AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
Eşinin çapkınlık yapmasına izin verebilirsin, bu şekilde evliliğiniz daha uzun sürer.
Ger... iii.. zeee.. kaa.. liii
Neden yaa.
Neyini beğenmiyormuş sen içinde bir can taşıyorsun ve ikinizin çoçuğunu !
Kendisi doğursun kolaysa
Abla yol yakınken dön. Senin eşin salak felan mi? O talti karnin'da aşk meyvenizi taşiyorsun😍.
Sen çok güzelsin!!
Hem ona çocuk doğur 9 ay taşı sonra beğenmiyorum yuh
Böyle essekleri nereden bulursunuz?
ya çocuğu madem çatlak istemiyor neden korunmuyor?
Ne kadar saçma çirkin görecekse yani seni böyle yargılayacaksa neden çocuk yaptı yapmasaydı.
Öyle eşim olsa boşardım anında Allah başa vermesin ne bekliyor ki hani geçicek bunlar siz moralinizi bozmayın
karnin fazla şisik geldi bana. Gizli seker var mı bir test yaptirsana. Ablam bu yuzden bebegini kaybetti dogmadan.
Bence birşey yapmana gerek yok sonuçta ikinizden bir parça taşıyorsun ve bunun için kilo alıyosun bunda bi sorun yok
Bu çatlaklar için bi yağ vardı. Keşke her gün ondan sürseydin. Bio lu bişeydi adı hatırlayamadım şimdi.
Kendisi doğursun o zaman
Maşallah sanki 6aydan daha fazla duruyor ama sende çocuk doğunca verme kocana
Yokyaaa çocuğu kendisi doğursun o zaman ukalaya bak ya.
bunun için bir krem var diye biliyorum eğer sen de bundan raharsizsan ondan al
Ciddi ciddi herkes soruya cevap vermiş ya TROL la trolll
nasil bu kadar eminsin trol oldugundan belki gercek?
Hmm olabilir
Elde olanla idare etcek o da Allahalla
Aloevera kullanıla bilir ama burda yapman gerekenler de var
Acil bir daha doğum yap bence tekrar hamile hamile kal ki işleri Ona yükle
Zamanla zaten kaybolacak eşin bence biraz duyarsız ama bu soğuma sebebi olamaz
Hamile bırakmasaymış o zaman dingile bak
Sen karnında ikinizin bebeğini taşıyorsun , bunları demeye hakkı yok
Demekki seni degil vucudunu seviyormus, yazik!
o zaman esın dogursun
Çok haklısın
@lleyrils ınsan sevdıgını her halıyle sever
Kesinlikle, böyle insanlardan gerçekten tiksiniyorum.
@lleyrils dogum sonrası duzelır bos ver uzulme
Çocuk doğunca elletme salağa 😏😏
true
Hemcinslerim den nefret ediyorum
Kocanı kapının önüne köy
"Çok biliyosan sen doğursaydın" de bence
@Geceyi_SevenKız Helal Olsun Valla Çok doğru Söyledin👏🏻👍🏻😊 Valla Ya Aynen Mal Herif İşte Sanki Kız Kendi Kendine İsteyerek Yapıyor Bunu Adı üstünde Hamilelik Hamile Olunca Karın Göbek Şişer Elbette ki Tabiki Ben görüşüm de Şey dedim Şeyine sahip çıksaydı Mal dedim varya sana Bir Şey söyleyim mi böyle erkeklere o kadar çok Ayar Oluyorum ki bende erkeğim ama ben Asla Böyle bir şey Demem seni beğenmiyorum ne demek ya Madem Rahatsız Oluyorsun kızdan şeyine sahip Çık İçine Şey yapma Yani bu kadar basit Hayret bir şey ya Bu Arada kullanıcı ismin çok güzel beğendim 👍🏻😊 Geceyi seven kız Geceyi seven olarak beni anlattın da 😅 yalnız bende geceyi severim Tek uyuşmayan Kullanıcı adida kız kelimesi çünkü ben erkeğim 😅😊
Sarhoş musun aw🤔🙄
Sarhoş mu? nerden çıktı ki o şimdi Alkol İçmiyorum ben hiç
Sen onun çocuğunu doğuracaksın, nankörlük etmesin.
Dogum sonrası düzeliyor
Bebeği o taşısaydı madem
Keşke şu trol soruları sormaktan vazgeçsen 😹
Halt etmiş. Kadının en güzel ve çekici hali bence
söyle ona o doğurursun o zaman
Eşin doğursun😒
Troll soru ya herkes de cevap vermiş 😂
Dogumdan sonra da duzelmiyor galiba
İlginç... çok şekilci bir eşiniz var demekki.
Yalan söylememelisin.
zeki erkeklerle evlenin
Doğumdan sonra krem vs var doktorumla konuş
Fotoğraf size mi ait ikiz olacak herhalde
o zaman çocuğu yapmasaydı
bu resimdeki sen misin
seni bedeni için mi seviyormuş? çok boş
Kremler vs var bunları kullanabilirsin
maşşallah dörtüz mü geliyor
5 iz seninkiler heralse karna bak.
söyleyecek laf bulamıyorum
boşanabilirsin. evlilik birliği temelden çatlamış
O zman sen doğur çatlak olmadan deseydin
Çocuğu ona ver o doğursun.
Sana ait değil fotoğraf mavilisin galiba
onunla olma..
memnun değilse defolsun gitsin..
Aagggg o bidon gibi halinizle nasıl sevsin
Sen kadın olduğuna emin misin bidon ne demek ya kadın karnında bi can taşıyo fakat senin buna saygın yok çok üzücü gerçekten
@ElifDuyar Ne alaka kendini bu kadar değerli hissetse bidon gibi halini şuraya koymaz
Gerçekten çok saygısızsın kadın HA Mİ LE
@ElifDuyar bırak. online harici kimse ilgi vermiyor belli ki. o da burada şansını deniyor. hiç yorum yapma. yaparsan kendini önemser. bir 💩 olmadığını biliyor içten içe tabi 😌
gerşzekalı pembe görünümlü mavi
Sen kesinlikle erkeksin hatta sana erkek bile demek istemiyorum, erkek kelimesi sana yakışmaz. G*tüm senden daha anlayışlı p*ç oğlu p*ç.
@jeonjkjeonsn süper olmuş valla
Teşekkürler 😊
@jeonjkjeonsn :):):)
@hayathayatdelice kadın kendini en özelini sağa sola ifşa ediyor terbiyesiz olmuyor da ben mi terbiyesiz oluyorum bidon gibi işte yalan mı
Senin erkek olma ihtimalin, benim kız olma ihtimalimden bile yüksek dal yaprak, s*kik.
o kadar sorunlusun ki. sana bunun sebebini anlatamam. çünkü anlayacak zekaya sahip değilsin ama şunu demek istiyorum cidden şu saniye ölecek olsan gram üzülmem. :)
@nyanya1384 bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye kadın en özelini onlarca insan içine koyarken utanmıyor onu peşkeş çekerken siz de utanmıyorsunuz ben niye ayıp ediyor muşum işinize gelmedi tabii
Senin aptal aklınla düşünürsek, bütün kadınlar kocaları tarafından sevilmez.
Ki sen evlendiğin zaman karını sevmezsin. Çünkü bir pisliksin.
@jeonjkjeonsn Sen olmayan aklından başkasının aklını derecesini sorgulamaya kalkma Ben bunu kocası olsam benim karım böyle resimler atsa ilk case de boşarım
Karını diyorum çünkü erkeksin
Kadının kendi fotosu değil aptal
kajsjsjsj ya hahaha Facebooka dön sen. düşük insan. kimsenin senin gibi böceklere ihtiyacı yok. kesin kimse seninle sevişmek istemiyor diye bu nefretin. haklılar. Utanmayacak! utanması gereken sensin böcek beyinli parazit
Sen de aynı bunun gibi resimlerini sağa sola koyar kendini malzeme yaparsın yakında para karşılığı da başlarsın
Sen bunu diyorsun diye bende yaparım kesinlikle
Sizde bugün gibi resimlerinizi sansolo koyarak kendinizi malzeme yapmaya devam edin gönlünüzce ilişki bulamadığınız a göre açtığınızdan kendinizi malzeme yapıyorsunuz
zırlama yeter.
@nyanya1384 s ikit git
Bu zamana kadar kimseye nude atmadım fakat insanlar istediğine atar, buna karşı değilim ve belli ki senin kuyruk acın var. Kız avlayamamışsın, acını bizden çıkarmaya çalışıyorsun
@jeonjkjeonsn asıl bu soruyu siz bu kadar üstünüze alındığını za göre sizin kuyruk acınızı var
ailen sana zamanında yeterince ilgi göstermedi diye senin bu s. beynini mi çekmek zorundayız? git köşende zırla.
@nyanya1384 bırak kanka, bu erkek
@nyanya1384 aileniz sizi böyle sağa sola kendimizi ifşa edin diye yetiştirdi ise o benim problemim değil ayrıca burası sizin sorununuz değil gidebilirsiniz
hiçbirşekilde hamile bir kadına hakaret edemezsin. madem bu kadar haklısın kendini ifşa et. bir bok olmadığını biliyorsun o yüzden gizlen tabi.
hahaha sanane?
neden sana bu kadar batıyor? niye bu kadar içerlendin birinin bedenini göstermesine? s. ni mi kontrol edemiyorsun? o zaman seni uyutalım? olmaz mı? toplum için güzel olur bence.
@nyanya1384 ben alıp gitmiyorsanız katlanacaksın kız arkadaş O zaman siz varsınız diye düşüncemi saklayacak değilim kendimizi bir b** zannetmeyin olmayan beyninde oksijen israfı yapma daha fazla kendini uyudu insanlık için bir faydan olur en azından maden insanın bedenini koyması bu kadar tuhaf değil çek ananın resmini buraya koy madem doğal
:) ben senden kesinlikle daha değerliyim. oksijen israfı olmakla birlikte kompleksli bir yaratıksın. tamam şimdi anlat bu kadının kendini koymasına neden bu kadar içerlendin? hani niye tanımadığın bir insanın bir fotoğrafı sende bu kadar hissiyata neden oldu? düşünceni söylersen tepki de görünce zorlamayacaksın. düşünce özgürlüğü diye diye kendinizi haklı çıkarmaya çalıştınız. ama başta dediğim gibi ölsen gram üzülmem hatta izlerim. açık ve net buraya yazıyorum. kim ne düşünürse düşünsün.
zırlamayacaksın*
@nyanya1384 değerli görmesek inanacağız Antepli gösteriyorum sizin gibi teşhircilik yapmıyorum zaten tanıdığı bir resim koysa herkes tepki gösterir önemli olan tanımadığın kişinin de bu yaptığı yanlışı eleştirmek tir sizin gibi baktınız baka neden yok resminize koyup teşhircilik yapmaktan ileri gidemezsiniz
istersem yaparım :) sen de gizliden zırlarsın böyle.
Bikini gibi düşün, neden bu ayıplılar olsun?
Ayıplık
@jeonjkjeonsn o çok mu normal zaten neden bu kadar kendinizi teşhir etmeyemeraklısınız çok merak ediyorum
yok o da ayıp. hem istese kadın teşhir etsin. gram ilgilendirmez onu. böyle yazarak bahane verme eline. ilgi istiyor parazit. iyi de başarıyor
+++
@nyanya1384 ne alaka ben görüşümü paylaştım soruya parazit olan sizsiniz
Erkek açınca ooo paşam, kadın açınca ayy o*ospo.
her boku yazıp sonunda görüş dediğin zaman "ooo o zaman saygı duyarım" olmuyor. yazıyorsan tepki alırsan zırlamayacaksın. bu arada dikey. aklında bulunsun
Bana mı diyorsun?, anlamadım
@jeonjkjeonsn ben zorlamıyorum arkadaş benim görüşüm bu çıkıp geldiniz araya parazit oldunuz sizden mi saklayacağım görüşümü Allah'ın tefsircileri
3tehsircileri
İstersem götümü aşçarım seni ilgilendirme o yüzden şimdi olmayan beynini al ve sg
açarım*
dana o kendisi degil ki nerenle okuyorsun soruyu
Allah'ın tekstilci karısı defol git
JANKFCBSHDJBVBAHJJ çok komiksin sg
Bu gizli kullanıcı erkek ve kadınlar buna bir şeyler göstermediği için hıncını bizden çıkarıyor.
@jeonjkjeonsn siz hala burada mısınız fukara sümükleri
Evet, buradayız
@jeonjkjeonsn sümük gibi yapışip bekleyin orada
Kadın kılığına girip, karı avlama peşine düşen bir b*k pıtırcığı mı bize sümük diyor?
Ahh ne üzüldüm, ne üzüldüm?
😔🥺😭
of bu salağı uyandırmayın devamlı. okudukça suratına kusasım geliyor.
@nyanya1384 parazit yapmayın defolun gidin şuradan
:) hayır
@nyanya1384 sizin yüzünüzden her seferinde şu karının resmini görmek zorunda kalıyorum
gözlerini çıkar zorunda kalmazsın.
@nyanya1384 Sen beynini çıkar malum kullanmıyorsun ağırlık yapmasın
:) kıyamam kızdırmaya mı çalışıyorsun?
@nyanya1384 yyoo ne alaka
hayatının amacı bu kadar düşükse bence zorlama derim. :)
@nyanya1384 beyni olmayan insanların söyledikleri beni pek alakadar etmez
Bu senin resminse neden burada paylaştın ki?
Sanki baskasinin çocuğunu dogurdun
Gülü seven dikene katlanacak
çocuğu tek başına yapmadığına göre? Sıkıntı eşinde
Kusura bakmayında eşiniz çok gerizekalıymış 🤨