Öffff o yüzden leş gibi ter koyuyorsunuz duj jeli kirli tabakayı söküp atmıyor vücutta kalan kir tabakası sabunla keseyle atılmazssa vücutta birikiyor ve terle karışınca leş gibi kokuyor toplumda nefes alamıyoruz sizin yüzünüzden
1 - Haftanın 5 günü fix duş alıyorum. 2 - Haftanın 2 günü fix keseleniyorum. 3 - Toplu Taşıma ve benzeri hiçbir ulaşım aracı kullanmıyorum, kendi aracım var. 4 - Deodorant ve Parfüm kullanmadan asla dışarı çıkmıyorum. 5 - Nefes alamaman maskeden kaynaklıdır. 6 - İyi akşamlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kalıp sabun hiç denemedim gadası. Genelde duş jeli tercih ederim.
Tabi hiç denemedin sen Paris'te doğdun yalanını...
Kimseyi inandırmak zorunda değilim
Duş jeli eve sokmam deterjandan farki yok.
Mutlaka doğal sabun
Aynen kalıp sabun olmadan olmaz
Sabun
Adamım be duş jeli temiz yapmıyor kirli tabakayı söküp atmıyor iyice sabunla kese yapmak gerek o yüzden insanlar leş gibi ter kokuyor
Aynen.
Tende sabun kokusunu hiçbir şeye değişmem
sabun
Duş jeli
Duş jeli temiz yapmıyor ki vücuttaki kirli tabakayı söküp atmıyor o yüzden insanlar leş gibi ter koyuyor sabunla iyice kese yapmak gerek
Duş jeliyle
Duş jeli
@burak3828d terbiyesiz
Duj jeli iyi temizlemiyorki sen şimdi leş gibi ter kokuyorsundur
Duş jeli ile.
Duş jeliyle
İkisini
Duş jeliyle kanki
Duj jeli temiz yapmıyor ki kirli tabakayı söküp atmıyor knk o yüzden insanlar ter kokuyor
Duj Jeli ile.
Öffff o yüzden leş gibi ter koyuyorsunuz duj jeli kirli tabakayı söküp atmıyor vücutta kalan kir tabakası sabunla keseyle atılmazssa vücutta birikiyor ve terle karışınca leş gibi kokuyor toplumda nefes alamıyoruz sizin yüzünüzden
1 - Haftanın 5 günü fix duş alıyorum.
2 - Haftanın 2 günü fix keseleniyorum.
3 - Toplu Taşıma ve benzeri hiçbir ulaşım aracı kullanmıyorum, kendi aracım var.
4 - Deodorant ve Parfüm kullanmadan asla dışarı çıkmıyorum.
5 - Nefes alamaman maskeden kaynaklıdır.
6 - İyi akşamlar.
Duj jeliyle keseleniyirsan hiçbir işe yaramaz yine kokarsın