6. aya girdim. Kendim zayıfım 55 kilo ile hamile kaldım. 10 kilo civarında kilo aldım ve vücudumda çatlaklar oluştu. Eşim bu görüntüden rahatsız olduğunu dile getirdi. Artık beni güzel bulmadığını söyledi. Ne yapmalıyım?
Hamile olduğum için vücudum çatladı. Eşim beni böyle güzel bulmuyormuş, ne yapmalıyım?
Eşin ağır saçmalamış, evet fizigindeki değişiklikler göze hoş görünmeyebilir ki bunu sende farkediyorsun, ancak böyle görmek istememek ne yaa,, karnında birlikte yaptığınız çocuğu taşıyorsun,, gerzekce konuşmuş, şu durumda ilişkiye de girmiyordur seninle,, böyle bir durumu elinin tersiyle itiyor
Ne kadar ayıp ya tekrar düşün derim insan eşine sevdiğine nasıl bunu söyler? O çatlakların olduğu yerlerden öperim sevdiğimi bizim bebeğimizi doğurmuş, bu gururdur. Utanılacak sevilmeyecek bir şey değil. Çok üzüldüm senin adına çünkü insan sevdiğine bunu diyemez.
Sen karnında sizden bir damla bir parça olan evladınızı dünyaya getirmeyi beklerken bunu düşünmüş olmasına hadi onu da geçtim bunu senin yüzüne sölemesine gerçekten akıl sır erdiremedim kusura bakma...
Eşinizin bu yorumu ve zihniyeti hoş değil, kendini geliştirmeli ve düzeltmeli. Sizde hiç üzülmeyin, anneler baş tacıdır. Umarım eşiniz de en kısa sürede hatasını anlayıp pişman olur
Hiç üzülmeyin hamilelikten sonra çatlak oluşması kadar normal bir durum yok. Anormal olan tek bir durum var eşinizin böyle davranması. Kendini böyle kötü hissediyorsan belli başlı yöntemler önerebilirim ama sırf eşin istiyor diye değiştirmeni istemem kendini.
Uykusunda al dildoyu sok g*tune ne bu hamilelerin kocasından çektikleri a_q bi zahmet kalksınlar kendileri doğursun o zaman. Sanki kadın karnında yan bakkaldaki Hüseyin amcanın çocuğunu taşıyor. Karşımda olsa o adam şu an tekme tokat girişirim çok pis yükseldim a_q p*çi
Eşine söyle biraz da o taşısın bakalım dünya kaç bucakmış? Kendi kıl yumağıdır allah bilir, ama lafa gelince hepsi Victoria meleği ister. Meleğin şeytanla işi ne?
Halt Etmiş Senin O Eşin Denecek Kendini Beğenmiş Herif Canım Yanlış Anlama Ama Eşin Malın önde Gideni Sanki Senin elinde Olan bir şey mi bu Birde Utanmadan Beğenmiyorum Diyor Hamilelik Bu Karın Göbek şişer Madem Rahatsız Oluyor Şeyine sahip çıksaydı mal adam ya Sen üzme Kendini mal mal konuşur Durur Ulan varya bende Böylelerine ayar oluyorum Kadını hamile bırak Suçu da kadına at ohh ne ala memleket Ya Şeyine sahip çıkacak korunacaktı Rahatsız Oluyor sa İnsanda Akıl denen bir şey var yani insan sevdiğini Her hâlinde çok sever 😊 Umursama Boş konuşur durur o Sen üzme kendini değmez o mala
Vay anasını ya, ne eşler var dünyada 😄 sinirden gülüyorum emin ol...
Senin karnındaki çatlaklar O'nun babalık duygusunu yaşaması için oluyor ve o sana destek olması gerekirken köstek oluyor...
Ben senin dışını değil içini seviyorum diyeceğine beğenmiyorum diyor...
İnan ki, bu konuyla ilgili sana roman bile yazabilirim, yani söyleyecek çok şey var ama susuyorum... Kısacası, senin kocan baba olmayı hak etmeyen bir insan... Yazık, çok yazık...
Sana gelince, hiçbir şey yapma... Ne demek beğenmiyorum demek ya... Sen O'na dünyanın en güzel hediyesini vereceksin...
Haddini bildir. Çocuğunuz olacak diye ayrılamaz falan düşüncesinde anlaşılan. Seni kaybedeceğini hissettir. Gitsin salında yatsın. Ağırlığını koru. Keyfinden olmadı o çatlaklar ikinizin çocuğunu taşıyorsun bunu görmezden gelip sana seni beğenmiyorum artık deme lüksü yok.
Merhabalar sorunuzu hakkıyla cevaplamak için bazı sorular sormalıyım:
1) Eşiniz hiç çocuk doğurdu mu? 2) Eşiniz Brad Pitt mi? 3) Eşiniz Türkiye'nin sayılı yakışıklılarından mı? 4) Eşiniz bir kaza geçirdi de beyninde ciddi anlamda hasar mı var? 5) Eşiniz yobaz mı? 6) Eşiniz aptal mı? 7) Eşiniz salak mı? 8) Eşinizin doğru çalışan bir beyni var mı?
Eğer ilk üç soruya cevabınız hayır ise -aslında cevabınız çok önemli değil, format icabı soruyorum- ONU BOŞA!!! Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Böyle erkekleri görünce cidden midem bulanıyor.. Yazık ya harbiden.. Biriyle evleniyorlar sonra o kişi hamile kalıyor çocuklarını dünyaya getirmek için kilo alıyor, vücudu bozuluyor, doğum yapıyor, acı çekiyor vesaire ve adamın düşündüğü tek şey görsel zevki oluyor.. Diyecek söz bulamıyorum çok aradınız mı böyle haysiyetsiz birini.. Ne diyim allah sabir versin
Yanlış kişiyle yapılan bir evlilik daha... sevdiğin kişinin kusurları batmaz. Çatlaklarım var, bekarım yani hamilelik geçmişim yok. Rahatsız olduğumu söylediğim zaman bir arkadaşım "kız arkadaşımda olsa aksine çok severdim çünkü yara izleri, çatlaklar hepsinin bir hikayesi var" demişti. Doğrusu budur sevdiğim adamın büyük burnunu, hafiften açılmaya başlayan saçlarını bile sevmiştim😏
Yaa bence çok tatlısın ve kilolu da değilsin, gayet incesin. Hamile olduğun için 10 kilo çok çok normal, sevgiline kendini değerli hissettir, bir süre onunla konuşma, hatasını anlamazsa ona bu dediğinin seni kırdığından söz et. Hamile bir kadına böyle davranılmaz, hem de en hassas zamanında.
1. Kardeşim kocana iyi bir dayak lazım 2. Kantaron yağı ve aloevera ile dönüşümlü masaj yap. 3. Bana kalırsa bu adamdan ikinci çocuğu yapma. Bazen kadınlara da kızıyorum bazen erkeklere de kızıyorum. Ama eşin olacak kişi gerçekten hakkediyor. Kadınlara kızdığım zaman kadın düşmanı diyenler burayı da okusun lütfen. Objektif olmayı öğrenin
Eşin bok yesin. Kendi göbeğine baksın o gitsin de. Sinir oluyorum şöyle erkeklere. Sanki taşıdığın onun çocuğu değil. İnsan biraz saygılı olur. Hırbo bu erkeklerin çoğu.
Adam dediğin dış görünüş için sevmez, kadının her halini beğenir. Yani kadının vücudunda oluşabilecek her türlü değişikliğe rağmen sevmeli, ama maalesef eşiniz sadece dış görünüşünüze aşık olmuş ve böyle erkek müsfeddelri aşagılık insanlar benim gözümde Keşke en başında iyice tanıyıp öyle karar verseydiniz.
Arkadaşlar kız zaten kötü bi travma olmuş gebe boşan diyip etkilemeyin daha fazla gebesin güzelim tadını çıkar baktın devam ediyor bu benim yavrumun izleri de geç bak ben boşandım vucudum cidden aşırı derecede çatlaklar var alıştım onladla mutluyum beni ben olduğum için beğenmeyen sadece fiziksel yargılançyacak adamlar kendş kaybeder ve emin ol zamanla gider zeytinyağı sür gebelikte asla kimyasal bulaşma vazelin bile bebeğe geçer düzenli olarak zeytinyağı sürmeye çalış eşinide umursama
Vallahi cocuk dogurmak kolay degil. Hamile olup 9 ayda cocugu karninda tasimak kolay degil, agrilari var kusmasi bulantisi acaba birsey oldumu bebegim iyimi yedikelrim yariyormu vs kafada delice yuzlerce soru oluyor annede ve tabiki her kadinin vucud yapisi farkli catlayan bar catlamayan var ama bu kadinin guzeligini bozmaz aksine artitiyor bir can tasiyor cunku. Adam sukretmeliki baba olmasi icin ona o sansi verdin. Catlaklarida dogumdan sonra toparlaninca gereken kremlerle aktivitelerle duzeltirsin. Onada bu sekilde anlat, anne olmak kolay degil… Bebek dogdugunda babalikda kolay olmadiginin anlayacak sana hak vercek hic dusunme su an bunlari… gereksiz bir elestirme konusu
Resimde bir qariplik var 6 ayda karın o kadar büyük olmaz ki, her neyse eşini falan bırak tavsiye vereyim sana ilerde tüm hamilelere yardım olur. Hindistan cevizi yağı sürmelisin cildine özellikle çatlaklara kaşınmanı durduruyor ve çatlaklara iyi geliyor daha önceden yapmalıydın ama olsun şimdi de yapa bilirsin geç değil hala sürmezsen senin cildine zarar kocanı falan boş ver sen soruyu böyle sormamaılıydın hiç Allah Allah
Halbuki o çatlaklar kadına daha çok seksilik katıyor bence, senin bir şey yapmana gerek yok.. Rahatsız olan eşin ve sen dünyaya bir can getireceğin için mutlu olmalısın.. Sen adamın canını taşıyorsun şunun yaptığına bak
Böyle soruları gördükçe hem üzülüyorum hem sinirleniyorum. Evlilik nedir? İyisiyle kötüsüyle kabul etmektir. Kusurlarıyla da sevebilmektir, bir bütün olmaktır.
cocuk ikinizin cocugu yani senin guzelliginden cok huyunu sevmesi gerekken boyle yapmasi yanlis zaten hamilesiniz hornonal olarak karisik bi donemdesiniz destek olmasi gerekken boyle yapmasi yanlis sizde fazla takmayin kafaniza uzmeyon kendinizi kendi dort dortluk kusursuz birimi herkesin ufak tefek kusurlaru vardir
Bunlar nasıl kafalar ya anlamıyorum. cidden herifin kafası zihniyeti bozuk. Yoksa böyle sakak salak konuşmazdı. ya kadına canım cicim bjsiyin var mı ağrın sizin var mı bişi yemek ister misin. Yok dur şunu ben yapayım onu ben yapayım diye evi yerde tobe tobe. ..
yani tabiki vucutta catlaklar cırkınlestirir hanımları. ve catlaklarda hızlı kılo alımlarında olacaktır. hamıle kalırsan da kılo alırsın. yani dogal birşey. askım dogum sonrası sıkı diyet yapıcam. zayıflıcam. afet bir hatun olarak dönücem de öpücük at o zamanda ben seni begenirmiyim bilmem artık de işi tatlıya bağla bence tabi.
Çocuğu oraya koyan eşinide al doğru bu işin bi uzman doktoruna bide eşin beğenmiyorum diyorsa elini biraz cebine atsın ama zaman geçirmeden bu zamanda herşeyin bi çaresi vardır. Bi örnek vereyim çocuk doğdu vajina genişledi tabiki kocan yine beğenmez onun için doktor vasıtasıyla vajina hemen daraltılıyor kendimden biliyorum ama tez zamanla zamanı geçirmeden.
ahaha bak senn canım eşin bradd pitt de haberimiz mi yok ya , sen onu baba yapacaksın o karısından rahatsız oluyo peki o zaman doğumdan sonra da sen zayıflarsın o zamanda sen onu beğenmezsin bunu onunu yüzüne söyle
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu soruyu sorman bile kendine değer vermediğini eşine o yüzü senin verdiğini gösterir, bana böyle yapacak yemin ederim hak ettiğini veririm ona, onun çocuğunu taşıyorsun birde eleştirip seni mi beğenmiyor, böylesine kocam bile demem vururum tekmeyi
Eşinin suratına tekme atmak istedim 🙂. Sen 9 ay evladını taşı o kadar sonunda sancı çek dünyaya getir. Beyfendi kendi şeyinin keyfini düşünsün. Terbiyesizlik başka birşey değil.
Öyle düşünen bir baba adayı varsa onun aminakoyum hergun güzel güzel ilgilenmesi gerekir sırf hamile olduğu için değil karısı olduğu için hayatına renk mutluluk kattığı için. Her gün motivesini yükseltmesi lazım.
Hoşt köpek diyeceksin... Istediği kadar bulmasın seni güzel Sen kendini ve bebeğini strese sokma.. Sırf bazı şeyler için evlendiyse ondan hayır gelmez.. Sağlıkla al kucağına. 👼 (Bu arada çatlaklar için yağlar vs kullanabilirsin.)
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bebeğim vücuduna bol bol yağlar sür. Her yerine sür günde iki defa. Doğumdan sonra iz kremleri falan oluyor onlardan da sürersin. Ayrıca eşin de manyak mı ne hamile kadına söylenecek laf mı bu yani. Hem doğumdan sonra kilonu da verirsin çatlaklar da geçer hiç kendini bunun için üzme. Önemli olan sağlık bunlar halledilebilecek şeyler 😘
Eşine şutu çek ve çocukları da gösterme. Bu nasıl saygısızlıktır. İşin zevkli kısmını yapıp üstüne o kadar çektiğin cefaya laf edip seni kırması saçmalık ve saygısızlık. Vücudunu değil de seni bir bütün olarak kabul etmesi gerekiyordu.
Hamileyken kadınlar duygusal olarak daha hassas olurlar daha kırılgan olurlar anlayışsız erkekleri geberteceğim geliyor ayrıca sen kendi başına hamile kalmadın sonuçta onun sebebi ile hamile kaldım ama doğal yağları öneririm doğal yağlar çatlak olsa bile daha fazla olmasına engel oluyor deriyi beslediği için esnemesine yardımcı oluyor kocanın dediğinde çok kafaya takma kendi sanki dünyanın en yakışıklı en güzel fizikli erkeği mi annelik dünyanın en güzel duygusu
Çocuğu kendin doğur acısını sen çek istediğin eylemleri sen yapama bide güzellekle uğraşıcaksın karnında bir can taşırken eşin gerçekten çok düşüncesiz
Adam akıllı insanlarla evlenin. Sizi görüntüsü yüzünden beğenen erkeği farkedebilmeniz lazım. Beş para etmez adamlarla evlenip buraya yazıyorsunuz sonra bizler diğer kadınların yorumları yüzünden zan altında kalıyoruz.
Eşek bir adamla olmak zor tabiki bu da ne demek ya böyle bende de var karnında çatlaklar ama hiç bir zaman bir şey demedi hata her zaman sende gözüm var diyor sürekli seks yapma düşüncesi var bu senin eşik eşek
Kusura bakma ama kendi başına hamile kalmadın sonuç olarak her eş buna müsemmakar olmalı. Çocuk istiyorsa bu mecburen oluyor ayrıca olan birazda bize oluyor bizim vücudumuzda oluşuyor çatlaklar. İllaki olucam ama biraz az olması için badem yağı sürebilirsin düzenli bir şekilde
Ya kusura bakma ama yapabilirsen boşanmalisin bence. Bu da psikolojik siddettir hafife almayın, devamı gelir. Ki inanin psikolojik, duygusal şiddet, bodyshaming zamanla fiziksel siddetten daha cok acitir. Ayrıca hamile bir kadına, hem de ikinizin bebegini taşıyan kadina boyle bir lafi nasil soyleyebilir insan? İğrenç biri.
ABLACIM SEN DELİ MİSİN YA O ADAMDAN HAYIR GELMEZ TERBİYESİZ ADAM BIRAK BOŞA ONU ! SEN HAMİLESİN PARDON DA GELSİN KARNINDA BİR BEBEĞİ O TAŞIISIN 6 BOYUNCA BAKALIM NE DURUMDA OLUR? SANA ÜZÜLÜYORUM BÖYLE BİR EŞİN OLDUGU İÇİN
Bu çatlatırlardan rahatsız olurum diyen erkeği de anlamıyorum, annesi babası bunu narin bir pıtırcık olarakmı yetiştirmiş de rahatsız oluyormuş. Sanki insanlar evlerinde 24 saat göbekleri bacakları açık geziyor.
Olur mu öyle şey siz onun da çocuğunu taşıyorsunuz.. o çatlaklar güzel bir sporla toparlanır.. siz bence vücudunuzdaki çatlakları değil.. eşinize neden bu hoşgörüsüzlük diye sorun... bu sizin elinizde olan bir şey değil sonuçta..
Eşine o zaman çocuk yapmadan ya da sevişmdieden önce düşünseydin de. İlişkiye girme bi müddet bak nasıl güzelleşiyo. Yalan yok, bu yüzden gözü dışarıya da kalabilir ama eşin düşüncesfi yüzünden kendini küçük düşürmüş
Ulan hem adama evlat vermese vesile ol hem kahrını çek herşeyi yap ağrıya sancıya katlan barzoya bak iki çikolata çiçek al da canım karıcığım seni çok seviyorum de 😡😒
Ayrilma sebebi resmen, direkt soguma sebebi bu ne ya dalga mi geciyor sacmalik hamile birakmasaydi o zaman ve seni sevmiyor herhalde seven insan her halinle sever 😒 ben bile sinir oldum seni dusunemiyorum bile 😔
Sana birşey soyleyim mi Turkiyede yoksul bir aile çocuk sahibi olmak istemiş Yediz doğurmuşlar.. Düşünsene 7700 lira pandemi yardımı aldığını 7 çocuktan hesapla bir de kârı koca 10 bin lira pandemi yardımı almıştır bence
Hangi kıza birşey yazsam napayım diyor ne yap biliyor musun iletişim dersleri al sen diğer kızlar gibi yazık size ya ayiptir konuşmayı bilmiyorsunuz🤣🤣🤣
@SosyoPsikopat yorumla alakası var diyorum cevaba bak ya kardeşim ikiz yazan sensin ben de yediz muhabbeti yapmışım ona istinaden makarasına sen de napayım diyorsun bu saygısızlıktır. Sana saygıyı öğretmemiş zaten bu ülkede kız babaları saygısız oldukları için doğal
@SosyoPsikopat Yorumum için kusura bakma biraz ağırdı kabul ediyorum ve baban için üzüldüm basın sağolsun nur içinde yatsın ınşaallah kusura bakma Özür olarak artı vercem
esine soyle tup bebek uygulamasi var askim ingilterede erkeklere uygulaniyor bir sen de deneyelimmi diye ne mal insanlar var hicmi kitap okumamis hicmi video izlemiyor
Ablacım kocanın sosyal medyasını ver linç edelim onu. Hatta dövebiliriz de istersen, eve mor gözle gelince sende ona dersin bende senin bu renkli gözlü halini hiç beğenmiyorum diye 😎
Doğumdan sonra spor yaparak verilebilecek şeyi bilmiyor galiba eşiniz ve hamilesiniz gayet normal. Eşiniz mal, aptal, canım, a. m. c. k ise ona bir şey diyemem.
Karnında onun çocuğunu taşıyorsun hamile kadınlarda çatlak illa ki olur beğenmemek nedir. Çocuk yapmayacaktı o zaman. Hamile halinle seni üzüyor böyle Allah ıslah etsin onu
Eşin maksadını aşan laflar söylemiş. Sen de hormonlarının etkisiyle alınganlık göstermişsin, doğaldır böyle tepki göstermen. Gereksiz yere kendini üzme. Katiyyen boşanma gibi şeyleri aklından geçirme. Bebeğini kucağına alma özlemiyle hamileliğinin tadını çıkar. Nasılsa doğum yapınca seni dünyanın en güzel annesi olarak görecek.
Teshircilik moda olmuş iç çamaşırı ile o resmi paylaşmanın manası nedir allahaşkına? Neyse.. sen kalk erkeğe çocuk doğur, erkek de kalksın , vücuda laf etsin beğenmesin... normal.. çünkü erkek , erkek. ve adam arasında fark var... Sana tavsiyem, çikolata yağı kullan sürekli sür vücuduna ise yarar ben de hamileyken kullandim