemz bence.
Ah bizim kadınlar yine kıskançlıkları zirvede. Kadının hiç bir şey kaybettiği yok fahriye evce gayet oturmuş bir güzelliğe sahip ki yaş ilerledikçe kim aynı kalıyor. Saçmalık.
Elestirirken ne kadar acimasiz davraniyoruz yaa. Yazik gunah. Kadin olmasini, bir birey olmasini, birisinin karisi olmasini herseyi gectim once Anne yani bi kere. T. C insani yine utandirdi saolsun.
Eleştiri yağmuruna tutmak gereksiz insanlar istediğini yaparlar ama zaten bu kadın çok aşırı güzel degildiki naptigida beni ilgilendirmez hiç takipte etmm ünlüleri falan hep burda sorularda goruyorum
Bütün derdimiz de buydu zaten. Tevbe et abi sen bi tevbe et Allah var hadi kadınlar sorsa neyse de kadın sana haram. Nur suresi 31. ayeti hiç mi duymadın Allah yardımcın olsun. Selametle.
Kim diyor bunu, kadına çamur atmasınlar çok güzel. Güzelliğini kaybetse kime ne millet kafayı yemiş oturup kin kusmaktan başka yaptıklari birşey yok şu hayatta.
geçmişine baktığında insanlar doğal olduğu için beğeniyordu bana göre de esk halleri daha güzel eleştiriler çok normal oyuncu evet ama diğer yandan tazlarıyla görüntüleriyle gündemde kalıyorlar
Yaprak Dönümünde oynarken bence eşi benzeri yok bi güzelliğe sahipti , bende şu an beğenmiyorum fazla, çirkin değil ama aşırı güzel de değil maalesef, estetik yaramadı