AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
İyi o zaman tuvaletten ciksin elini yikamasin dogal ya hanii skxnekxndskxme
Doğal olcam diye tüy yumağına dönmesin de, almasa da olur.
Doğal güzellikle bağdaştırmak çok saçma geliyor bakımlı olmak bildiğin bu
Bakımsızlık, erkekte de kadında da... Nefret ediyorum kıl, tüyden...
Hayır ben doğru bulmuyorum kadında erkekte her zaman temiz olmalı bence
Üstten kadın alttan erkek görünümlü ne kadar iğrenç duyulu bir his bırakmış
Ya iticidir tabi. Bakımsız insanın kendine saygısı yok demektir yanındakine mi saygısı olacak sanki
dogal guzelik makyajsizda guzel olana denir kadinlar tuylerini zaten almali
Doğallık diye maymuna dönmeye ne gerek var :/ Samimi olsa da hoş değil bence
Samimi gelmez benle alakası yoksa umrumda değil de muhattabım olan kişiyse sorun olur yakınlaşmam
Bakimsiz kisiyi cinsiyet fark etmek sizin kimse sevmez
Bu güzellik meselesi değil ya temizlik meselesi bence koltuk altı kılı ne ıyk
Sıçtığınız boku da temizleyin, dişlerinizi de fırçalamayın hatta banyo bile yapmayın ne de olsa doğal. İyice saçmaladınız. İğrenç.
Yanlış bul veya bulma ama çok cesurlar milletin o kdr dalga geçmesine tuhafsınmasına karşı bırakıyorlar
Doğal güzellik adına ruj makyaj vs…. Ne kadar samimi veya itici ise, tüy almama da o kadardır yani. Açık açık söyleyin tüylerimizi almayalım diye de biraz itibarınız olsun.
Iğrenç biseye doğallık demek ne kadar mantıklı, pisliğe doğallık diyemezsiniz yaa
valla kimse yanlış anlamasın ben kılı sevmeyen bi adamım hatta koltuk altı kas ortası ve burun kılları icin epilasyona gittim.. yaşım 26..
bacak ve göğüs de az birsey var ama bence oralar kalmalı 🤷🏻♂️
İtici. Yıl olmuş 2021 taş devrini yaşamaya ne gerek var
Göstermem tabiki doğal güzellik başka pis olmak başka biz sonuçta insanız temiz olmamız gerekiyor
Sakallarını niye almıyorsun o zamab
@erkekavlayan sakal erkeğin makyajıdır
Benim sakalımı almam senin saçını alman gibi bir şey😊
Temiz ol azcık epilasyon yaptır
@erkekavlayan epilasyon yapıcam vücuda askerden sonra ama
Niye askerden sonra
@erkekavlayan e bu hafta askerim nasıl yapim😊
Hm anladim
kız güzel olması lazım ki natüral takılsın kanks kız çok güzeldir ,çuval giysede yakışır sözü var ya onun gibi bir şey ehehjf ama bu kim lan buda güzelmiş hile yoksa
Gigi hadid oynama var bu kız böyle değil
@Buse1230 hee doğru benden gördüm diyorum daha önce ehsjd aynen kanks türk kızları daha güzel dimi. D s
Güzellik göreceli kanka kişiye göre değişir
@Buse1230 gigi hadide baktım da harbi güzelmiş kanks keşke benim olsa
doğal kirlilik... 21 yy da yaşıyoruz, bunun neresi güzellik.. hijyenik değil.. pis
O zaman erkeklerin hepsi kir yumağı
Koltuk altını temizliği yapmayan herkes... ayirma erkek kadin..
@erkekavlayan bütün erkekleri kontrol etmiş gibi konuşman da enteresan.. beni de mi gördün?
Görsel olarak hem kadına hem erkeğe koltuk altı yakışmıyor erkekler için bazı kadınlar sevmiyor gögüs kılı kol kılı o ayrı tabi
Peki erkeklere soruyorum bikini bölgesinde olması hakkında ne düşünüyorsunuz
Saçmalama, tabiki temiz olmalı
Az önce birkaç yorum gördüm hatta bikini bölgesinde olursa delirtir beni falan yazmış biri
Manyak mıdır nedir 😂 birçok erkek tiksinir bu durumdan. Seven kişide muhtemelem homosapiens ailesindendir
Bence de zaten olmasi gereken temiz olmasi 🤢
Kadın dediğin temiz olacak her şeyiyle her yeriyle. Diğer türlüsü itici olur
Erkek de öyle
Kendi adıma sorun yok temizlik en önemli şey neticede
"Kendi fikrim" hijyen ve temiz olma açısından tüylerimizin alınması gerektiği. Koltuk altı alınmamış bi kadının bundan rahatsız olduğunu, hele ki terleyince çekilmez olduğunu düşünüyorum.
Bence bunu yapanlar ilgi çekmek için yapıyor kimse öyle kendini iyi hissetmez. Yani şey gibi farklıyım ben doğalım ahahhaha bi git miğdem bulandı sabah sabah.
Bu yabancılar neden böyle bi pislik yapıyor. Koltuk altı kılı bırakmayan erkek yok özellikle
Vücut kılları insanın doğasıdır erkekte kıl neyse kadında da odur. Kimse popüler güzellik standartlarına uymak zorunda değil kişinin kendi tercihi kimseyi ilgilendirmez
Doğallık başkadır temizlik, titizlik ve insanlara rezil olmak başkadır. Tüy görürsem soğurum.
İnsanların toplam bakış açısının ortalaması düzeyinde, kıl iticilik unsurudur. Ve birkaç insan bunun doğal olduğunu düşünüyor diye toplam ortalama değişmeyecek bence.
Koltuk altı ve genital bölge herkes tarafından alınmalı aksi takdirde koku yapar. Fakat kol ve bacak isteğe bağlıdır.
Çok itici ve sağlıksız olması gereken kendi kişisel bakımınız, şaşırdım böyle bir soruya,
Güzellik neyse de sağlık için kesilmeli. Ki vücudun en fazla bakteti ürettiği yer koltukaltı
Kıl almak bakım değildir. İster alır ister almaz. Kıl pis değildir, abartısı hoş gözükmez sadece.
İticidir. Bir söz vardır artık bir deyim mi atasözü mü halk ağzı mı bilmiyorum. "Kılda keramet olsa... te çıkmaz."
Kil köklerin sayesinde cildin hava alıyor bence kili böyle hor görme
Hor görmek değil bazı insanlar abartıyor ondan böyle bir yorumda bulundum
Doğal güzellik te orman kaçkırı değil kendi vücut temizliğini yapacaksın ama estetik operasyon yapmayacaksın bide fazla makyaj olmayacak
Böyle fotoları görünce midem bulanıyor kadınlardan soğutmayın bizi
Benimde erkeklerden midem bulanıyor maymun gibiler
@erkekavlayan azcık kıllı olacak erkek kadından farkı olsun
Pufguavfuagug çomar dağ ayısı
Kadına benzemeyi hakaret sayıyorsunuz neden
@erkekavlayan kadınlar güzeldir naziktir kızlarda kız bedenli erkek mi arıyor sence
Kıl almanın kadına benzemekle alakası yok
@erkekavlayan resmen bir avcısın hiç fırsat vermiyorsun
@erkekavlayan vücut temizliği için demiyorum tam pürüzsüz sıfır kıl bir erkekte etkileyici olur mu
Olur tabi insan değil miyiz niye maymuna benzemeye çalışıyonuz
@erkekavlayan e soman bir yöntem söylede şu kıllardan kurtulalım
Epilasyon canim
@erkekavlayan Epilasyon bitirmiyorki cicim
Kesinlikle itici. Doğal görünmek istiyorsa kaşlarını keskin hatlarla şekillendirmez ama almamak. No no no
Kaş bıyık vs kişiye kalmış birşey ama koltuk altını erkeğinde kadınlarında alması gerektiğini düşünüyorum bnece
kadında itici duruyor bence koltuk altında ama bikini bölgesinden üst tarafta bu kadarcık kıl olması beni delirtebilir :)
samimi mi degil mi bilmem ama mide bulandırıcı oldugu kesin
itici tabikj
Yabancı kadın yapınca moda Türk kadın yapınca Kezban der... insanlar
Bakımlı olmak en güzeli ama almayanada birșey demem
Sana yapılmasını istemediğin hiçbir şeyi karsındakine yapmayacaksın ☺
Saçmalık, bu doğal güzellik değil pislik o kadar makyajı da yapmasınlar o zaman çok itici
İtici bu kişisel bakımdır ve hiç hijyenik değil erkek olsun kadın olsun doğru değil
Bana itici geliyor tam öpüceksin sevgilinin bıyıkları burnunu kaşındırıyor falan
Allahım mideme yardım ett
Bana itici geliyor😁 madem koltuk altını almıyorsun ozman kaşlarida alma😁
kendi tercihidir herkesin zorunda değil ama hijyenede dikkat etmek lazım
Itici tabiki ben erkeklerde bile kılı pek hoş bulmuyorum güzel durmuyor
Bakımlı olmak her zaman daha iyidir
İtici. Midem bulandı birden. 🤢 🤮
Ne itici nede samimi tercih meselesi
Bazen benim Türkçe yetmiyor
Mide bulandırıcı. İyice saçmaladılar.
O doğal güzellik değil bakımsızlıktır
Medeni değil
Güzellikle ilgisi yok